Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sıvı Yeşil Çay

Başlatanahmetdemirci53Tarih25/12/2013 17:44:34Yorum34

İlk mesaj
Ben ziraat mühendisiyim.Öğretmenlik yapıyorum.29 yıldan beri çayla ilgili araştırma yapıyorum.Elimde kendi araştırmalarımla geliştirdiğim, konsantsantre sıvı yeşil çay extraktını çok düşük bir maliyette üretebilecek bir üretim projesi var.Bu çayı pazarlayabilecek tecrübeli pazarlamacılarla işbirliği yapmak istiyorum.Sıvı yeşil çay ekstraktının 50ml.si ülkemizde internet üzerinden 20-25 tl. arasında pazarlanmaktadır.Türkiyede konsantre sıvı yeşil çay üreten henüz bir tesis yok.Türkiyede pazarlanan ürünler ise yurt dışından ithal edilen toz halindeki yeşil çay ekstraktından yapılmaktadır.Günde 1000 şişe( 50ml,lik) üretim yapabilecek konsantre sıvı yeşil çay üretim tesisinin 70.000 tl.ye kurulabileceğini tahmin ediyorum

Dünyadan örnek konsantre sıvı yeşil çay resimleri

TEL:05385836435

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Bir ürünün üretimini çok iyi bilmek yeterli değildir.Ticaret ve pazarlamayı da iyi bilmek gerekir

güncel

Ahmet Bey Merhaba

Yatırım Maliyeti ne kadar tutmaktadır..
4 TL nin içinde ambalaj v.b maliyet unsurları var mıdır...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Günde 1000 şişe( 50ml,lik) üretim yapabilecek konsantre sıvı yeşil çay üretim tesisinin 70.000 tl.ye kurulabileceğini tahmin ediyorum.Bu paraya üretim için gerekli izin belgeleri dahil değildir.8 TL nin içinde ambalaj v.b maliyet unsurları dahildir.

Ahmet bey projenize güveniyorsaniz yapamama nedenimiz maddi ise; yatirim almayi denedinizmi boyle bir tesis yok ve ithal ediyorsak sicakta bakarlar istenen mevlada çok değil .

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Yatırım almayı denemedim.

Antalyada www.kafecan.com bu firma senin yaptığını ithal ediyor. bir konuş istersen .
İLGİLİ KİŞİ NADİR BEY
Az olsun ama *HELAL* olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Teşekkür ederim. konuşurum

Günceldir

Merhabalar,ben trabzondayım pazar araştırması yaptınızmı? görüşmek isterim.selamlar

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
bu tür konsantre ürünlerin pazar araştırmasını yaptıktan sonra yatırımı düşünmek lazım yatırımı çok para değil sizin önerinizden itibarla,tek ürün değil farklı konsantrelerde üretebilmek lazım aynı tesis içinde,çeşitliliği artırmak lazım.

Dünya çay üretiminin % 70'i Siyah, % 23'ü Yeşil çaydır.Türkiyede tüketilen çayın ise yüzde bir kadarı yeşil çaydır(yıllık 250 ton civarında).Ayrıntılı bir pazar araştırması yapmadım.

2010 yılında üretilen konsantre miktarı, 5 yıl içerisinde % 53 artarak 96 bin tona ulaşmıştır.(meyve suyu konsantresi).,Türkiyede konsantre sıvı yeşil çay tüketimi konusunda yapılmış bir araştırma yoktur.Türkiyede konsantre sıvı yeşil çay tanınan bir ürün değildir.

iç pazarda üretimi olmadığına göre rekabeti dış pazarlardan gelen ürünler,kalite açısından bu ürünlerle karşılaştırdınızmı?
iç pazarda üretim ekinezya çayını içtim birde amerikadan gelen i içtim çok fark var arada bizdeki ürünler çok hafif kokudan ibaret,

Türkiye de satılan ürünleri inceledim.Benim üretim çalışmasını yaptığım konsantre sıvı yeşil çay tartışmasız şekilde onlardan kaliteli.Yurt dışında satılan konsantre sıvı yeşil çaylarda çayın harici bazı maddeler ve bazılarında alkol var.Yurt dışında en tanınmış markayı inceleyebilirsiniz. adresi: (www.pureinventions.com)

Ahmet bey bende bu ürünle bi aralar ilgilenmiştim sizinle bu konu hakkında konuşmak isterim teşekkürler. oguzhanoozel@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Oğuzhan Bey özelden bilgi gönderilmiştir.

Yavuz YILDIZ Bey özelden bilgi gönderilmiştir.

GÜNCELDİR

günceldir

hasandh özelden bilgi verilmiştir.

Geliştirdiğimiz çay TRT de haber oldu . ÇAY DEMLEMEK TARİH Mİ OLUYOR? Rizeli Ziraat Mühendisi Ahmet Demirci konsantre yeşil çay üretti.10 Temmuz 2014 Perşembe
Çay demlemek tarih mi oluyor?
Rize'nin Güneysu ilçesinde yaşayan Ziraat Mühendisi Ahmet Demirci, 20 yıldır çayla ilgili araştırmalar yapıyor.

Ahmet Demirci'nin TÜBİTAK'tan ödülü de var. Onun bütün arzusu , yeşil çayın üretiminin ve kullanımının yaygınlaştırılması.

Bu düşünceden hareketle yeşil çayın kullanımını pratik hale getiren Demirci, "Dünyada ilk olarak yaş çayı depolamadan hasat ediyoruz. Hasat ettiğimiz çayı da tazyikli suyla yıkıyoruz ki, üzerindeki toz ve benzeri uzaklaştırıyoruz. Yıkadığımız çayın hücrelerini iyice parçalıyoruz deme geçen miktar artsın. İyice parçalıyoruz onları. Yine dünyada olmayan farklı bir metotla yaş çayı demliyoruz. Demini konsantre haline getiriyoruz " dedi.

Şişelenen yeşil çay, içime hazır hale geliyor. İçmek için yapılacak işlem ise çok basit. Sadece sıcak veya soğuk suya bir kaç damla yeşil çay konsantresi katmak yeterli oluyor.

TRT Haber HABER DETAY: http://goo.gl/s93Xks

mail adresime detaylı bilgi alabilir miyim?
sermayedar olabilirim merkezi ankara olacak şekilde bir planlama gönderebilirseniz sevinirim
ygt.rblh@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kamu sektörü
ilginize teşekkür edrim

değerli ahmet bey kardeşim bende hem yeşil çay hem şeker otu stevia ekstrakı çıkarmak istiyorum.Bu konuda bana özelden bilgi yazarmısınız. iyi-birinsan@hotmail.com kendim şeker otu üretiyorum.Ekstrakı yapılınca şekerden 300 kat daha etkili oluyor.Alkolsüz üretimini öğrenmek istiyorum.Eğer bizi bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
inansayticaret
msn inansayticaret@hotmail.com
skype iyi-birbey
05318897011-542 242 77 51 Burç Şahinbey Gaziantep Türkiye
www.gumuslusu.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Dany?manlyk
inansayticaret adresinize gerekli bilgi verilmiştir umarım faydalı olmuşuzdur.

günceldir

İlan güncellenmiştir

Ahmet Bey merhaba,

Konu ile ilgili özelden bilgi gönderebilir misiniz rica etsem.
Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
gatech merhaba ,istediğiniz bilgiler özelden gönderilmiştir