İlk mesaj
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumM
Yeni Üye44 yazı
Giyim de Bayilikte fazla kar marjı yoktur.
zerlan
G
Üye232 yazı
Ben İzmit te giyim mağazası açtım parayı koyacak yer bulamıyorum abi tavsiye ederim.
Sen de aç hiç durma.
Bu tavsiyeyle yola çık sonra otur iki gözü ii çeşme ağla neden ?
Ben İzmit te Fethiye Caddesindeyim sen İstanbul da Sultanbeylinin arka sokağında bir dükkanda
İş araştırması yapmanında bir yolu yordamı var arkadaş ben petrolcüyüm o dediğin işlere kulak asma desem fikrini değiştireceksin bu nasıl bir iş ???
A.Sami Cansu
543 595 34 80
543 595 34 80
S
Üye108 yazı
30/07/2013 : 13:00:44#3
Web sitesi
Alıntı
arkadaşa canı gönülden katılıyorum.doğru tespitler yapmış
M
Üye177 yazı
G
Üye116 yazı
ev tekstili havlu bornoz battaniye banyo paspası sofra bezi pike pecete pike tk. nevresim takımları yorgan v.s. veya hazır giyim ihracaat fazlası ürünler bütün tekstil ürünleri mevcuttur talep ederseniz irtibata gecin yardımcı olabilirim
G
Üye116 yazı
merhabalar biz ihracat yapan firmamizda elimde surekli degisik cuzi rakamlarda ister tekleme ister serili pantalon etek ceket gomlek sort ev tekstili yani tekstil ile alakali ne isterseniz bulunmaktadir pazarci ve magazaci yada toptanci arkadslar ciddi alicilar bana ulassin yardimci olabilirim (urunlerimiz iharacat fazlasidir)
A
Üye175 yazı
Guner ev textili ürünlerinizle ilgili bilgilendirme maili atarsanız sevinirim ozkana007@hotmail.com
S
Üye158 yazı
merhaba güner ihracat fazlası ev tekstili ve giyim ürünleri var demişsiniz. bizde bursada stok ürünlerle ilgileniyoruz elinizde uygun ürünler varsa ürünlerin fiyat ve bilgi maili için bize ys.bursa@hotmail.com ulaşınız.. veya 0532 743 56 93 ten ulaşınız..
M
Üye177 yazı
tekrar dan yazayım terzin olmadan perde işi yapamassın halı işinden anlamam o yüzden de yorum yapamam
E
Yeni Üye21 yazı
S
Yeni Üye2 yazı
perde işine girilecekse tavsiye edilir. fiyatlar uygun ve toptan dışında perakende satışta oluyo. siparişe göre metrlik kesim verebilirsiniz. http://www.ottimocasa.com/
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz