Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Fikirleriniz Önemli

BaşlatantiredsoulTarih23/08/2013 12:03:18Yorum13

İlk mesaj
MERHABA ARKADAŞLAR HERKEZE HAYIRLI İŞLER BENİM MARMARİSTE BAYAN BUTİĞİM VAR 3 AY OLDU AÇTIM. AMA İŞLERİM İYİ DEĞİL ÇOK İŞLEK Bİ YERDE SİZDEN FİKİR İSTİYORUM NE YAPMALIYIM SİZCE BİRDE DAHA YERİ BİLMEYENDE ÇOK .
REKLAM YATIM EL İLANI YAPTIRDIM DAĞITTIRDIM. SONRA YEREL TV YE VERDİM . BANA HALA GELİP BURASI YENİMİ DİYORLAR. BİRDE YENİLİK YAPMAK İSTİYORUM FARKLI BİŞEY NE OLABİLİR SİZCE . BU ARA TAKI VE ÇANTADA KOYDUM TAKI İYİ SATILIYOR. ÇANTA BİRAZ YAVAŞ. BİRDE BURAYI ACABA Bİ MARKANIN BAYİLİĞİMİ YAPSAM ....

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER ...

Yerleşim Türkiye / MarmarisMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Marmariste ise yıllık kira ödedin bir de sanırım.
A.Sami Cansu
543 595 34 80

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Mağazanız için burası yeni mi diyorlarsa emin olun bu iyi bir şey. İnsanlar bu tür mağazaların yeni olanlarına ilgi gösterirler genellikle.

Sizin mağazanızdaki ürünleri, fiyatlarını kalitesini ve sizin müşterilere nasıl davrandığınızı bilmeden yorum yapmak çok kolay değil.

Mağazanızda müşterilerinizden samimi gördüklerinizle sohbet ederek burada alabileceğinizden daha fazla fikir alabilirsiniz.

Bunun dışında, madem elinizde hazır bir stok var internetten büyük bir yatırım yapmadan satış yapabileceğiniz imkanları da araştırmanızı öneriyorum.

Başarılar diliyorum..
Girişim Uzmanı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk

markalı ürünler satmayı dene..ben sana yardımcı olabilirim..ser-ba tekstil

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
internetten satış yapma konusunda bilgilendirebilirmisiniz
tepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim

demirok ürünlerin internet sitesi varmı görebilirmiyim hangi markalar var sizde fiyatlar nasıl mail atarsan sevinirim
cadde48@hotmail.com.tr

arkadaşlar zara mango bershka nın gerçekten ihraç fazlasını alabileceğim bir yer varmı

İnternet siten var mı?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tiredsoul
MERHABA ARKADAŞLAR HERKEZE HAYIRLI İŞLER BENİM MARMARİSTE BAYAN BUTİĞİM VAR 3 AY OLDU AÇTIM. AMA İŞLERİM İYİ DEĞİL ÇOK İŞLEK Bİ YERDE SİZDEN FİKİR İSTİYORUM NE YAPMALIYIM SİZCE BİRDE DAHA YERİ BİLMEYENDE ÇOK .
REKLAM YATIM EL İLANI YAPTIRDIM DAĞITTIRDIM. SONRA YEREL TV YE VERDİM . BANA HALA GELİP BURASI YENİMİ DİYORLAR. BİRDE YENİLİK YAPMAK İSTİYORUM FARKLI BİŞEY NE OLABİLİR SİZCE . BU ARA TAKI VE ÇANTADA KOYDUM TAKI İYİ SATILIYOR. ÇANTA BİRAZ YAVAŞ. BİRDE BURAYI ACABA Bİ MARKANIN BAYİLİĞİMİ YAPSAM ....

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER ...

merhaba,dükkanınızın dış görselliği nasıldır yeterince ışık yetmez söyleyim daha fazla görünür kılmalısınız akşamları led ışıklarla ve güzel camekan ışıklarla süsleyin ,insanlar bu sıcaklarda akşamları gezmeye çıkarlar , dikkat çekmeye çalışın ,dükkanınıza gelen bireylerin çocuklarına minik armağanlar verin ,çocuklara hitap eden ürünlerinde satışını yapabilirsiniz,dükkanınızı yeni açtıysanız görsellik çok önemlidir.hayırlı işler bol kazançlar...
kırmızı ışık: dur
yeşil ışık: geç
sarı ışık: HIZLI GEÇ :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
teşekkür ederim

internet sitem yok neden sordunuz

eticarete başlayın derim hocam
www.kazancfikirleri.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ö?retmen
e ticaret için bana yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varmı ?

iyi günler zor bir zamandan geçmekteyiz bilhassa turizm ben antalyadayım esnafın hali malum yapacagınız turistler için butigin bir bölümünde yerli halk içinde geçerli bindallı ve yöresel kıyafet satabilirsiniz çünkü marmariste bindallı ve buna benzer ürünler yok sanırım benimki sadece bir fikir tabiki düşünürseniz yardımcı olabilirim kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf