:sakaryada galoş bone maske ımalatı ıle ugrasıyorum ve bu urunlerın yurtdısı pazarını aramaktayım.konu hakkında yardımlarınızı bılgılerınızı beklıyorum arkadaslar.
Maske imalatını, ben toptan almak istersem adet fiyatı kaça gelir , kullandığınız non woven telamıdır kumaş kalitesi ile ilgilide bilgi verebilirmisiniz .
Bizde ürettiğimiz ürünlerin iç dış pazarını aradık. Genelde onlar gelip bizi bulmaktalar. Tabi herşey istediğimiz gibi gitmesede bazen bizden istedikleri ürün bizde olmuyor bizde üretimini gerçekleştiriyoruz.
Müşteri bulmak için sana farklı bir yol önereceğim. Yurt dışına ihracat yapmak isteyen firmalara devlet ciddi destekler sağlıyor. Bunlardan biri devlet birçok ülkeye iş gezisi düzenliyor. Mesela yılda 3-4 defa medikal üreticileriyle ilgili geziler düzenliyorlar. Bu arada bu gezilerin tüm masraflarını devlet karşılıyor. Bu gezilerde gidilen ülkelerde fuarlar geziliyor, üreticiler ve alıcılar la ilgili paneller toplantılar düzenleyip sizleri bir araya getiriyorlar. Geziyi düzenleyen uzmanlar hem iş bağlantıları hemde dil konusunda sizlere yardımcı oluyorlar. Sizin iş bağlantısı yapabilmeniz için yani malınızı satmanız için tüm zeminleri hazırlıyorlar.Aynı şekilde diğer ülkelerden ülkemize bağlantı kurmak için firmalar geliyor ve bu etkinliklere de katılıyorsunuz. Devlet bu hizmeti küçük ve orta ölçekli üreticilere sağlıyor. Amaç ihracatı arttırarak firmaların büyümelerini sağlamak ve bunun sonucunda da devletin gelirini büyütmek. Ama firmaların % 90 nın bundan haberi yok. Bu konuyla ilgili detaylı bilgi almak istiyorsan 0554 899 99 23 bu numarayı arayabilirsin. Bu konuda bilgin olsun yoksa buradan biraz zor öyle yurt dışında müşteri bulmak.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz