Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

İç Giyim

BaşlatankomotiniTarih18/09/2013 14:38:01Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
merhabalar. ben ve eşim ile yunanistan gümülcine şehrinın carsısında bir iç giyim magazası acmayı dusunuyorum. urunlerı turkıyeden getirecem. ılk olarak nereden kalıtelı ve ucuz urun bulabılırım.
ayrıca iç giyimin yanında bayanlara yonelık takı toka bijuteri urunlerıde satmayı dusunuyorum hatta turkıyeden acık parfum dahi getirebilirim. sızin bu konuda fikirleriniz neler. pazarlama alanında neler yaparsam bana artı bır kazanç olur.
saygılarımla.

Yerleşim Yunanistan / GümülcineMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye8 yazı
Merhaba Komotini,

Bay-bayan ve çocuk iç giyim konusunda vede kozmetik ürünlerde size yardımcı olabilirim.. Devamlı ihracat yaptığımız için ürünlerimiz kaliteli Fiyatlarımız uygundur..Detaylar için görüşebilriz. Erhan Önal. 0532-3659193 . Mail adresim: erhan@adadt.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye122 yazı

selam bayanlar ne tarz ürünler giyınıyor önce bunu belirle .tanga tazı ürünler giyiliyorsa coğunlukla anıl .nbb,merve ,vıola alba bu mağzaları tek gezip ürünleri almalısın .ortalam fiyatlar 10 dollar ile 25 dollar arası değişiyor daha ucuzada bilabilirsın arada 3 4 dollar gibi ama 3 4 dollar fazla ver kaliteli olsun kolay gelsin
kendı haline biri işte

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
Merhabalar komotini Edirne merkezde ikamet ediyorum bende bayan giyim üzerine ticaret ile uğraşıyorum uygun olursa belki paslaşabiliriz.
sinerji

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Tekstil
Yeni Üye13 yazı
Selam komotoni bizde ic giyim ihracat yapiyoruz ilgilenirsen iletisime gecebiliriz.
MİM TEKSTİL

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat