Ben kuyumcudan bir bilezik bile alsam tedirgin oluyorum çünkü hepsi farklı fiyat biçiyor. daha geçen hafta altın 77 TL iken bazı kuyumcular 77Tl fiyat verdi bazılarıda 74 TL, 73 TL ve nihayetinde 72,5 TLye aldım. yaklaşık 5tl'lik fark var.
daha şeffaf satış yöntemini denerseniz bence daha fazla ilgi görürsünüz.
Mesela küçük altın fiyatından Bilezik gram fiyatına hatta sergideki kolyelerin üzerine fiyat etiketlerini de sergilerseniz talep görebilirsin.
Ayrıca ben altına yatırım yapmak istesem kuyumcu bana bilezik gramı üzerinden gelip yatırım yapabileceğimi ve istediğin zaman bozdurabileceğimi söyledi. yani gidip para vereceğim bilezik gramı üzerinden hesabıma ekleyecekler. bu tamamen mantıksız geldi.
normal gram altın(24 ayar) fiyatı üzerinden yatırım yapmaktansa neden bilezik ?
bankalar direk 24 ayar üzerinden yatırım fırsatı sunuyor. senin tek katlanmak gereken altın kuru üzerindeki Alış ve Satış farkı ve bu yüzden cazip.
Bu konuda da böyle bir yöntem geliştirerek insanların yatırım yapmalarını sağlayabilir , gelirinizi artırabilirsiniz.
son olarak bir önerim de, iyi bir internet sitesi kurup , o site zerinden satışlarınızı yapabilirsiniz. Farklı olarakta Özel hediye paketleri sunumu yaparak , hediye altın olarak satışlarınızı artırabilirsiniz.
hayırlı çalışmalar dilerim...
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...