Yeni Üye Toplam 60 yazı |
|
cHicHoo Yeni Üye Toplam 3 yazı | 11/08/2008 : 06:00:51 ![]() tuplumsal uyanış 1970 lerdeki gibi sesi gür fakat tek yürek ve çok daha zeki, akıllı,o yılların heycanı,azmi fakat farklı.biraz zor bunu anlatmak demiş.... hiçde bile evet belki 70 lerde 80 lerde şuanki halimiz yok...içimizde o zamanlar özgürlük müğcadelesi vermiş babağitlerin destanları wardı....fakat farklı anlatmak zor demiş çok kolay...70 den buyana geçen 38 sene bizim benliğimizi yitirmemize sebeb oluşdurdu..biz halkı devlet boşa koşdurdu..haksızken konuşdurdu..halıyken susturdu..şuan sokağa çıkın her sokak başında 5-6 tane genç ,mutluka beklerler işleri güçleri yokdur akşama kadar gezerler..onu bunu keserler..yerler içerler...bizde kıvılcımı alan bu paradigma genişleyip virüs gibi yayılmadan önlemelerin alınması gerekir 2, Bunun felsefik alt yapısı nasıl olmalıdır? Demişlerkii bu soruya biz değidşik ama ilerleyemedik...biz istediğimiz şekilde değişmedik biz değişdirildik...gayet net bi cevap bu 3,bu soruyu cevaplamak istemedim dilimin cismi küçük cümrü büyük..rapper Yerleşim : Türkiye / İsyanbul | Meslek : Öğrenci |
isisseda Yeni Üye Toplam 7 yazı | 09/11/2008 : 14:58:05 ![]() ben sorularınıza net cevaplar değil de şöyle bir düşünceyle yaklaşmak istiyorum... insanlar bence uyanışa geçtiler yani asıl aydınlanmak isteyenler tabii.toplum ikiye ayrıldı: --kendi özbenliklerini kavrayanlar --başka birisinin özbenliğine bağlananlar diye,,, gerçek aydınlar artık bir şekilde kendilerinin farkındalar.yani farkındalık oluşturdular .kuantum,yoga,meditasyon,reiki birşeylerin ucaundan tutup başka bir boyuta girmeye hazırlandılar.diğer insanlar bunları saçma bulup kendi yobazlıklarına gömülüyor ve birilerinin peşinden gidiyorlar. bazı kesimler değişiklikler yaşarken ,diğerleri yerlerinde sayıyorlar bu da tabi toplumu etkiliyor. özentili davranışlarla bazı kesimler dejenere oluyor.bazıları gerçekten aydınlanıyor.karma kültür oluşuyor böylece.işte bir kesimde bu iki farklı kültürün ortasında sıkışıp kalıyor. aslında doğa canlı.hemde pek canlı.değişimi kaçınılmaz oluyor.biz yerimizde kalsak bile o sürekli değişiyor hatta doğa bazen bizi bile etkileyip değişime sürüklüyor... ben içimden gelenleri yazdım bence durum bu... __seda__ Yerleşim : Türkiye / Antakya | Meslek : Öğretmen |
rterzioglu Üye Toplam 1714 yazı | Herşey felsefe ile olmuyor'da benim yanıtım olsun :) Bu işte para var! - https://buisteparavar.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |