Ana içeriğe geç

Gayrimenkul, Emlak, İnşaat - Özel

Antalya'da Emlak Sektörü?

BaşlatanMasor07Yayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

YazarMasor07
Topluluk katkısı546 katkı
Profil alanıEmlakçı
Profil konumuAntalya, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Selam arkadaşlar ben 25 yaşındayım farklı sektörlerde de calıstım ama emlak danışmanlığı konusunda karar verdim.Bu işi geliştirmek istiyorum.Antalya'da 3 yıl yaşadım genel olarak şehiri iyi bilirim ama sektör hakkında pek bilgim malesef yok.2 hafta kadar emlak firmasında çalıştım iş istediğim gibi ama bu işi Antalya'da planlıyorum.Yapanlar varsa yada çevresnde yapan varsa Antalya hakkında yarımları bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 216Profil alanı DanışmanlıkProfil konumu Hatay, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Merhaba Arkadaşım Emlak konusunda sizlere yardımcı olabilir. Bana ulaşmanız lazım. 6 yıldır emlak işindeyim
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 546Profil alanı EmlakçıProfil konumu Antalya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Hocam bende 2 hafta kadar çalıştım sistem olarak öğrendim ama Antalya konusunda bir fikriniz varsa çok sevinirim hocam...Çok tşklerr

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 216Profil alanı DanışmanlıkProfil konumu Hatay, Türkiye

Profil bağlamını gör →

Referans bağlamı1 dış bağlantı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Dış web 1 bağlantı
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 63Profil alanı ÖğretmenProfil konumu Antalya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Masor ..Antalyada emlak danışmanlığı yapıyorum..yardımcı olabilirim..Çalışma arkadaşı arıyoruz düşünürseniz.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?retmen
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet