Kefenci kardeşim merhaba , okulu bilgisayar yüzünden bıraktın bilgisayarcı oldun, kendini BİRŞEY olmuş zannettin .
Piyasa da okadar çok okulu bırakmış, bilgisayarı çok iyi biliyorum, millet de zaten bir halttan anlamıyor, geleni gideni keklerim, evire çevire (Para kazanırım anlamında kullandım) , kazanır yolumu bulurum, diyen çook çook ama gerçekten çok bilgisayarcı kirliliği var.
Çalmayla çırpmayla onun yedeğini buna bununkini ona, yaparak, değil asgari ücretle çalışmak , ekmek bulabilirsen şükret sen, bugünlerin için şükret.
Elbette işini bilen akılını mantığını kullanan, Ahlak sahibi bir çok bilgisayarcı olmasına rağmen ( Ben doğrusu henüz tanışamadım :-) )
Sizin yediğiniz içtiğinizden midir anlayamadım be kardeşim, Formatınız'mı bozuk işletim sistemindemi hatta var , en arızalı meslek gurubusunuz.
Yahu sizin programınız'da orjinal değil sanırım, yada deneme sürümü kullanıyorsunuz, onun için 10 sene sonrasını da merak etmeyin , süre sonunda UYARI penceresi açılacak, hayata yeniden başlamak zorunda kalacaksınız.