Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Marketlerde Barkod Sistemi

BaşlatanngatürkTarih25/01/2014 19:04:33Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Selam arkadaşlar ;
Mevcut marketimizi geliştirmek istiyoruz bunun için yapacağımız işlerden biride barkod sistemi kurmak.
Bu sistem hakkında dikkat gerektiren noktalar nelerdir bilgi sahibi olan arkadaşlar nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlatabilir mi?
Malum sistem bir arıza verse satış yapamayız bu tür riskleri en aza indirecek bir sistem kurdurmamız gerek.

Sormak istediğim bir konu da; sodexho, ticket, set kart vb. yerlerle nasıl anlaşma sağlarım şartları nelerdir?Birde bu firmaların ödeme konusunda sıkıntı yarattığını duydum tecrübesi olan arkadaşlar var mı ?

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye131 yazı
Sanıyorum samsun firmasısınız.Size bu konuda çok ciddi hizmet verebilen bir firma önerebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye15 yazı
1-Yazarkasa(IBM,NPC)
2-Barkod yazıcı,
3-Barkod okuyucu
4-Barkod yazıcılı tartı (eğer şarküteri veya manav var ise)
5-Muhasebe programı (genelde market sektöründe mikro Kullanılır) alıp bunları çalışır hale getirdikten
sonra işin zor tarafı bütün ürünlere tek tek stok kartı açmak(bu işi yapanlarda mevcuttur.) veya hazır stok listesini programa gömmek lazım. Ondan sonra da kendi fiyatlarınıza göre bütün ürünlerinizi fiyatlandırmanız gerekmektedir.

Ayrıca işin en zor tarafına gelince stok sayılarınızı sağlıklı tutabilmeniz için bütün ürünlerinizin el terminalleri ile sayılıp mikroya aktarılması gerekmektedir. Biz Ege bölgesinde bu işi yıllardır yapıyoruz. Ayrıca eğer bu konuda bölgenizde sayım firması yoksa bizimle irtibata geçebilirsiniz.
www.egesayim.com
www.esyay.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye42 yazı

Bir kaç firmadan sistem için fiyat bilgisi aldım, birbirleri arasında neredeyse iki kat fark var?
Açıkçası ben sistemi kurduktan sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı
günceldir

Yeni Üye72 yazı
arkadaşım barkod yazılımları pahalıdır.
bence
barkod yazıcı okuyucu vs donanımların listesini iate tekliflerde
onları gittigidiyorda ben aynı markaları yarı fiyata buldum.
istersen az kullanılmış 2.el ürünlerde kullanabilirsin.
programda en uygunu okyanus olması lazım
ama en yaygın kullanılan market barkodlu muhasebe yazılımı vega win veya vega 7 dir
lisansızları netden iniyor ama bütçen varsa ve bilgisayardan anlamıyorssan orjinal al hemde profesyonel destek al
İLK sistem kurulumu gerçekten zahmetli hemde programları kullanmayı bilmiyorsan öğrenmen zaman alır.
en iyisi iyi bir ön muhasebe elemanı alman
Hayat boş bir tuval, ressamları biziz.. her tercih her davranış, her tutum, her söylem bir renk..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye42 yazı
bir kaç program buldum profesyonel destek alacak şekilde, aktifpos ve turcapos bunlardan birine karar vereceğiz