Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Ayran İmalathanesi

BaşlatanhacihsanTarih05/07/2013 14:31:32Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
selam. kosgeb aracılıgı ile ayran imalathanesi acmak istiyorum. 70 000 nufuslu bi ilçede yasıyorum ve ilcemiz de ilimizde ilimizin diger ilceleri olmak üzere hiç ayran üreten yer yok. dısardan geliyor ayran baska illerden. bu konu hakkında yani ayran üreticiligi hakkında hiç bi bilgim deneyimim yok. kaca mal olur. kar oranı ne kadar. ne kadar pazara sahip olmak lazım. bunlar hakkında bu işi yapan veya yapmış olan arkadaslardan biligi istiyorum. ayrıca ayran imalat makinası satan firmalardan da kosgeb aracılıgı ile alacagım makinaların nasıl alınıp kuruldugu hakkında bilgi istiyorum. ilginize şimdiden teşekkür ederim...
ihsanbolat

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye72 yazı
walla nasıl il ve ilçeymiş merak ettim
Amasya'da ipini koparan yoğurt ayran imal ediyo
kar marjı %100 kaliteli yğgurt ayran deli para kazandırır
İl ve ilçende ne kadar restoran ve lokanta varsa müşterin olur
önemli olan önce fiyat sonra kalite
bir dükkana fiyatınla girersin kalitenle tutunursun
ama Peşin paran veya kredin yoksa kosgeb bi boka yaramaz bilgin olsun
Hayat boş bir tuval, ressamları biziz.. her tercih her davranış, her tutum, her söylem bir renk..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye56 yazı
üstad sen fizibiliteni yanlış yapmış olmayasın.ayranın olmadığı yer mi olur canım memlektte.
şayet gerçekten yoksa baştan kazandın demektir.ama damak tadını iyi tutturman lazım.kalite çok önemli.
dışarıdan gelenler zaten markalı ürünlerdir ve fiyat konusunda rahat rekabet edebilirsin onlarla.adı var diye kazığı dayıyorlar.
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk