Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Vestel Led Aydınlatma Bayilik

BaşlatanmersinledTarih20/07/2013 20:10:31Yorum37

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Bünyesinde 200 AR-GE mühendisi çalıştıran, 1.000.000 metre kare üretim alanıyla Avrupa’nın en büyük kapalı fabrikasına sahip, 28 ayrı markaya üretim yapan VESTEL LED Aydınlatma konusunda yatırımlarını tamamlamış bulunmaktadır. Armatür üretimlerini de Manisa’daki Vestel City’de yapan VESTEL, Üstün marka gücü, uzun garanti süreleri ve fiyat avantajları ile VESTEL LED Aydınlatma konusunda pazarlama yapabilecek, LED Aydınlatma’ ya gönül verebilecek çözüm ortakları aramaktadır. Siz de Dost Teknoloji VESTEL’in avantajlarla dolu dünyasına katılmak istiyorsanız bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
0324 326 0 LED (533) info@vestelledampul.net

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Yeni Üye13 yazı
merhabalar ben bayilik teklifinizi yurt disi icin degerlendirebilirim Avusturyada yasamaktayim sartlariniz nedir gorusmek isterim

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Psikolog
Yeni Üye10 yazı

Merhaba,İzmir için bir bayiilik olanağı var mı?
Bağımsız

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye62 yazı
bende bayilik bilgileri hakkında bilgi alabilirmiyim. saygılarımla umit.bilen@mynet.com 0 530 517 50 00
ümit

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye84 yazı
bilgi lütfen mer_bilen@yahoo.com
...
Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir !..Ya da benim durumumda asla erken değildir..! Bunun zamanı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bu işin bir kuralı yoktur !..Hayatımızı iyi ya da kötü yaşayabiliriz..! Umarım senin ki mükemmel olur. Umarım seni şaşırtacak şeyler yaşarsın. Umarım daha önce hiç hissetmediğin duygular yaşarsın. Umarım hayata başka bir pencereden bakan insanlarla tanışırsın. Umarım gurur duyduğun bir hayat yaşarsın ve eğer yaşamadığını düşünürsen ; Umarım içinde herşeye yeniden başlayacak gücü bulursun...

Benjamin Button filminden..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı
Bayilik şartları ile ilgili bilgiler ve fiyat listesi alabilirmiyim..
teşekkürler
theolcay83@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye34 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mersinled
Bilgiler gönderilmiştir. Lütfen aklınıza takılan konularda soru sormaktan çekinmeyin. Telefonla bilgi verebilirim.

mailiniz ulaşmadı
Takva Insaat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye20 yazı
Bayilik şartları hakkında bilgi alabilirmiyim aliacan84@hotmail.com İyi Çalısmalar Dilerim ...

Yerleşim Türkiye / AntalayMeslek Di?er
Yeni Üye66 yazı
Merhaba,
Bayilik şartları hakkında bilgi alabilirmiyim ?
İyi çalışmalar.

Mayarda Elektronik
Mayarda Elektronik
www.mayarda.com
www.elektroniksarayi.com

0212 2722727
0212 2722633

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye140 yazı
Siz zaten vestel bayisisiniz herhalde bir yanlışlık var başlıkta Alt Bayilik diyecektiniz yanlış yazdınız ayrıca neden vestel den gidip direkt bayilik almayalımki sizden avantajımız nedir:)

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hokiri
Siz zaten vestel bayisisiniz herhalde bir yanlışlık var başlıkta Alt Bayilik diyecektiniz yanlış yazdınız ayrıca neden vestel den gidip direkt bayilik almayalımki sizden avantajımız nedir:)

hokiri siz buyrun gidin Vestel'den direk bayilik alın.(Tabii alabiliyorsanız.)

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Elektrik / Elektronik
Üye248 yazı
Selamlar
Vestel'in resmi sitesinde bayi olarak gözükmüyorsunuz,bilginiz olsun diye belirtmek istedim.İyi çalışmalar.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda