Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Fikirleriniz Önemli

BaşlatantiredsoulTarih23/08/2013 19:27:23Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR HERKEZE HAYIRLI İŞLER BENİM MARMARİSTE BAYAN BUTİĞİM VAR 3 AY OLDU AÇTIM. AMA İŞLERİM İYİ DEĞİL ÇOK İŞLEK Bİ YERDE SİZDEN FİKİR İSTİYORUM NE YAPMALIYIM SİZCE BİRDE DAHA YERİ BİLMEYENDE ÇOK .
REKLAM YATIM EL İLANI YAPTIRDIM DAĞITTIRDIM. SONRA YEREL TV YE VERDİM . BANA HALA GELİP BURASI YENİMİ DİYORLAR. BİRDE YENİLİK YAPMAK İSTİYORUM FARKLI BİŞEY NE OLABİLİR SİZCE . BU ARA TAKI VE ÇANTADA KOYDUM TAKI İYİ SATILIYOR. ÇANTA BİRAZ YAVAŞ. BİRDE BURAYI ACABA Bİ MARKANIN BAYİLİĞİMİ YAPSAM ....

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER ...

Yerleşim Türkiye / MarmarisMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye13 yazı
kesinlikle kendi siteni aç derim ben. her akşam da o günün kargolarını çıkarırsın, sağlam gitmekte fayda var.
Çalışan kazanır, er yada geç...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye20 yazı
Şanslı işim gereği o kadar çok dükkan, mağaza kurup kapattım ki inanın sayısı oldukça fazla..Dükkan kapatan insanlarda gördüğüm tek ortak nokta ucu ucuna yeten , hatta çoğu zaman borçla ,açık hesap,çek,kredi kartı,kredi vs vs.gibi sermayelere sahip olmalarıdır.Ki sahsım olarak bende geçmişte kendi mağazamı kapatmak zorunda kaldım ve baktığım da benimde sebeplerim aynı...Lc Waikiki firması tamamen bir örnekti, verdiğinizin bilgilere gelince ise inanın o firma ile o kadar ilgili değilim ve sizin ticari bilginizi yargılamak gibi bir düşünceye sahip olmadım .Zaten daha önceki yazımın ilk cümlesi ^^ ben^^ ile başlayıp^^ düşünüyorum^^la son bulmuştur...Arkadaş böyle bir ortamda FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ konu başlığıyla sıkıntısını dile getirmiş.Tabi ki insanlar kendilerince , yaşamışlıkları ile bir şeyler paylaşacaklar.Bunların ne kadarı geçerli ne kadarı güvenilir ne kadarı aklı selim veya ne kadarı bütçesine uygun kararını kendisi verecek.Size de hayırlı işler...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Yöneticilik
Yeni Üye42 yazı

tşkler

Yeni Üye42 yazı
teşekkürler

Yeni Üye56 yazı
Almanyada calismak isteyen ve Saglik hizmetlerinde Doktor, Asistan,cerrah vb.görevlerde en az 1 sene is tecrübesi olan , B2 yani yeterli Almancaya sahip sertifikaya sahip sahislar icin Almanyada is imkani ..Hicbir ödeme yapmaniza gerek olmadan bransiniza uygun Hastanelerde Almanyada is hayatiniza devam etmenize yardimci oluyor is garantisi veriyoruz .Konaklama ve vize isleri tarafimizdan temin edilecekitr..6 aylik deneme süresinden sonra sözlesmeli ise alindiginiz takdirde ailenizide yaniniza getirebilirsiniz..detayli bilgiler icin ser-sa@gmx.de veya 0049163 260 69 53 numarayi veya www.medilotse.com adli sayfamizdan bizlere ulasabilirsiniz.Saygilar..

Yerleşim ALMANYA / BerlinMeslek Ticaret
Yeni Üye42 yazı
???