Ana içeriğe geç

Gayrimenkul, Emlak, İnşaat - Özel

Eskişehir Gayrimenkul Danışmanlığı Hk

BaşlatanhasanungorgilYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı34 katkı
Profil alanıYöneticilik
Profil konumuEskisehir, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Yaklaşık 10 yıldır inşaat sektöründeyim ve bu 10 yıl için çok fazla iş yeri değiştirmedim 9 yıl bir fiil bi firmada 6 yılı yurt dışında olmak kaydıyla çalıştım 1 yıldırda yeni başka firmada çalışıyorum belirli oranda sermayem mevcut ve gayrimenkul yatırım danışmanlığı (emlak) üzerine bir ofis kurmak istiyorum daire alıp satıp bunun yanında da kiralama ve aracılık hizmetide vermek istiyorum yeterince hatta eskişehirde bi çok bu işi yapan insanlar kadar bu işi bildiğime inanıyorum özellikle eskişehirde yaşayan ve bu işte tecrübeli olan arkadaşlarımın yapacağı olumlu , olumsuz yorumlarını dinlemek istiyorum

Şimdiden Teşekkür Ederim....

Yerleşim Türkiye / EskisehirMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 159Profil alanı Bankacılık-FinansProfil konumu Tekirdağ, Türkiye

Profil bağlamını gör →
bağlar ve civarında bu işi yapmayan eskişehirli var mı ki?

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 67Profil alanı Elektrik / ElektronikProfil konumu Nevşehir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
mb arkadaş güzel düşünmüşün eğer çok varsa bu çevre meselesi emlak işi sürekli günlük getirisi olmuyan bir iş başka günlük getirisi olan düşün
sedat

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Elektrik / Elektronik
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet