YUSUF
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - casper48 hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah yolunu açık etsin iyi yerlere geldiğinin mesajını buradan büyük harflerle yazmanı bekliyoruz saygılarımla |
Yazıyı gönderen - sennan Tebrik ediyorum kardeş, güzel haberlerini duyuyorum. yola devam. diğer iş için hala uğraşıyorum. şartlar uygun olduğunda sana yazacağım. ben de yeni bir iş girişiminde bulunmak üzereyim. inşaallah yaza hazır olacak. şartlar bizi uzak düşürse de seni unutmuş değilim. |
Yazıyı gönderen - sennan Tebrik ediyorum kardeş, güzel haberlerini duyuyorum. yola devam. diğer iş için hala uğraşıyorum. şartlar uygun olduğunda sana yazacağım. ben de yeni bir iş girişiminde bulunmak üzereyim. inşaallah yaza hazır olacak. şartlar bizi uzak düşürse de seni unutmuş değilim. |
Yazıyı gönderen - mtd59 hayırlısı olsun bende Tekirdağ da 2006 yılında tırnak süsleme ve bijuteri işi yapmıştım. dükkan seçimi kötüydü birde tırnak süslemenin yanına bijuteri kattım iyi olmadı. inşallah başarılı olursun. tesadüf bende muhasebeciyim. allah utandırmasın . hayırlı işler. |
Yazıyı gönderen - ysfyldz ARKADAŞLAR 2 YILDAN BERİ BELKİ DAHA FAZLA BU SİTEYI TAKİP EDİYORUM. GEÇENLERDE BURDA Kİ BİR ARKADAŞIN YAZISINDAN YOLA ÇIKARAK İŞ GİRİŞİMİNDE BULUNDUM KISMETSE HAFTAYA PAZARTESİ DÜKKANI AÇICAM. NE ÜZERİNE DERSENİZ TIRNAK SÜSLEME & SİMLİ DÖVME.. SADECE TIRNAK SÜSLEME İLE GÖRDÜĞÜM BİR YAZINDAN ALLAHIN İZNİ İLE DÜKKAN AÇMAYA KADAR GELDİK... AÇILDIKTAN SONRA RESMİDE YOLLARIN YERİM ANTALYA LAURA AVM DE. HERKESİ BEKLERİM . UNUTMAYIN HERŞEY BİZİM KENDİ ELİMİZDE YETERKİ İSTEYELİM HERKESİN YARATICI FİKİRERİNİN HAYATA GEÇMESİNİ DİLİYORUM. Y.YILDIZ |