Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

2 Çalışanlı Kocaman Bir Fabrikaya Ortak Arıyorum,

BaşlatanaydınzerTarih11/05/2013 18:42:31Yorum40

İlk mesaj
Herkese Merhaba
Daha önce bu bu formdaki yazımı bugün itibariyle yeniliyorum.
Atölye ve kalıplar üretime hazırdır.
kapasitesi maksimum 30000 adettir.
başlangıç kapasiteyi planlamalar oturana kadar aylık 2 eleman ve 5000 düşünüyorum
Aylık atölye gideri ortalama 5000 tl dir. 5000 adet üzerinden brüt karlılık ise 20-25000 dir. buda ortalama vergi öncesi 20000 tl kar demektir.
en üst kapasite de ise 10000 tl genel gider ve maksimum 120-150000 brüt karlılık demektir.
BU ORTAKLIĞIN BUNLARIN YANINDA
2 adet yurt dışı pazarlarda sektöründe lider olan markaya ortalık (Rusya Ukrayna Romanya Moldova ve Türkiye Pazarı)
2 farklı ürün grubunda kalıplara ortaklık (kalıp sayısı 10 civarında ve maliyetleri 70.000 tl dir)
istenirse kalıp bedelleri üzerinden farklı üretim kalıplarına da ortak olunabilir (kalıp bedelleri 120000)
1- atölye ve tüm ekipmanlarına ortaklık
1 Adet yeni ürün PATENTİ ne ki bu atölyenin kuruluşuna neden olan üründür.
Tüm ortaklık sözleşmesi noterden yapılacak ve kuruluacak şirkette ortaklık %50 olacaktır.
Ayrıca KOSGEB desteği anlamında hazır olan proje ile şirkete hibe ve faizsiz kredi vs imkanlarıda oluşmuştur.
Ortaklık rakamı 100.000 tl dir şirkette sermaye olarak konulacak rakam bu paranın % 30 dur yani 100000 tl ile hem ortak hemde şirket sermayesine girecek 30000 tl ortak olunacaktır.
Detaylar için görüşelim

Atöl

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
sayın aydınzer projenizle ilgili ortaklık ciddi olarak düşünülebilir, ama sadece para ko**** ortak olunabilinecek bir iş değilmiş gibi duruyor bu iş. zira siz yapacağınız işe oldukça hakim birisiniz anladığım kadarıyla. para ko**** ortak olmak isteyecek fakat bahsettiğiniz işten anlamayan bir insanın size bunun dışında çok etkili bir iş paylaşımı yapabilmesi bu noktada çok zor. kaldıki bahsettiğiniz kar marjına sahip sahip bir iş 50bin tl ile kurulabiliyorsa bunu ortak almadanda halledebilirsiniz. ama ortaktan kastınız arkanızda durması,sizinle koşturması,destek vermesi,yeri geldiğinde gözünüz arkada kalmadan güvenebileceğiniz bir kader ortağıysa onu anlarım. ama bu platformdada öyle biri çıkarmı o meçhul. lakin rakamlardan,üretimden,müşterilerden vs. bahsederken bayağı bir rüzgar yakalamışsınız en azından iş yapma isteği adına, Allah hızınızı iş yapma arzunuzu daim etsin.hayırlısı olur bir an önce başlarsınız inşallah.
200620062006

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Sayın T.Bugra

teşekkürler ilginize rakam 40000

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici

Tarkan 34 kardeş,

Aslında çok haklısınız ancak dediğim gibi elimdeki yeri bu rakamlara harcamak istemiyorum. Zira gümrüğün faaliyete girmesiyle orada rakamların havada uçuşacağı ortada. Ayrıca bu hayatımda ki ilk piyango olacak. Bu ortalık sermayesi aslında hakikaten çok küçük bir rakam toplamda 40000 gibi bir para ancak dediğim gibi sadece bu para değil yaklaşık 6 ciddi projem var güvenebileceğim bir ortağım olursa bende bu projelerin hayata geçmesi için efor sarfetmek istiyorum hem işin hemde ortağımın bu bakımdan bana katkı sağlaması gerekiyor. dolayısıyla bahsettiğiniz tarz da bir ortaklığı hayal ediyorum. Paranın 5 katını verecek ancak işin içinde olamayacak bir ortak benim için hiç cazip değil yorumun için teşekkür ederim

iletişim için 05545058001

anadoluyakasında olmasam ve bahsettiğiniz işten biraz olsun anlasam bir görüşelim derdim ama, maalesef şuanda yapmıyor olsamda anladığım tek iş tekstil.
200620062006

Ortaklık dünyanın en kolay, seçimi ise en zor işi olsa gerek millet olarak bu konuyu kıvırabilsek çin min inanın ıvır zıvır olur yanımızda

Çok haklısınız sayın aydınzer. 14 yıl ortaklık yapmış biri olarak size hak veriyorum.ortaklık hem işi kolaylaştırıyor hemde kazancı artırıyor her ne kadar kar bölünüyor gibi gözüksede düzgün ortaklıklarda iş yapmak gerçekten kazançlı ve sağlıklı olabiliyor.eminim bu forum dışında işle ilgili projenizi anlattığınızda etrafınızda ortaklık teklifinizi kabul etmek isteyecek tanışıklığınız eskiye dayanan arkadaşlarınız yada ailenizden veya akrabalarınızdan birileri çıkacaktır,böylelikle en büyük sorun olan güvensizlik sorununuda aşmış olursunuz.zira satış ve üretim problemi çözülmüş bir ürünü üretmek için ortak bulmak o kadar zor olmasa gerek.
200620062006

evet arkadaşlar malesef nasıl bir anlayıştır işin içinden çıkamıyorum İnanç desek hepimizin rızkının ALLAH tan olduğunu biliyoruz.Oratklık dediğimizde sanki kendimize ait rızkın bölüşüldüğünü düşnüyoruz.

Nefret ettiğim olgular ve yaklaşımlar arasında ben demiştim, ben olmasam o bir hiçti.yada bu başarı onun değil falanın ona verdiği destek gibi düşünceler ve kurulan cümler.
Kainata baktığımızda her canlının diğer canlılarla bir zincir oluşturduğunu ve bir misyonu olduğunu görürüz burda yaradanın yüceliğini buluruz fakat söz konusu kendi yaşamımız olduğundaysa hemen bir bencilliğe bürünerek etrafımıza negatif enerji yayarız sonrada aslında devam etseydik şöyle olsaydı diye hayıflanırız. Bu ülkede tıpkı Dört mevsim gibi her anlamda herşeyi vermiş yaradan petrol deseniz petrol vermiş maden deseniz maden hezerfan gibi bir dönemin sivrileride bu vatanın evladı bize düşen bu bilinci ve anlayışı yerleştirmek ve birlik ve beraberlikten çok daha büyük güçler oluşturmaktır.
Farkındaysanız hepimizin şikayetçi olduğu konuda bu ama ne hikmetse hala yaradanın bu zincir içersinde verdiği yeri beğenmeyen de yine bizleriz ben demekten vazgeçtiğimiz ve biz dediğimiz gün kupayı kaldırdığımız gün olacak inşallah. hepinize hayırlı cumalar

bunun inançla alakası olduğunu sanmıyorum, tek sorun güvensizliktir. yoksa kim istemez az yada çok para kazanmayı.
200620062006

slm beyler bazarlamacı arkadaşların dikkatine elimde el emeyi deniz kabugundan yabılmış ve hiç biri birbirine benzemeyen balık ve kuşlar var ürünün ikincisini bulma gibi bi ihtimaliniz yok çünkü doga ana buna müsade etmiyor 8 aydır birikim yabtım ürettim satmadım taleb cok komşular duyanlar ama ben parakende yerine top tan vermek istiyorum düşünen arkadaşlar mail atsın daha dogrusu yazı antalyada gecirmek istiyordum gecen sene hem tatil hem para kazanmıştım ama bu yaz farklı burojelerim oldugundan toptan satmayı ve vakit kaybetmeyi istemiyorum ilgilenenler tatlı parası var yanı 1_5 gibi ve satışı seri günde gecen sene 60_70 _yeri geldi 100 adeti buldu resim ve bilgi isteyen arkadaşların maillerini bekliyorum salıcakla kalın

Yerleşim Türkiye / Bursa
Bugün enteresan bir gelişme oldu sizinle paylaşmak istedim.
http://10marifet.org/yazi/mutfaktaki-tablolarimiz/ bu linkteki meyve sepetli ahşap görünümlü tabloyu 2008 yılında tasarlamıştım. Fonksiyonel bir üründür mutfaklarda mutfak dolabıyla tezgah arasındaki duvara monte ediliyor montajı ise güçlü bir yapıştırıcı bantla yapıldığından vida matkap gerektirmiyor. kapalıyken duvarda bir tablo basit bir harektle açtığınızda 15 cm ileri çıkıyor ve arkasında bulaşık bezlerini askaya yarayan bir askılık ortaya çıkıyor bezleri tablo görseli sakladığı için görüntü kirliliğininde önüne geçilmiş oluyor. Bunun birde 75*45 cm boyutunda büyük tablosu var oda çamaşır kurutmalık oluyor ve çamaşırlar görünmüyor buda banyo ve balkonlar için tasarlanmış patentnli bir üründü Dediğim gibi bazı durumlardan ötürü bu ürünlerle ilgilenmedim ve yıllardır duruyorlardı bugün 2 firmayla ön anlaşma yaptım aylık 20000 adetlik bir potansiyel doğdu.
Sizle paylaşmak istediğim aslında şudur. Geniş bir ortaklıkla bir kuruluş ortaya çıkarılabilir. Örneğin istoçta konumlandırılacak bir şirket katılımcı arkadaşlar 10 bin ve katlarıyla bu şirkete ortak olurlar bir yönetim seçilir bu sermaye bazı işler ve ürünlerde finansta kullanılır hem ucuza makedilir hemde ticaret yapılır böylece ortaklık payına göre bir kazanç elde edilir. Benim bugün kü işimin birim maliyeti 1,5 tl 20000 adette bu rakam 30000 tl oluyor ancak karlılığa baktığımızda ise 0,75 kuruştan 15000 tl ediyor. yani %50 ve bu ciddi bir kar marjı
üretimi finanse ederek minimum aylık %20 ila 100 civarında bir kar marjını yaklamak mümkün bugün taksi plaka veya hatlı minibüslerin maliyetini göz önüne aldığımızda çok büyük paralar bağlanıp çok cüz'i karlarla boğuşuluyor yada bir daireye 250000 tl bağlayıp aylık 700-800 kira bekleniyor ki vergisi vs derken kalan rakam tadilat giderleri vs ile elde kalan aylıkta 500-600 dolayısıyla bu tarz işler için bir ortaklık oluşturulabilir diye düşünüyorum. Düşünün sermayesi nakit ve karlı işleri finanse eden bir şirket parasını yıl içersinde isabetli işlerle 5 katlayabilir hem bu ortaklık yapısındaki mozaikten ötürü herkesin ilgi ve bilgi alanına göre ortaklık içersinden yönlendirilebilir diye düşünüyorum. Bilmiyorum çok mu abartılı bir hayal kurdum ama risksiz olarak denenebilir bence sonuç kesin ama bu konuyu tartışmaya açmak istedim görüşleriniz nedir?

fikri atan olarak şu başlıklar altında üretim ve satış paylaşımı yapabilirim

1- Tablo kurutmalık tahmini maliyet 8 tl minimum satış fiyatı 13 maksimum 25 tl yıllık satış ortalaması minimum 50000 maksimum 200000
2- Mutfak tablo tahmini maliyet 1,5 ninimum satış fiyatı 2,2 maksimum 3 yıllık satış tahmini 100000 500000
3- mangal kömürü kg tahmini maliyet 1,4 satış fiyatı 1,8 ila 2 tl yıllık ortalama satış 200000 ila 2 milyon

inanıyorum böyle kollektif bir çalışmaya şriket üssü ve aramızdan yönetim kadrosu oluşturacak olursak burdan gelecek ve pazardan gelecek bir sürü teklifi sağlıklı değerlendirebilecek bir yapıyı bu beraberlikle elde etmiş oluruz diye düşünüyorum

Gerek özelden gerek burdan ilgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Gelen teklfilerde genellikle farklı illerden olan arkadaşlarımızın olması bir konuyu daha öne çekmemi gerektirdi. bu konudaki teklifimi farklı bir başlık altında hazırlayacağım ve bu yazımı tamamladığımda sizi bilgilendireceğim. Bu iş teklifim tüm illerle ortak çalışmayı gerektiren bir proje eğer gereken katılım ve kapitali sağlayabilirsek hızlıca hayata geçirebiliriz.
Saygılarımla

Arkadaşlar,
Geleceğin Ürününe Tüm İllerden Bayi Aranıyor Başlığı altında yazımı yazdım bilgilerinieze sunarım

Saygılarımla

epeydir onau almamış yazım

Merhaba Aydın Bey
İstoç piyasasında çok iyi ilişkilerim var,sizinle görüşmek istiyorum.
Özcan ALTUNKAŞ

0538 687 24 68

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Özcan bey teşekkür ederim
benim telefonum da 05545058001

Merhaba Arkadaşlar,

Diğer yazımda bir çok arkadaşımız farklı ilde oluşundan ötürü katılamadıklarını ve oldukları ille alakalı bir çalışma olduğunda görüşmek istediğini belirtmişti.

Bir çok projeyi hayata bir bir geçirmeyi düşündüğümden en küçüğüyle başlangıç yapmayı düşünmüş ve sizlerle paylaşmıştım.
Amacım vizyonu ve geleceği olan bir çok işi paylaşarak çok hızlı bir şekilde hayata geçirmekti

Diğer yazımda da belirttiğim üzere tam anlamıyla 3 farklı ve oldukça büyük projelere sahibim. Bu projelerle alakalı tasarım üretim patent ve tescil gibi konuları tamamlanmış olan bu projelerimi gelen bu talepler neticesinde özellikle il bazında bayilik ve ortaklığı içermesinden ve bu tarzdan talepler almam dolayısıyla sizinle paylaşmak istedim.

Hastane,otel,pansiyon ve tatilköylerinde kullanılacak sağlık ve hijyenle alakalı kullan at bir ürünü sizlerle paylaşacağım. Ürünle ilgili kritik noktaları çok deşifre etmeden sizle paylaşmak ve teklfimi yapmak istiyorum.
* Ürün ciddi anlamda bulaşıcı hastalıkları engellemektedir.
* Ürün ciddi anlamda kişisel hijyeni sağlamaktadır.
* Ürün ekolojiye ciddi anlamda katkı sağlamaktadır. ( Özellikle temizlikte kullanılan kimyasal kökenli maddelerin toprağı ve suyu kirletmesini ciddi anlamda önleyeceğinden ekolojiktir.)
* Benzeri ve örneği olmayan ilk ve tek üründür.
Ürünün kullanıldığı alanları yukarda belirtmiştim. Şöyle düşünün hastanede yatarark tedavi gören her kişi otelde pansiyonda kalan her kişinin severek ve isteyerek kullanacağı bir üründür bu anlamda ilinizdeki potansiyeli ve çalışacağınız sektörün büyüklüğünü hesaplayabilirsiniz. Ayrıca ürün patentli olduğundan rekabeti de olmayacaktır. Elbette biz bu rekabetsi durumu suistimal etmeyeceğiz kamu sağlığını ilgilendiren bu konuyu sırf kar etmek adına kullanmayacağız ancak işin karlılığının büyük bölümünü maliyeti düşürmek için kullanacağız kaldı ki başlangıç maliyetimiz birim adette 3-4 tl civarında olacaktır. tüketimi ise şöyle düşünün her hastanın tuvaletinde,her otel odasının ve pansiyonun tuvalteinde hasta veya turist kaldğı sürece kullanacaktır. yani her ürünün yaklaşık 30 günlük kullanım süresi olacaktır. Dolayısıyla bir otelin aylık oda kiralama adeti kadar satışı ve geri dönüşümü söz konusudur. Yani bir tatilköyünde bir hafta kalan bir ailenin veya bir hastanede yatan hastanın faturasına aylıkta maksimum 3 tl olarak yansıyacağından oldukça ekonomik ve sirkülasyonu olacak bir üründür.
Ürün tam anlamıyla tuvalette hijyen sağlamakla kalmıyor aynı zamanda tıpkı otellerin tek kullanımlık terlikleri gibikişiye özel olacaktır. İnsanlar bu ürünle bulaşıcı hastalıklardan ve mikroplardan koruncaklardır. Tıpkı tek kullanımlık enjektörlerin bulaşıcı hastalık riskini ortadan kaldırması gibi piyasaya sunulduğu andan itibaren hızla yayılacak bir üründür.
Teklifim şudur. İllerden gelecek bayilik taleplerine tarafımdan bir form yollanacaktır. Bu formu dolduran ve gerekli şartları karşıladığını düşündüğümüz arkadaşları bayi adayı olarak netleştireceğiz ve il bazında bayiliklerin adayları tesbit edilmesinin ardından adaylarımıza brifing verlicek ürün ve ortaklık ayrıca bayilik koşullarını tam olarak ortaya koyacağız.
Sizlerden ricam bu büyük işin altından kalkabilecek arkadaşlarımızın ciddiyetle konuyu değerlendirmeleridir.
Amacım bayiliklerin yanı sıra üretim şirketinin % 40 lık hissesini bayilerle paylaşmaktır.
Adayların mail adreslerini ve iletişim bilgilerini içeren bir mail yollamalarıdır.
Umarım hepimiz için hayırlara vesile olan bir iş birlikteliğini hep beraber tesis ederiz
Saygılarımla

Bir çok arkadaşımız Plastik enjeksiyon işini kafasına takmış hiç bir bilgisi deneyimi olmadan gördüğü duyduğu kadarıyla işe kafasını yormuşlar.
BU MÜTEŞEBBİS VE ÜRETMEYİ SEVEN BİR MİLLET OLDUĞUMUZU ORTAYA KOYUYOR BU ANLAMDA TAKDİR EDİYORUM.
Eğer işi bilmiyorsanız çok emin olabileceğiniz bir ortağa,yada konuyu çok detaylı araştırmaya ihtiyacınız var.Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeniz halinde başarısız olmanız kaçınılmazdır. Bu da sie ömür boyu başarılı olabileceğiniz herhangi bir işe karşı fobi sahibi yapabilir. Bu anlamda heveslerinizi kırdığım için için üzgünüm ama malesef doğrular da bunlar. Kendinizi yetiştirebileceğiniz ve bilgi sahibi olduğunuz bir iş her zaman çok daha önemlidir.Konumla sektörümle alakalı her türden sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz.
Saygılarımla

sayın aydınzer konu açtığınız ilk yazınız çok dikkatimi çekmiş ve ortaklıkla alakalı bir kaç yorum yapmıştım ve devamlı konu ile ilgili yazılacak yorumları takip ediyordumki baktım 23 yorumun 15 adedi sizin kendinizin yorumu ve yazıları. aslında uzun süre önce bıraktığınız işinizi yeniden kurmak için ortak ararken çok ortaklı başka bir organizasyon için projeler geliştirmeye başlamışsınız. ben yarısını avans olarak aldığınızı söylediğiniz ilk siparişi üretip teslim edebildinizmi çok merak ediyorum açıkçası.
200620062006

sayın/tarkan34

evet doğru ilk projem ve üzerinde çalışmaya devam ettiğim çalışma halen devam ediyor. Eğer mail adresinizi verirseniz size ürünün resimleriyle ilgili görselleri yollarım. Çok sabırlı kişiliğe sahip olmama rağmen özel mailler vasıtasıyla gerekse telefonla ulaşan arkadaşlar genelde aynı heyecanla olsa gerek iyi kar elde eden örneklerden yola çıkarak özellikle enjeksiyon işiyle alakalı yazıyorlar ve arıyorlar onları ve bu tarz konularda arayacak yada soru soracakları bir anlamda burda cevaplıyorum.
Gelelim asıl merak ettiğiniz konunun ayrıntısına. Çok sabırlı olmama rağmen bazı konularda da oldukça sabırsızım. çok eski dediğiniz yazım 11/5 tarihinde yazdım yani yaklaşık 1,5 hafta önce elbette bu süreçte bazı aşamalar kaydettim bunlardan bazıları kısaca şunlar ön lisans anlaşmasını yaptım ve sanıyorum 30 günlük bir süreçte resmileşecek. Bu arada kalıplarla ilgili çalışma % 90 yamam hatta ilk deneme baskılarından nihai olarak ürünü de tamamladık kalan kısmı kalıp parlatma ve alıştırmaları buda tahminim 10 gün gibi bir zamanı alacak bu arada iki makina alımıyla ilgili protokolümde prensipte tamam eğer bu şartlarda süreç böyle devam edecek olursa inşallah seri üretimle birlikte bu çalışamanın resimlerini de sizlerle paylaşacağım. burdan resim paylaşabiliyormuyum bilmiyorum ama mail yoluyla görmek ve bilgilenmek isteyenler olursa memnuniyetle paylaşırım.
Ayrıca beni telefonla yada özel mail yoluyla arayan arkadaşlar da görüşmelerimizi ve izlenimlerini paylaşırlarsa aslında sorunuza daha net cevaplar almış olabileceğinizi düşünüyorum zira yazılarımın çoğu özelde paylaşılan meraklara toplu verilmiş cevaplar niteliğindedir.
Ayrıca isterseniz beni arayabileceğiniz telefonu tekrar vermek istiyorum 05545058001
Saygılarımla

sayın aydınzer ben yazınıza çok eski falan demedimki. sadece merak ediyorum bu platformda iş yapabileceğiniz bir ortak bulabilecek ve projelerinizden en az birini ortağınızla birlikte hayata geçirebilecekmisiniz. zira benim bu forumdan tanıştığım bir ortaklık girişimi hüsran oldu ve hatırı sayılır zarar ettim. buda tamamen benim birileriyle ortak iş yapmaya olan yakınlığımdan ve samimiyetimden oldu.umuyorum ve diliyorum kafanıza göre bir ortak yada ortaklar bulup hızla yol alırsınız. paylaşacağınız kendi üretimlerinizin resimlerini merakla bekliyorum.
200620062006

Sayın/tarkan34

Dilek ve yaklaşımınız için teşekkür ederim. Benim için önemli olan olası bir ortaklıktan çok birbirini tamamlayan ortaklıklardır. Dolayısıyla bu saatten sonra bu konuda hatalı bir ortaklık içine girmeyeceğimden eminim. Dediğim gibi ben sadece ortaklığa talip olup sermaye koyan değil aynı zamanda işin içinde bizzat rol alacak bir ortağa ihtiyaç duyuyorum. Yükü paylaşmadan hedefe daha hızlı varılmayacağını iyi biliyorum. Akademi madencilikte ortağımla dişimizden tırnağımızdan artırarak ve bedenen çalışarak elde ettiğimiz başarıları bir başka ortağa kurban vermiş biri olarak bunların ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. bu şirkette bi anlamda ortağımın iyi niyetinin kurbanı olduk. zira ben dediğim gibi bu ortaklığı diğer işleri devreye sokmak için kabul etmiş ve bu konuda farklı bir alanda yürürken malesef varolan şirketimizi ortağımız boşaltıp gitti. sizi ve merakınızı çok iyi anlıyorum. Ayrıca tam olarak adım Aydın Zerin istoçda çınar spotla çalışıyormusnuz bilmiyorum onlarda yeni bir ürünüm var vereli daha bir hafta olmadı mutfak tablo bu ürün aynı zamanda bulaşık bezleri için bir kurutmalık ve askı pozisyonu alıyor ve ciddi anlamda hediyelik olarak satılıyor. Beni ve vizyonumu anlamak için size bir örnek vermek istedim. Şu anda üretimini tamamlamaya çalıştığım ürün ise mickey mause görünümünde çocuk klozet adaptörüdür. ve bu konuda da Sevi bebe ile bir anlaşma sağladım iç piyasa satışıyla ilgili ödemesinin bir kısmını aldığımı söylediğim firmada budur. şu anda size bu ürünle ilgili telefonumdaki resimleri yollamak istedim ancak bluetoothla aktaramadım akşam evdeki pc den size ulaştıracam. Samimi yaklaşım ve dilekleriniz çok teşekkür ederim.
Saygılarımla

Sayın aydınzer

Devletin Teşviklerinden faydalanmaya ne dersiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Aydın bey,

Ürünlerinizle bilgi paylaşabilirseniz market sektöründe ürünlerinizin satışını organize edebiliriz.

Selim Kılıç
selim.kilic1@hotmail.com
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
sayın/ moonli

oldum olası tübitak haricinde oda fuar teşviği daha doğrusu geri ödemyi bir kez kullandım ha birde yalan olmasın eski şirketimde 100 binlik faizsiz ihracat kredisi kullandım. Bana ters gelen bu sürü abuk subuk kırtasiye bürokrasi var. Devlet henüz eleme yapma tekniğini maalesef tam olarak geliştiremmiş
Bu konuda bir danışmanlık firması ile ortak koordinasyon yapabilirim. Güvenilir bir firma ve danışmanı olursa neden olmasın Öneriniz için teşekkür ederim

sayın/ makifbeyza

Elbette olur ancak marketlerin raf bedeli insört bedeli tahsilat iskontosu ve 3 ay 5 ay sonraya havale ödemeleri bana göre değil Siz eğer aracı firma olarak bunları aşar alır ve satarız derseniz elbette olur. Bu anlamda market satışımı aslında SEVİ bebe ile anlaştım eğer ciddi bir görüşememiz olursa onların olmadıkları marketlerde sizlerle çalışabilirim.

şu anda carimizin açık olduğu özkuruşlar,grup hatipoğlu,hakmar,hakmar expres, onur grup,onurex,berka market,hadim (bursa) bazı yerel marketlerdir. Aynı zamanda şok market ve a101 ile de görüşme yapabiliriz.
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama