Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Yurtdışına Bayan Giyim İhracati

BaşlatanBarmanbayTarih04/01/2014 14:59:23Yorum37

İlk mesaj
Merhabalar ben bayan giyim ihracati yapmak istiyorum yurtdisina bunun icin iyi bir alt yapiya sahibim tek eksigim musteri. Ve. Musterileri nasil bulacagimi tam olarak bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim ilk olarak nasil musteri bulurum?
Barmanbay

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Selam urun leri gorme imkanimiz varmi ? Tsk almanyadan SLM
Ayhan

Yerleşim ALMANYA / hofMeslek Ö?retmen
merhabalar ben fransadan onder burada isletigim giyim magazam da yer ayirabilirim urunleri gorebilir miyiz detayli fiyatlari ile birlikte email adresim be_serok_jiyan_nabe@hotmail.fr

Yerleşim Fransa / MontpellierMeslek Esnaf

Mezan@gmx.net Email adresime pazarlamak istediğiniz ürünleri resim, fiyat olarak gönderin, bir ön araştırma yapayım, sonra detaylı görüşmeyi yaparız

Yerleşim ALMANYA / Köln
Ukrayna pazarından sözedebilirim. ancak konuyla ilgili daha fazla detay verirseniz daha yolgösterici olabilirim
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
kazakıstanı ve antalya bolgesını dusunursen goruselım
kenan

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Tekstil
merhaba iyi günler ürünlerinizin resimlerini ve fiyatlarini yollarmisiniz

avusturya da yasiyorum

adanaviyana@gmail.com

Yerleşim Avusturya / ViyanaMeslek Di?er

arkadaşlar elimde tanesi 7 liradan çok güzel şallar var. isteyenlere resimlerini gönderebilirim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
merhaba...ben yurtıcındekı ımalatcıya yurtdısında musterı buluyorum gorusmek ıstersenız yazarsanız.ıyı geceler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Ben suan ağrı doğubeyazıttayım bence yapman gereken şey bir kataloğ bak mesela buraya iranlılar gelir giyim ve tekstil alır ve dönerler bunlar iranlı mağza sahipleri öncelikle bir katoloğ bastır TANITIM HERŞEYDİR banada bu kataloğlardan gönder fiyat bilgisinide ayrı bir liste olarak yap yani kataloğda sadece model numarası olsun bir bilg çıktısındada bu model numarasına göre fiyatlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
arkadaşlar almanyaya kargoyla bi koli gönderecem ekstradan bu gönderecegim koliye gümrük alınıyormu bilen varsa yardımcı olabilir mi...
aaaa

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Merhabalar e ticaret sitemi satıyorum ilgilenirseniz 0533 0216279

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
ne tür mallar var elinizde.yurt dışına bayan triko ihracatı yapıyor çalıstığım yer.biz genelde mümessiller aracılığıyla yapıyoruz.

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Muhasebe
Merhabalar eger elinizdeki mallari gorme imkanimiz varmi. Hollanda ve belcika icin sun_shin99@hotmail.com
Saygilar
Semre

Yerleşim Belçika / EssenMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba, ürünlerinizin resimlerini ve fiyat bilgisini gönderirseniz Kırgızistan piyasasını araştırırım hcingir@yahoo.com
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli
iyi gunler ben yunanistan atina dayim. burada tekstil tuketimi cok iyi ama num une olmadan fiyat vermeden satis cok zor. eniyisi burada bir sube acip hemde devletten destek alirsiniz. ve boylece tum avrupa ve balkanlara urunlerinizi direkt olarak satabilirsiniz. buradaki herturlu isinizde yardimci olurum
pasa

Yerleşim Yunanistan / AtinaMeslek Saty? / Pazarlama
slm ben polonyadan tekstil giyim uzerine polonyayla is yapan veya yapmak isteyen bayilik vermek isteyen firmalar ariyorum
slm

Yerleşim Polonya / WolsztynMeslek Esnaf
selam iyi günler
ırakta yer açmayı düşünürmüsün

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Saty? / Pazarlama
urun katalogu ve fiyat listesi alabilirmiyim newyorkta dukkanim var calisabliriz semurvet@hotmail.com

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Hazyr giyim
cevap bekliyoruz ama cevap veren yok, böyle müşteri bulmak zor olur..haksız mıyım?
hcingir

özelden de cevap yok, mailimize de cevap yok!
hcingir

çıtçıtlı badi, 6 renk 3 beden,--ürünlerim viscon kumaş, likralı, çekme solma kabarma yapmaz..anlaşmalı kargo ve ambarla gönderilir..
http://birincieldenhalka.com

İsmail--0542 891 64 72

Yerleşim Türkiye / TurkeyMeslek Ymalat
MAKEDONYA pazarından sözedebilirim. ancak konuyla ilgili daha fazla detay verirseniz daha yolgösterici olabilirim
kurti

Yerleşim Makedonya / UskupMeslek Politikacy
mrb ben 10 yildir iranda yasiyorum iran pazariyla ilgilenirseniz goruselim viber no 0098 921 413 7812 suleymand@hotmail.com tesekkurler.
suleyman07

Yerleşim Yran / TebrizMeslek Saty? / Pazarlama