Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba Arkadaşlar...
Bizim şehir merkezine 5dk yürüme mesafesinde büyük bir bahçesi olan 5 katlı çok eski bir binamız var. Mütahitler bu binayı yıkıp yeni bir bina yapsa yüzde kaç pay sahibi oluruz. Daha doğrusu böyle bir işe kalkışırlar mı? Hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz?
Arsanızın bulunduğu konumda ki daire satış fiyatlarına göre yüzde oranı değişiklik gösterecektir. Örnekleyecek olursak A yerinde 100 m2 bir daire 100.000 TL'ye satılırken B yerinde 100 m2 bir daire 200.000 TL'ye satılmaktadır. Hal böyle olunca arsanızın konumuna göre, imar planına göre yüzde oranı değişiklik gösterecektir.
Cevdet77 arkadaşım biraz daha net bilgiler vermelisin, oradaki daire fiyatları ne kadar, binanın oturumu, kalan arsa payı, plan tadilatı yapılabilirmi vs. bilgileri tam olarak verirsen ancak o zaman bir hesap yapıp daha net bilgi verebiliriz...
arkadadaşlara katılıyorum bende yer nerde onu bilmeden kimse bi tahmin yapamaz yer boğaz manzarası görüyosa 6 kat 12 daire oluyosa binada örnek veriyorum müteahhit sadece 2 daire alıp 10 dairede verebilir size çünkü 2 daire en az 3 trilyon yapıcak inşaat maliyetleri yine aynı farkeden bişey yok yerin konumu yüzde kaç alıcağını değiştirir yani ticari mi altı yada ana caddede altında bi dükkan çıkar değişken çok yani sakın emlakçılarada verme onlar kazıkçı voyvoda zaten anlaştıkları mütahhit vardır oturur kalırsın sözleşmeyi yaptıktan sonra akıllı ol bi akrabandan yada komisyonla çalışan bilir kişiden yardım al tapucu falanda olabilir
şehir merkezine 5 dakka demişsiniz yer nerde imarı nedir arsa kaç m2 Yalovanın hangi tarafında bu bilgiler olmadan sana nasıl yardımcı olalım kardeşim.!!
sadikoglu
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz