Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Turkiyeden Hollandaya İhrac

BaşlatanPeker03Tarih12/11/2013 22:27:23Yorum31

İlk mesaj
Sayin arkadaslar,
Ben hollandada cesitli ticari faliyetler yaptim ve son zamanlarda hollanda ici ticaret yollari kapanmis durumda. Yalniz hollandaya disardan gelen ticari mallarin satislarinda bir gelisme var yani hollandaya dis ulkelerden cok ticari mal geliyor yalniz turkiyeden cok az sebebi ise turk arkadaslarin turkiyede is yaparken cok titiz olmalari bide turkiyedeki esnafa guven duyulmamasi, birinci posta hep,iyi sonra sorunlu oluyor gibi sikayetler var burda,
Ama ben turkiyeden buraya neler gelir diye arastiriyorum bu konuda samimi uretici arkadaslarin fikirlerini bekliyorum, ozellikle zeytin yagi, textil, kucuk mobilya, vs,vs, simdiden herkese tesekkurlerimi sunarimm,

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
Merhaba Sayın yetkili;

Bu konuda bursa dan yardımcı olabilirm.

Mermerit tezgahı üretimi yapmakta olan bir arkadaşımıza yardımcı olmaktayım. Buranın satışı konusunda iş birliği yapabiliriz. Bu konuda değerlendirme ve oratk yönlerimizi paylaşabiliriz.

Mustafa AYDIN
506 337 08 58

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Merhaba Sayın PEKER

BULGARİSTAN dan istediğiniz ürünler varsa yardımcı olabilirim.
ozcanaltunkas@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk

Dugun cok olur etrafinda goruyosundur, Gelinlik + abiye giyim konusunda yer acabilirsin + abiye icin ayakkabi + damatlik + ceyizlik aksesuarlar filan satan bir dukkan acabilirsin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Merhaba ,
Zeytin,zeytın yagı ve z.sabunu konusunda görüşebiliriz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Öncelikle orada pahalı Türkiye'de uygun fiyatlı olan ürünler tespit edilerek başlanabilir.Örnek olarak Bal deresi bal 5 kavanoz bol 100 tl :D şaka tabiyki bu tarz ürünler alabilirsiniz.Organik ürün girişi nsıl ? doğal oldukları için fazla dayanma süreleri olmayabilir kısa sürede elden cıkartmanız gerekebilir.Hani **ların dediği gibi kiloda hafif pahada ağır şeyler bulmalı.Orada siz yaşadığınız için bunları sizden iyi kimse bilemez.Eğer bir liste çıkartabilirseniz çok daha güzel fikirler çıkacağı inancındayım

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Sayın arkadaslar ben son uc-dort aydır turkıye hollanda arası bı tıcaret yapmayı dusunuyorum. Yukarıdada belırtmıstım sag olsun sımdıye kadar uretıcı bazında hıc kımse ılgılenmedı ıkı arkadas ılgılendı fakat o ısler burda hıc gıtmıyecek ısler burdan tekrar seslenıyorum. Textıel, ev textılı. Mobılya. Banyo mobılyası,bazı gıda , z yagı,zeytın. Gıbı urunlerın uretıcı veya toptancıları ıle ıletısım kurmak ıstıyorum, saygılarımla y. Peker
Yusuf

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Ythalat / Yhracat
Peker Bey,
Merhabalar
Biz istanbulda erkek giyimi üzerine üretim yapan, iç piyada kendisini kanıtlamış olan bir firmayız.
Avrupaya ihracat yapmak isteğimiz var bizim tecrübe ve ürünlerimiz ile sizin Hollanda daki çevreniz ve tecrübelerinizle birlikte bir ticaret yapmak adına bir başlangıç olabilir.
Aşağıda firma adresimizi inceyebilir kafanızdaki herhangi bir soruyu mail olarak bana atabilirsiniz.
Ömer SEYHAN.
www.comradestextiles.com
Mail:omerseyhan47@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Samsun'da Mobilya üreticisiyiz. Kanepe oturma grubu salon takımı baza yatak ve yemek odası üretiyoruz.

www.destanmobilya.com
adresinden ürünleri inceleyebilirsiniz.

Bunlar eski ürünler yeni katalog kısa zamanda cıkacaktır. Yeni katalog ve bu sitedeki ürünler orta ve alt tabakaya hitap etmektedir.

Daha üst kalitede ve pahalı gruplar için de Divalore markamız mevcuttur. O ürünlerin fotografları internet ortamında bulunmamaktadır.

Teşekkür Ederim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Sayin mSdmSd. Sitenize baktim baza ve yatak uretiminiz varmi?
Yusuf

Merhabalar
Peker bey Türkiye'de kuruyemiş imalatı ile uğraşıyorum.bircok kuruyemiş ve bakliyat çeşidinde size hizmet sunabilirim.ayrıca sunum içinde yardımcı olabilirim .başka ülkelere de ihraç ediyorum.profesyonel anlamda size yardımcı olmak isterim
www.bakkur.com.tr

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ythalat / Yhracat
deri kemer cüzdan aksesuar ürünlerini kendi fabrikamızda
üretip mağazalarımız da satış yapmakta olup ihracatta yapmaktayız,

05545102640
İyi Çalışmalar,
Özlem AKBABA
KANIT DERİ TEKS. AKSESUAR İNŞ. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
info@kanitderitekstil.com
www.kanitderitekstil.com
Tel & Faks : 0212 554 75 77
cep:05545102640
Keresteciler Sitesi Savaş Cad. Nar Sok. Arslanlı Çarşı No:3/23
Merter/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Sayın kanitderi geçen sene Kahirede iken birisi sormuştu hala ihtiyacı var ise ve iletişim bilgilerini bulabilirsem yazarım size, ayrıca Rusyadan ORO Trade House isimli bir firma küçük deri ürünleri talep etmekte, www.oro1.ru bu kendi siteleri ürünlerinin fiyatlarıda var içeriğinde, sayın Sergey Alekseviç, dilerseniz mail ile iletişime geçin, belki ihtiyaçları devam ediyordur segorov@oro1.ru

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yukarıdakı konu gunceldır
Yusuf

mb pekerbey daha önce yazmıştım gıda konusu dünyada geçerli gelir kaynağıdır diğer ilanlarımıda gördünüzmü
sedat

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Elektrik / Elektronik
Sayın Peker03, zeytin ve zeytinyağı gibi ürünler için yardımcı olabilirim arkadaşımla tanıştırabilirim sizi, ayrıca; geçen hafta almanyadan kuşburnu talebi oldu hollanda piyasasınıda araştırabilirsiniz kuşburnu fena bir iş değil.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
merhaba.bende Azerbaycan ve Irandan saffron aliip size gondere bilirim. siz orda bununla ilgili kontaklarinizi kurursaniz yuksek parada kazana bilirsiniz.ilgilenirseniz ruslan.yusifoglu@gmail.com yaza bilirsiniz
Yusifoglu

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Gyda
hurda gemi alım yapıyoruz avrupa asya ülkelerinden iletişim
akcaymetal@mynet.com
İsa akçay

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Arkadaşlar, Dış ticaret baglantınız var ama finansman sıkıntısı mı çekiyorsunuz. bankalar dan ihracat kredisi kullanamıyormusunuz o zaman gelir paylaşımı karşılığında gelin size portfoyümüzdeki teminatları kullandıralım finans imkanı oluşturalım exportt@accountant.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - OnurMutfakBanyo
Merhaba PEKER
Banyo dolabı üretiyoruz ilginizi çeker ise iletişime geçmenizi bekliyorum..
mail : kucukcali.onur@outlook.com.tr

banyo dolaplari hakkinda bilgi veriseniz sevinirim.

Yerleşim Belçika / GenkMeslek Bilgisayar-Bili?im
İyi günler,
Avrupa ve Asya ülkelerine nakliye hizmetlerimiz bulunmaktadır.
İrtibat için murat@merisuls.com veya 0542 226 1458 adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MALZEMELERİ VE EV-OFİS HASTANE, CAFE-RESTAURANT MOBİLYALARI ÜZERİNE ÇALIŞABİLİRİZ..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba,eğer konun güncelse hala düşünüyorsan sana bir öneride bulunayım.Avrupada hangi ürün diye bir düşüncen var gibi duruyorsun.
Türkiyede bir kurum var dış ticaretle ilgili bakanlık.burada Türkiyenin hangi ülkeyeye neyi sattığını veya aldığını belirten raporlar var.Hayat, hatta ticaret istatistiktir,Bu ana kriterleri unutma.Sonra hala ilgili isen beni; hrktrb@gmail.com adresimden ara detaylı görüş belirteyim.Selamlar.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Peker03
Sayin arkadaslar,
Ben hollandada cesitli ticari faliyetler yaptim ve son zamanlarda hollanda ici ticaret yollari kapanmis durumda. Yalniz hollandaya disardan gelen ticari mallarin satislarinda bir gelisme var yani hollandaya dis ulkelerden cok ticari mal geliyor yalniz turkiyeden cok az sebebi ise turk arkadaslarin turkiyede is yaparken cok titiz olmalari bide turkiyedeki esnafa guven duyulmamasi, birinci posta hep,iyi sonra sorunlu oluyor gibi sikayetler var burda,
Ama ben turkiyeden buraya neler gelir diye arastiriyorum bu konuda samimi uretici arkadaslarin fikirlerini bekliyorum, ozellikle zeytin yagi, textil, kucuk mobilya, vs,vs, simdiden herkese tesekkurlerimi sunarimm,

Hollandalilar marka giyinmeye cok duskun insanlar marka tekstil dusunursen bende yardimci olabilirim.

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ythalat / Yhracat
Konumuz guncel baza yatak koltuk takimi ve mobilya imalatini hollandada yapabilecek usta ve yatirimcilar goruselimm
Yusuf

Çocuk ve Bebe giyim tekstil ürünlerini oranın pazarına sunmak istersen yardımcı olabilirim

r.s.karayurt@gmail.com
+90 533 464 10 70

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Konumuz hala guncel mobilya uretimini hollandada yapabilecek usta ve firmalar
Yusuf

Bende Hollanda- Turkiye arasi ticaret yapiyorum suan Hollanda'dayim. gorusmek isterim fikir alisverisi icin
Internet Reklamcisi

Yerleşim Türkiye / ShertogenboschMeslek Dany?manlyk
EV TEKSTİLİ İMALATI VE TOPTANCILIĞINI YAPIYORUZ .
YORGAN -
YASTIK -
UYKU SETİ -
NEVRESİM TAKIMLARI -
BEBE BEŞİK SETLERİ
ALEZ
YATAK ÖRTÜSÜ
PİKE TAKIMI
BATTANİYE GRUBU
BORNOZ TAKIMLARI
HAVLULAR
MUTFAK HAVLULARI
PİKE
LASTİKLİ ÇARŞAF

YERİMİZ İSTANBUL-MAHMUTBEY CADDESİNDEDİR .
İRTİBAT TEL : 0212 632 77 93
helinteksbaran

Yerleşim Türkiye / Ystanbul