Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Deneme Metin

BaşlatanHmercanTarih12/01/2014 20:06:34Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
İyi günler bir senedir zeytinyağı satıyordum.Bu sene firmalarla sözleşme yaparak zeytinyağı getirmeye başlayacağım.Zeytinyağı süzme kendi bahçemizden İznikten gelmektedir.Ben henüz 15 yaşındayım fakat birkaç senedir ticaret yapmaya uğraşıyorum.Sözleşme yaptığım firmalarla aylık zeytinyağı teminatı alarak onlara zeytinyağı getirteceğim.Litresi 8.5 tl olan bu zeytin yağı kalitesini başka hiçbir yerde bulamazsınız.
mercan-harun@hotmail.com
Bana mail adresimden yada burdan ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye33 yazı
Güncell
HMercan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye18 yazı
hocam toplu alımlarda fiyat değişir mi? ürünle ilgili bir sertifika var mı? numune tedariği yapıyor musun?

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye33 yazı

Alınan litreye göre değişebilir.Fakat 300 lt altı fiyat değişmez.Ürünü köyden toplatıp bir fabrikada yağını aldırttığım için herhangi bir sertifikası yok malesef.Yalnızca teneke kutuda.Eğer İstanbul içinde iseniz numune tedariği yapabiliriz.
HMercan

Üye207 yazı
tebrik ederim ,750 cc lik siselere koyup Kücük porsiyon yaparsan hem deneme Hemde az parasi olanda alabilir kolay gelsin

OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye33 yazı
Insanların bilmeden nasıl konuştuğu görülüyor.İsterseniz adres veriyim gelin görün.Daha önce bir e-ticaret sitesi açacaktım fakat yapamadım.Burda kimseyi kandırma niyetinde değilim.Daha önce insanlar bu zihniyetle beni küçümsedikleri ve iş yapmama engel oldukları için hesabı açarken babamın adına açmıştım.
HMercan

Yeni Üye52 yazı
kardeşim yaşın büyük olsa ne olur küçük olsa ne olur ticaretin yaşımı varmış sen yaşını neden yazıyon amacın ne işine baksana ürününü satsana hadi hayırlı işler herkese allah kolaylık versin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda