Merhabalar ben bayan giyim ihracati yapmak istiyorum yurtdisina bunun icin iyi bir alt yapiya sahibim tek eksigim musteri. Ve. Musterileri nasil bulacagimi tam olarak bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim ilk olarak nasil musteri bulurum?
merhabalar ben fransadan onder burada isletigim giyim magazam da yer ayirabilirim urunleri gorebilir miyiz detayli fiyatlari ile birlikte email adresim be_serok_jiyan_nabe@hotmail.fr
Ben suan ağrı doğubeyazıttayım bence yapman gereken şey bir kataloğ bak mesela buraya iranlılar gelir giyim ve tekstil alır ve dönerler bunlar iranlı mağza sahipleri öncelikle bir katoloğ bastır TANITIM HERŞEYDİR banada bu kataloğlardan gönder fiyat bilgisinide ayrı bir liste olarak yap yani kataloğda sadece model numarası olsun bir bilg çıktısındada bu model numarasına göre fiyatlar
iyi gunler ben yunanistan atina dayim. burada tekstil tuketimi cok iyi ama num une olmadan fiyat vermeden satis cok zor. eniyisi burada bir sube acip hemde devletten destek alirsiniz. ve boylece tum avrupa ve balkanlara urunlerinizi direkt olarak satabilirsiniz. buradaki herturlu isinizde yardimci olurum
mrb ben 10 yildir iranda yasiyorum iran pazariyla ilgilenirseniz goruselim viber no 0098 921 413 7812 suleymand@hotmail.com tesekkurler.
suleyman07
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz