Konya ilinde BAYAN ve ÇOCUK çıtçıtlı badi-zıbın imalatı yapıyorum, renk çeşidi çok, ürünlerim likralı kumaş, % 95 cotton % 5 likralı, regula kumaş çalışıyoruz, kesinlikle parti kumaş çalışmıyorum, stok sorunum yok aylık 100 bin üretim yapmaktayız, sürekli üretimde olan ürünlerdir...anlaşmalı ambar-kargo ve ptt kapıda ödeme imkanıyla min. 100 adet serili olarak gönderilir...tüm ürünlerin görsel ve fiyatlarını web sitemizden görebilirsiniz....
Merhaba Yurt dışına özellikle Beyrut , Tunus gibi ülkelerde gümüş takı satılmakda. istanbulda gümüş imalatı yapıyorum ve geniş model seçeneğim var. ilgilenmek isteyen arkadaşlar arayabilir . Erkan Kartal 0538 276 96 01
Gümüş ve bronz otantik yüzük İmalatçısyız ve kg olarak satış yapmaktayız. Yer istanbul. Bu fiyatları başka hiçbir yerde bulamayacaksınız. BAY GÜMÜŞ YÜZÜK İMALATIMIZDA bulunmaktadır.
Yazıyı gönderen - tonisjeans Elimizde uygun fiyata kot pantolon vardir isteyene model fotolarını yollarım
merhaba fransizca konusan ulkelere Turkiye den ihracat yapmak isteyen firmalar icin cok guzel bir proje gelistirdik yakinda bu konu uzerinden sizi de bilgilendiririm suan beta asamasinda testleri yapiliyor.
merhabalar izmir de bayan abiye gece kıyafeti ve günlük kıyafetler üretmekteyim yani kdv si yüksek işler yapıyorum ilgilenen arkadaslar varsa 0530 883 61 06 görüşebiliriz......
Yahu el insaf; İnsanlar buraya bilgi almak için soru soruyor, açılan konuda mal satmaya çalışıyor herkes.
Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz