Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Tunus'a Tekstil

BaşlatanEjder03Tarih09/12/2013 18:07:15Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye41 yazı
Tunusa tekstil yollayip pazarlamak istiyorum,nasil yol izlemeliyim? giyim tekstil üreten arkadaslar beni aydinlatirsaniz sevinirim. Seceneklerinizide sunabilirsiniz, degerlendirilmeye alinacaktir
Hakkimda ne düsünüyorsan, allah sana iki mislisini versin

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye49 yazı
elimizden toptan hazır giyim ürünler var birlikte bir değerlendirme yapabiliriz.05549842069

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye146 yazı
Konya ilinde BAYAN ve ÇOCUK çıtçıtlı badi-zıbın imalatı yapıyorum, renk çeşidi çok, ürünlerim likralı kumaş, % 95 cotton % 5 likralı, regula kumaş çalışıyoruz, kesinlikle parti kumaş çalışmıyorum, stok sorunum yok aylık 100 bin üretim yapmaktayız, sürekli üretimde olan ürünlerdir...anlaşmalı ambar-kargo ve ptt kapıda ödeme imkanıyla min. 100 adet serili olarak gönderilir...tüm ürünlerin görsel ve fiyatlarını web sitemizden görebilirsiniz....

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-imalattan-ucuz-citcitli-badi-146832973/detay/

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye39 yazı

Elimizde uygun fiyata kot pantolon vardir isteyene model fotolarını yollarım
zgeniş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Üye262 yazı
tonisjeans model-fiyat çalışması mail olarak yollarmısın teşekkürler. lehatkamuran@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı
tonisjeans ürünlerinizin resimleri ve fiyatlarını mail atarsanız sevinirim zipkinci@yandex.com
NE MUTLU TURKUM DIYENE .

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
Üye145 yazı
Merhaba Yurt dışına özellikle Beyrut , Tunus gibi ülkelerde gümüş takı satılmakda. istanbulda gümüş imalatı yapıyorum ve geniş model seçeneğim var.
ilgilenmek isteyen arkadaşlar arayabilir .
Erkan Kartal 0538 276 96 01

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı

Gümüş ve bronz otantik yüzük İmalatçısyız ve kg olarak satış yapmaktayız. Yer istanbul. Bu fiyatları başka hiçbir yerde bulamayacaksınız. BAY GÜMÜŞ YÜZÜK İMALATIMIZDA bulunmaktadır.

nezih.yrkler@yandex.com

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye74 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tonisjeans
Elimizde uygun fiyata kot pantolon vardir isteyene model fotolarını yollarım

merhaba fransizca konusan ulkelere Turkiye den ihracat yapmak isteyen firmalar icin cok guzel bir proje gelistirdik yakinda bu konu uzerinden sizi de bilgilendiririm suan beta asamasinda testleri yapiliyor.

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
merhabalar izmir de bayan abiye gece kıyafeti ve günlük kıyafetler üretmekteyim yani kdv si yüksek işler yapıyorum ilgilenen arkadaslar varsa 0530 883 61 06 görüşebiliriz......

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye74 yazı
www.grossisteturc.com sitemiz yayina gecti fransizca konusan ulkelerde ozellikle tunus fas cezayir fransa belcika da urunlerinizin tanitimini yapip siparis aliyoruz.

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye46 yazı
merhabalar,

1.kalite ihraç fazlası stok havlu satılır. kilogram fiyatı 14-15 tl aralığındadır.

1.kalite Otel tekstil ürünleri üretimi yapılır ve 12 ay elimizde stoklu ürün bulunmaktadır.

bilgi için lütfen info@dadyatekstil.com adresinden iletişime geçiniz.
KAAN GÜNER

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Üye518 yazı
Yahu el insaf;
İnsanlar buraya bilgi almak için soru soruyor, açılan konuda mal satmaya çalışıyor herkes.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy