Ana içeriğe geç

Gayrimenkul, Emlak, İnşaat - Özel

Satın Almak İçin En İyi Dükkan Mevkisi Neresi Olur

BaşlatankoolmanTarih01/10/2013 00:25:37Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Meraba,

Ben öğlen 2'ye kadar çalışıyorum. 2'den sonrası için ise hem ek iş hemde yatırım yapmak istiyorum. Yatırım için dükkan almayı düşünüyorum. Dükkan için 50-80 bin TL arası bir bütçe ayırdım daha fazlası muhtemelen mümkün olmayacak. İstanbul Cebeci Mh.'de, mahalle aralarında dükkan fiyatları 50-80 bin TL arası değişiyor.

Alacağım dükkanın köşe başında veya binaların arasında olması farkeder mi? Semt pazarına yakın olması, okula uzak olsa da öğrencilerin geçtiği yol üzerinde olması veya o yola yakın olması gibi etmenler fark eder mi?

Mahalle arasında nasıl bir yerden dükkan almak mantıklı? Nelere dikkat etmem gerekli?

Fikri olan varsa ben bir hataya düşmeden söylerlerse sevinirim
Ah iskiden arta kalan zamaınmda öğleden sonrası için bir dükkan açsam boş vakitlerimde web tasarım işlerine ağırlık versem ve bütçemi doğrultup borçtan kurtulsam!!!

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye61 yazı
Bijuteri dükkanı düşünürseniz yardımcı olabilirim.
İyi günler.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - koolman
Meraba,

Ben öğlen 2'ye kadar çalışıyorum. 2'den sonrası için ise hem ek iş hemde yatırım yapmak istiyorum. Yatırım için dükkan almayı düşünüyorum. Dükkan için 50-80 bin TL arası bir bütçe ayırdım daha fazlası muhtemelen mümkün olmayacak. İstanbul Cebeci Mh.'de, mahalle aralarında dükkan fiyatları 50-80 bin TL arası değişiyor.

Alacağım dükkanın köşe başında veya binaların arasında olması farkeder mi? Semt pazarına yakın olması, okula uzak olsa da öğrencilerin geçtiği yol üzerinde olması veya o yola yakın olması gibi etmenler fark eder mi?

Mahalle arasında nasıl bir yerden dükkan almak mantıklı? Nelere dikkat etmem gerekli?

Fikri olan varsa ben bir hataya düşmeden söylerlerse sevinirim

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye216 yazı
Evet arkadaşım farkeder hem kiraya verme olanagın hemde kira bedeli daha fazla olur. Onun için mümkünse işlek cadde üzerinde olsun m2 olarak küçükte olsa onun haricinde avm, okul, belediye, çarsı gibi yerlerde olması hem kira bedeli acısından yüksek fiyat olur hemde prim ya olanıgı daha fazla olur üstelik satarkende daha hızlı olur.
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk