Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Yunanistan Gümülcine

BaşlatankomotiniTarih16/09/2013 14:08:57Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
merhaba arkadaşlar. ben yunanistan gümülcinede ikanet ediyorum. gümülcine merkezde bir iş yeri acmak istiyorum. uzun zamandır arastırıyorum. ilk olarak gıda iş düsündüm. sonra ondan vazgecıp acık parfumerı getirmeyı dusunduk fakat burada halk cok fazla acık parfum kullanmıyor ve bilinmiyor. son olarakta iç giyim ve aksesuar getirmeyi düşünüyorum. ayrıca bolgemızde unıversıte oldugu ıcınde ogrencı potansıyelı yuksek. yardımcı olursanız cok memnun olurum.
ilginize teşekkur ediyorum.

Yerleşim Yunanistan / GümülcineMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye10 yazı
sana dostani tavsiyem ne yapacagını bılmıyosan hiç bişey yapma elindeki paradan da olma

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
foton haklısın ama su an yunanıstan oyle bır yerki nokta atısı yapmak durumundayız. tutmaz denılen ıs tutar. kesın tutar baskası yaptı oldu denılen ıs elde patlar.

Yerleşim Yunanistan / GümülcineMeslek Ö?retmen
Yeni Üye62 yazı

Merhaba
Komotini yi gezdim az da olsa bir potansiyel var,mağazanız kaç m2 oraya BULGARİSTAN da ürün getirebilirseniz iş yapacağına inanıyorum.
Teşekkürler
Özcan ALTUNKAŞ
ozcanaltunkas@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye35 yazı
ARKADAŞIM ORADA FINDIK VE MAMÜLLERİNİ SAT CEVİZ FINDIK FINDIK EZMELERİ O TARAFTAN BANA COK TALEP GELİYOR AMA GÜMRÜK VE İHRACAT OLAYI KARGO PARCA MALDA KURTARMIYOR. EĞER AKLINA YATARSA BANA YAZABİLİRSİN. SADECE BULUNDUĞUN İLDE DEĞİL YUNANİSTANA DAĞITABİLİRSİN. BİZ ÜRETİYORUZ O PAZARA SEN HAKİM OLABİLİRSİN
AYRICA BULUNDUĞUM YERDE GERCEK BAL VAR
KİVİ VAR
NOEL İÇİN KULLANILAN MAVİ LADİN FİDANLARI VAR

BU İŞ İÇİN BÜYÜK SERMAYE GEREKMİYOR SADECE ORADA PAZARI BULALIM BİRLİKTELİĞİ SAĞLAYABİLİRİZ
s

Yerleşim Türkiye / Ordu
Yeni Üye38 yazı
slm,uretici koylu bana mailini ver, yada tam detayli findik fiyatlarini yaz bulundugum yerde buyuk toptanci var onu arastirabiliriz

Yerleşim Yunanistan / Komotini