Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Trakya Üretimi %100 Dana Belgeli Sucuk 18 Tl/kg

BaşlatanluckyonlineTarih12/06/2013 21:22:34Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
Selamlar arkadaşlar,

A dan Z ye , yani kısaca kesilecek hayvanından tutunda son üretimine kadar kendi imalatımız, üretim izin ve belgeli sucuklarımız için toptan alım yapabilecek veya bölge bayiliği verebileceğimiz arkadaşlar arıyoruz. Şu anki aylık kapasitemiz 10 ton dur. Fakat yeni girişimci arkadaşlarımız ile bunu daha ileriye yükseltmek istiyoruz. Biz maliyetlerimizi, kendi canlı hayvanlarımızı kesip yaptığımız için maliyetimiz diğer firmalara göre düşük. Yağ oranı maximum % 24 dür.. Zaten piyasada ise bu oran ya çok daha fazladır yada sakat parçaları konmaktadır. Biz bu konuda rahatlıkla garanti verebiliriz, her türlü incelemeye açıktırki içiniz rahat olsun. Bayilik veya toptan gıda pazarlaması yapmak isteyen arkadaşlar olursa, lütfen e-mail ve iletişim numarası bıraksınlar kendilerine dönerim. Bu arada kendi marketleri olan arkadaşlarda yazabilir.

Ali CAN
0531 789 79 99
A.CAN

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye5 yazı
Ben Balıkesirde bi kurumda memurum kalabalık bı ortamım var burda urunlerınıze talep olur satarım ayrıca samsunda da urunlerınızı sattırıabılırım yıne kurumlara bı anda 2000 cıvarı ınsana ulasabılırım kısa bı surede bana urunle ılgılı detay verırsenız mutlu oluurm. kadircankubal@gmail.com adresıme maıl atın ayrıca 5445604734 den bana ulasabılırsınz.

Iyı calısmalar
K. Can Kubal

Yerleşim Türkiye / BalykesirbandyrmaMeslek Memur