Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Merhabalar. Elimde Cok Eski Bir Şifalı Bitkiler

BaşlatanolayahakimTarih25/12/2013 18:32:39Yorum13

İlk mesaj
Üye132 yazı
çok eski bir şifalı bitkiler kitabına sahibim. yalnız bu kitapta diğerlerinden farklı olarak hastalıkların karşısına tedavileri yazıyor. nasıl paraya cevirebilirim. bi fikir verebilirmisiniz...
Mutlulugu cok istiyorsan
Cok korkmayacaksin yasamdanHele hele kaybetmekten hic
Cok hesap kitaba gomulmeyeceksin
Daha basit olacaksin yani
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin
Ne de onu anlamayi bilgilere baglayacaksin

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek Emniyet görevlisi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye38 yazı
bence bu iş ile ilgili kişilere ulaşmaya çalış mesela ender saraç- ömer coşkun vb. ismi popüler olmuş veya olmamış birçok kişi var.

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Serbest meslek
Yeni Üye77 yazı
eski derken kaç yıllık tahminen bide yazı türkçemi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye191 yazı

walla hocam bende 20 yıldır sedef hastalığı var bununla ilgili bir şifan varsa iyileştir beni dile benden ne dilersen

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sanayici
Üye546 yazı
Hocam istersen kitabı'ı arkadaşın dediği gibi kişilere yada aktarlara satabilirsin.Bende ona benzer 7-8 tane kitap görmüştüm.Manavgatta calıstığım dönemlerde orada 4 nesildir aktar lık yapan bir abi vardı dedelerinden kalmaydı cok faydalıydı.İstersen adını yaz ben sorayim ona

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye132 yazı
yorumlar için herkese teşekkür ederim... kitapta türkçe ve osmanlıca ifadeler birlikte kullanılmış hemen her hastalığın tedavi yöntemleri var.
sevgili enerjiC arkadaşım sedef hastalığının tedavisi bu kitapta tecrübe edilmiş yöntemlerle tedavi ediliyor. istersen yardımcı olabilirim... beni arayabilirsin. ben çok paralar kazanmak için yapmıyorum sadece şifası mümkünse hastalıkların -önce Allahın izniyle- tedavisini sağlıyorum herkese acil şifalar dilerim numaram 05070328981
Mutlulugu cok istiyorsan
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Emniyet görevlisi
Üye132 yazı
teşekkürler ayyıldız bende düşündüm site işini ama çok masrafı var galiba o olayın. reklam müthiş olur site acarsam biliyorum. site olayına yabancıym beraber yapabiliriz tabi neden olmasın... yorumun için teşekkürler. amacım tabiiki daha fazla insana ulaşmak...
Mutlulugu cok istiyorsan
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin

Yeni Üye11 yazı
Merhaba üstad, başlıkta bir arkadaşında önerdiği gibi site açmanızı önereceğim. Şifalı bitkilerin kullanımının yanında ayrıca, network marketing sistemlerine üye olarak belli bir formül kullanarak ürün satışı yapabilir karınıza kar katabilirsiniz. Site açmak düşündüğünüz kadar pahalı değil eğer ilgilenirseniz, yardımcı olmaya çalışırım

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
Üye261 yazı
bence siz derleyin ve kendiniz bastırın , abimin yayın şirketi var , edebiyat dergisi çıkarıyorlar, isterseniz bir fikir alabilirsiniz. Bence şu anda herkes doğaya dönmüş durumda, yayınlandıktan sonra , büyük kitap evlerinde de satışı olur.böylece çok kişiye ulaşılmış olur. iyi akşamlar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye8 yazı
Kitabin yazari varmi peki... kitap kime ait, eskide olsa piyasada bulunabilinen bir kitap mı... Basılı mı yoksa el yazısı mı... Yabancı dile çevirmek de iyi bir fikir olabilir Kitabın yazarından müsaade almanız gerekir diye düşünüyorum

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Di?er
Üye132 yazı
yorumlarınız için teşekkür ederim. kitap biraz eski olduğu için yazarı ve baskısıyla ilgili yazılar zamanla yokolmuş. fakat şu ifade geçiyor '' ibn-i sina nın kanun kitabından ve yardımcısının katkılarıyla ölmeden önce derlenmiş kitap haline getirilmiş. kitap el yazması değil türkçe ve osmanlıca kelimeler iç içe kullanılmış. ben şimdilik yakın çevreme tariflerini değil, hastalıkların ne olduğunu öğrendikten sonra kitaptan birebir kendim hazırla**** adres ine gönderiyor veya elden teslim ediyorum... herkese acil şifalar dilerim...
Mutlulugu cok istiyorsan
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin

Yeni Üye9 yazı
SİVİLCE VE LEKE KREMİ

'' ANNEMİN KREMİ '' Sivilce ve leke kremimiz 1800 yılı sonlarına dayanan asırlık bir tariftir. Tamamen doğal içeriklidir.. Sivilce, ergenlik sivilcesi, çil,leke, güneş lekesi, doğum lekesi, deride oluşan değişik renklerdeki benek ve lekeler,siyah noktalar , stresten oluşan sivilce ve benzeri cilt rahatsızlıklarına düzenli kullanımda kesin çözümdür. Sivilce sonrası izleri yok eder. Ameliyat izlerini dahi geçirmiştir.. Sivilce ve lekeleri kökleriyle kuruttuğu için tekrar aynı yerden çıkmaz ve tamamen kurtulursunuz.. Egzama ve mantarı kurutur.. Ölü deri hücrelerini kurutur ve deriyi canlandırır... Doğum sonrası çatlakları ve ciltteki çatlakları, selülitleri yok eder.. Yüzünüzde ve vücudunuzun her bölgesinde kullanabilirsiniz. Kesinlikle yan etkisi yoktur, doğal içerikli olduğu için asla alerji yapmaz... Yağlı kuru her cilt için uygundur. Erkek,bayan,çocuk fark etmez herkes kullanabilir. hamile bayanlar da kullanabilir...
www.anneminkremi.com 0532 507 44 57
kimya mühendisi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye120 yazı
Merhabalar, ben de Kırgızistanda yaşıyorum ve alternatif tıpla ilgileniyorum. Burada ve eski Sovyetler Birliği ülkelerinde bu konu özellikle masaj, fizyoterapi, şifalı otlarla tedavi çok yaygın ve gelişmiş. Bende burada bu konuyla ilgili bilgi topluyorum. Elimde kitaplar da var. Bunların tercümesiyle uğraşıyorum. Fikir alışverişinde bulunabiliriz. selamlar.
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli