merhaba piyasada 5tl ye satilan sofra bezleri bizde 2.1 tl dir en az alim 100 adettir. pike peçete 2tl dir Koltuk ortuleri ise 7.5 tl dir %100 kar edebileceginiz urunler satisa sunulmustur
ürün resimleri ölçüler örneğin sofra bezinde kullanılan kumaşın cinsi ölçüleri koltuk örtülerinde kullanılan kumaşın cinsi ve ölçülerini detaylı bir şekilde yazarmısınız... veya ys.bursa@hotmail.com adresinede mail edebilirsiniz. iyi çalışmalar dilerim.....
ürün resimleri ölçüler sofra bezinde kullanılan kumaşın cinsi ölçüleri koltuk örtülerinde kullanılan kumaşın cinsi ve detaylı mail lütfen hasan-im@hotmail.com
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..
Mahmutpaşa' dayım. Dükkan önünde buna benzer ürünler satıyorum. Ebat, gramaj bilgileri ile ürün resimlerini hayribengi@gmail.com mail adresine gönderirmisiniz. Hayırlı satışlar ..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz