Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Toz Şeker Alıcıları

BaşlatankeskinkardeslerTarih30/12/2013 14:08:37Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye67 yazı
Doğu Ve Güneydoğuya Yakın Alım Yapmak İsteyen Arkadaşlar Varsa eğer Şekerimiz Vardır..

Not: Bilgilerinize Sunarım..Ben Aracıyım..Çalışma Tarzım..Ürünü Görmeden Hiçbir Şekilde Para Almak Vermek Gibi Herhangi Bir Şey Söz Konusu Değildir..,

!!!!DİKKAT!!!!

Alım Yapacak Arkadaşların

1- Aracı Olmaması Gerekmektedir..( Özür Dilerim ama Aracının Aracısı olmaz.)
2- Aracıyı nasılsa ben orada aradan çıkarırım gibi kendini uyanık sanan ***lar hiç aramasın boşuna o kadar yol gider geri dönersiniz..
3- cebinde parası olmayıp sadece fiyat öğrenmek adına aramayın..boşuna kontrunuza faturanıza gelecek paranıza yazık...
4- cebinde parası olmayan ve minimum 100 ton ve üzeri alım yapabilecekler arasın lütfen..(tek seferde)

Ürünümüzün herhangi bir sorunu olmamakla beraber kdv dahil olup nakliye hariçtir..nakliye alıcıya aittir..

saygılarımla...

Hakan keskin

05542651776
keskinkardesler

05542651776

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye25 yazı
Selam arkadaşlar Hatay Antakya tes kristal toz şeker 50kg cuval 97 tl toptan fiyat nakliye hariç KDV dahil fiyatı

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ticaret
Yeni Üye21 yazı
kml31 malatya tes. ne olur fiyat tşk.

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Esnaf
Üye130 yazı

kml31 dostum geldik yanına yemeğini ekmeğini ve künefeni yedik ilgin alakan için ALLAH CC senden ve sizden razı olsun umarım bol bol sat ve para kazan ama bizim numuneleri unutma ricam olsun görüşmek üzere hoşçakal selamlar

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama