Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Mermer Kasası Ve Palet Üretimi

BaşlatanZafer_TTarih19/05/2013 13:43:36Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye61 yazı
Merhaba

Afyon'da Ağaç Kasa ve Palet üretimine başlıyorum..Tavsiyesi olan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Denizci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye18 yazı
Başlıkta mermer kasası ve palet üretimi yazmışsınız ,bulunduğum bölgede ki mermer fabriklrı üretimini kendisi ypıyor bi araştırmakta fayda var..

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye61 yazı
ne demek istediniz anlayamadım

Yeni Üye61 yazı

gunceldir

Üye149 yazı
palet isi guzel bir istir ama satabilmen onemli ilk basta maliyetini cikar bir adet palet sana ne kadara mal oluyor ve sen ayda ortalama kac adet palet uretebilirsin bunlari eldemi yapacaksin yoksa makinedemi ve eger euro palet yapacaksan cok para lazim cunki belli izinleri alman gerekecek... eger tum detaylari halledince tum fabrikalara fiyat teklifinde bulunman gerekecek... dahada detay istersen ozelden sor cevaplayayim... herhangi bir ucret talebim yoktur :) eger basarabilirsen guzel para kazanabilirsin...

Yerleşim Rusya Federasyonu / KrasnodarMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
Euro-palet üretimi için gerekli izinlerin maliyeti ne kadar, bilen var mı?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye979 yazı
palet uretmek ısteyen arkadaslara demonte palet tahtaları ıstenılen olculerde uretılerek gonderılır.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye47 yazı
Merhaba euro palet yapan portekizli bir firma musteri aramaktadir. Alip satabilirsiniz isterseniz. Siz uretim maliyetini cikarin.ben size fiyat alirim portekizden. Saygilar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye2 yazı
pvc aluminium profile processing machinery

www.windowsmachinery.com
www.windowsmachinery.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis