İlk mesaj
Gıda, Tarım, Yeme-içme
Napolyon Kiraz Alımı.
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumF
Yeni Üye7 yazı
O
Yeni Üye32 yazı
17/10/2013 : 19:52:07#2
Web sitesi
Alıntı
www.denizmeyve.com
L
Üye109 yazı
bu sene için alım yapack mısın ?
R
Üye137 yazı
ramazanülkü.@hotmail.com
R
Üye137 yazı
eklemeyi unuttugum bir konotahavar kurudomades ile de calışıyorum saygılar RAMAZAN ÜLKÜ 05077188541
ramazanülkü.@hotmail.com
M
Yeni Üye33 yazı
zaho irakta sebze ve meyve satisi yapiyoruz tum iraka tir ustu satiyoruz 00 964 750 474 86 09
L
Üye109 yazı
y.dışı müşteri bulursam, Napolyon kirazlar için üretici ile anlaşabilrim.Sanırım henüz erken olduğu için bana talep gelmedi.
ayrıca
ben ihracat aracısı olduğum için tarım ürünleri / yapı ürünlerini komisyon karşılığı gönderiyorum.
ayrıca
ben ihracat aracısı olduğum için tarım ürünleri / yapı ürünlerini komisyon karşılığı gönderiyorum.
Y
Yeni Üye19 yazı
28/03/2014 : 14:35:06#8
Web sitesi
Alıntı
Biz plastik kasa kalıpları yapıyoruz plastik kasa kalıpları konusunda görüşebiliriz
A
Yeni Üye14 yazı
Konuyu açıp, insanlara vaatlerde bulunup sonrasında cevap vermemek tam da "karakter" göstergesi oluyor değil mi? Bu kişinin diğer yazılarını da inceledim az önce. Niyeti insanlara yardımcı olmak değil birilerinin sırtından kendine direkt kazanç sağlamak, ayrıca ne derece güvenilir olduğu da belli değil.
Tüm yazılarında yaptığı tek şey "ürün ve fiyat bilgisi alabilir miyim?" demek.
Burası insanların birbirlerine destek olduğu ve fikir verdiği bir platform değil mi yoksa?
Bu tip kişilerin burada kirlilik yaratmasına müsade edilmemeli.
Tüm yazılarında yaptığı tek şey "ürün ve fiyat bilgisi alabilir miyim?" demek.
Burası insanların birbirlerine destek olduğu ve fikir verdiği bir platform değil mi yoksa?
Bu tip kişilerin burada kirlilik yaratmasına müsade edilmemeli.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz