Ana içeriğe geç

Gayrimenkul, Emlak, İnşaat - Özel

İcralık Evler

BaşlatanmustafatahirYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı1 katkı
Profil alanıMemur
Profil konumuİstanbul, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

iyi günlerbenim bir arkadaşımdan 15 bin tl alacagım var. kendisine söylememe ragmen vermiyor. evi satayım verecegim diyor ev hacizli banka satmış ama benim parayı hala vermedi. bende sizden yardım istiyorum.bir banka 15 yıllık bir binayı en fazla kaç tl ye satabilir satarken neye göre satıyor açık artırmaylamı yoksa kendi alacagını hesap edip normal bir fiyatamı satıyor. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 31Profil alanı TekstilProfil konumu İst, Türkiye

Profil bağlamını gör →
banka satar KARDEŞİM -- SATAR SENDE PARINI ALAMAZSIN
zaten adam batmış -- ÜSTÜNE SU İC
BİRDAHADA HATA YATMA---
a

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 711Profil alanı DiğerProfil konumu De, Türkiye

Profil bağlamını gör →
banka sattığı gayrimenkulu ihale yolu ile satar ve normal piyasa değerinin altına bile satabilir üstüne satıpta sana para verdiğini hiç görmedim hatta daha düşüğüne satıp kalan parayı tamamlaması ister kalan paraya bile faiz işletir yani demem o ki alamazsın paranı

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 300Profil alanı Serbest meslekProfil konumu Antalya, Türkiye

Profil bağlamını gör →

her bankanın gayrimenkullerini listelediği sitesi var.önce o siteye bak orada kaçtan koymuş o evi ve o kişinin borcuna göre fazla verecek mi karşılaştır.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 167Profil alanı EmlakçıProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Öncelikle merhabalar....

mustafatahir kardeşim binanın bulunduğu mevki m2si merkeze yakınlığına göre dairenin fiyatı değişir 15 yıllık bir binadaki daire yerine göre ellibinde edebilir, beşyüzbinde edebilir bu değişir biz onu bilemeyiz sen bileceksin. Onun dışında bankalar bu tür gayrimenkulleri açık arttırma usulü ile satışa çıkarırlar ve satarlar borçlarına karşılık.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emlakçy
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet