Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yeni İş Kuruyoruz

BaşlatanNgeTarih01/02/2014 23:45:33Yorum34

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
Yeni piyasaya çıkacak ürünümüz için bölgenizde kendi işinizi yapmak isteyen arkadaşlar için bir fırsat bu 3500 TL sermaye ile aylık minimum 1400 TL kazanabilirsiniz bu rakam bölgenizin nüfus yapısına göre 4000 TL ve üzerine çıkabilir .
İlgilenen arkadaşların ismi yaşadığı şehir ve cep numarasını mobilium13@gmail.com adresine mail atabilirler bölgedeki durumlarına ve işe olan saygı ve samiyete göre sermayesi olmayan arkadaşlara da yardımcı olmayı taahhüt ederim.

Saygılarımla son başvuru 8 Mart 2014 tarihidir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye11 yazı
Biraz daha bilgi vermeniz sizin yararınıza olur. Bu şekilde e-maile yönlendiren ilanlara pek güven duyulmaz...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
Üye262 yazı
homicidium sana katılıyorum...haklısın...bu ilanı okuyunca aklıma gelen üç işi söyliyeyim.1-sağlık ürünleri-2- internetten kısa yoldan para kazanma saçmalıkları.3-su arıtma cihazı falan..ve bu arkadaş açıklama yapmazssa daha bir sürü şey.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye232 yazı

Daha fazla açıklama olmalı
A.Sami Cansu
543 595 34 80

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye85 yazı
iş fikri ile ilgili ön bilgi verebilirmisiniz değerlendirmeye göre yüzyüze görüşerek daha iyi anlaşabiliriz...
burakm88@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye711 yazı
çok merak ettim doğrusu ne işi bu?

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
Ya arkadaşlar saçmalamayın ne sağlık ürünü ne su arıtma cihazı onlar 14 sene önce popüler olan ürünler .Benim derdim kendi işini yapmak isteyen kişilerin bana ulaşması neden fikrimi açıklayım ki ben herkese saçmalık ilgilenen aklıbaşında kişilerle direk muhattap olurum ilgilenmezse de kendi bileceği iş Ben 2009 yılından beri ithalat yapıyorum ayrıca para sıkıntım falan da yok.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye35 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - homicidium
Biraz daha bilgi vermeniz sizin yararınıza olur. Bu şekilde e-maile yönlendiren ilanlara pek güven duyulmaz...

Daha açıklayıcı bilgi veremem mail adresini de verme lazım değilsin güven duymazsanda duyma

Yeni Üye35 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lehat
homicidium sana katılıyorum...haklısın...bu ilanı okuyunca aklıma gelen üç işi söyliyeyim.1-sağlık ürünleri-2- internetten kısa yoldan para kazanma saçmalıkları.3-su arıtma cihazı falan..ve bu arkadaş açıklama yapmazssa daha bir sürü şey.

Lehat mısın ne haltsın amma saçmalamışsın ,arkadaşım ne gereksiz kişilersiniz ihtiyacı olan gelsin neden ön yargılısın ne biliyon kaç paran var cebinde onu söyle bana ne iş yaptın şimdiye kadar kaç para kazandın yaz bide bütün ticari işlerinden yaptığın kazancı yaz bay önyargı.

Yeni Üye35 yazı
Ordu,Şanlıurfa ,Bursa ,İzmir ,Ankara,Bolu,Çorum ,Düzce ,Kayseri, illerinde yaşamaktaysanız lütfen başvuruda bulunmayın çünkü bu illerde çalışma arkadaşlarımızla çalışmaya başladık.

Yeni Üye17 yazı
bilgileri mail attım hala dönüş yok

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Y?siz
Yeni Üye7 yazı
mümkünse ben de bilgi alabilir miyim. arif32@web.de

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye120 yazı
ben yurt dışındayım, bakarsınız ürününüz burada çok satacak bir üründür kimbilir? bana da bilgi verin lütfen. hcingir@yahoo.com
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli
Yeni Üye59 yazı
bakayb@gmail.com biraz bilgi verirsen yapabileceğim bir işse görüşelim
bakayb

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye44 yazı
ürün hakkında bilgi verirmisiniz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye72 yazı
Öncellikle herkese hayırlı günler. Değerli arkadaşım biraz güzel uslübla cevap verirsen senin daha yararına olacaktır.Bir kişiye önyargılısın demişsin. Bu devirde önyargılı davranmak gerekiyor. Ticarette önyargıları yıkmak için güvenmek gerekiyor. Güvenmek içinde anlatmak tanıtmak gerekiyor. Yoksa önyargılı davranmak çok normal.
Şimdi kesin banada cevabın vardır.
Herkese sert çıkışmandaki anlam nedir ?
Sana daha açıklayıcı anlat diyenlere katılıyorum.
Ben bilmedigim birşeye neden kendi bilgilerimi atayım ?(Hemde bu devirde. Ha diyeceksin sanki tc no felan istedik. yok istemedin ama yinede biraz daha anlatırsan seviniriz )
E TİCARET
İTHALAT İHRACAT
ALİBABA & ALİ EXPRESS YARDIM
İthalat Yapmak İstiyormusunuz ?
İhracat Yapmak İstiyormusunuz ?
Alibabayardim.com
Aliexpressyardim.com
Chevroletyolyardim.com
Opelyolyardim.com
Enucuzubudur.com

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ticaret