Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

İstanbul, Ankara, Kayseri Çalışma Grubu Ya Sizce??

BaşlataniturkmenTarih15/03/2004 10:21:41Yorum9

İlk mesaj
Üye406 yazı
Kayseride ikamet etmekteyim ve pazarlam satış ekonomi konularıyla ilgilenmekteyim mesleğimde satış-pazarlama. benle aynı ilden olan arkadaşlarla ortak çalışma grubu oluşturmak istiyorum.
Grbun amacı satış pazarlama ile alakalı daha da verimli sonuçlar ve raporlara ulaşmak kişisel gelişime katkıda bulunmak bu meslek veya ilgi alanında yeni insanlara daha da fazla yardımcı olabilmek.
TÜM ARKADAŞLARA DA BU ŞEKİLDE GRUP OLUŞTURMALARINI TAVSİYE EDERİM. SİZ CE NASIL
BU FİKRİM......???

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye37 yazı
iturkmen kardesim yazin gercekten ilgimi cekti :) sadece illeri degistirip yazini kopyalamama kizmassin umarim
Y.Batur

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Mühendis
Yeni Üye11 yazı
Merhaba,
İstanbul'da ikamet ediyorum. Kayseri'liyim. Toprakçılık için değil ama grup çalışmasına dışarıdan destek vermek isterim. Büyük bir gıda firmasının pazarlama departmanında çalışmaktayım.
Saygılar.
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye406 yazı

hiç kimse 8 ay boyunca bu alana mesaj göndermemişti ama şükür şimdi geldi bu grubun sadece iş alanında ki bilgi paylaşımından ziyade iş hayatına bile katkısı olabilir örneğin bizim şirkete aylardır çalışabileceğimiz tarzda bir eleman arıyordum ama bulamamıuştık o vasıflarda birini ama eğer bu grupta bir kaç kişi olsa idi.çoktan iyi bir işleri ve iyi bir kariyerleri olabilirdi.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Üye406 yazı
grupta daha çok gıdacılar var heralde ilk olarak bende gülsan da işe başlamıştım askere giden kadar bir yıl kadar çalışmıştım.Çok zevkli bir sektör ama çok da yorucu hele o satınalmacılar yokmu .ama ben hep ya reyondaki kızları tavlardım yada satınalmacı eğer b ve y marketlerinden ise hep onun üst merkezdeki amirleri ile nasıl samimi olduğumu anlatırdım. bu işin heralde ilk kuralı uyanık olmak değilmi.ancak gıda ve mobilya sektörü kadar zor bir sektör olduğuna pek inanmıyorum özellikle mobilya piyasası çok zo r çünkü evinin kömürlüğü biraz büyükse orda kanepe- baza bile yapabilirsin.
EN AKILLI PAZARLAMACI KİMDİR BENCE EN KISA SÜREDE KENDİ İŞİNİ KURANDIR SAYGILARIMLA...

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
bende tokattan geldim...grup çalışmasına destek olabilir miyim?

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Saty? / Pazarlama
Üye251 yazı
BENDE GURUPTA YER ALABİLİRİM 15 YILLIK DENEYİM YETERLİMİDİR?:))))
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye2 yazı
Arkadas yardima ihtiyacim var urun alman mali yurt disinda cok tutuldu bu urunu turkiye pazarindada tanitmak istiyorum yardimlarinizi bekliyorum saygilarimla
Ahmetkizilay-elekim

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Halkla iliÅŸkiler
Yeni Üye36 yazı
bende destek verebilirim

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
Selamlar arkadaşlar bende Kayserideyim mobilya ile endüstriel olarak mesleğimi icra ediyorum fikirlerimizi etken ve edilgen olarak paylaşabiliriz bi konu açmama müsade ederseniz ilimizde ticaretin çetin olması ve işveren mantığını tartişalım mı?
m.karadeli

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mobilya