İlk mesaj
Diğer Konular
Ne Satabilirim Sizce ?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumE
Üye191 yazı
S
Üye166 yazı
E
Üye191 yazı
walla hocam açıkçası kola firmasında olduğum için ayrıca firmayada yeni başladım ama 500 yere bakkalda olmayan bişey böyle ufak tefek ne satılabilir varsa söyleyinde satalım yani :D
C
Yeni Üye62 yazı
İstanbulda toptan ticaret le iştigal eden bir firmayız bize mail adresinizi yazarsanız size bazı ürünler sunabiliriz.
ozcanaltunkas@gmail.com
Y
Yeni Üye65 yazı
22/04/2013 : 01:39:44#5
Web sitesi
Alıntı
çocuklara yönelik düşünürsen hem maliyetleri düşük hemde hızlı satış olabilir.bizim zamanımızda olupta çocukken satın aldığımız ürünlerden yola çıkabilirsin.
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
AJANS Fİ
www.ajansfi.com
sosyalmedyareklamver.com
Yasemin Yaşar
info@ajansfi.com
AJANS Fİ
www.ajansfi.com
sosyalmedyareklamver.com
Yasemin Yaşar
info@ajansfi.com
S
Üye166 yazı
hmm cola ise sizin tabi oldugunuz durumlar yok mu sıkıntı yaratmasin neticesinde kurumsal bir firmanın avantajını kullanacaksiniz
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - EnerjiC walla hocam açıkçası kola firmasında olduğum için ayrıca firmayada yeni başladım ama 500 yere bakkalda olmayan bişey böyle ufak tefek ne satılabilir varsa söyleyinde satalım yani :D |
E
Üye317 yazı
Biz ilk cafe açtığımızda colacı arkadaş nemalanmaya calısmıstı.. Ummadık yerden şikayetimiz gitti.. Üst mercilerden uyarı aldı. İşi tehlikeye girmişti..
Ne olur ne olmaz dikkat edin.
Bu arada onların ayrıca kendi depoları filanda oluyor diye biliyorum bazılarının. Mesela promosyon olarak gelen ek icecekleri vermeyip kendileri alıyor.. Daha sonra Kaptırabilirse onları satıp paraları cebe koyuyorlar diye biliyorum.
Ne olur ne olmaz dikkat edin.
Bu arada onların ayrıca kendi depoları filanda oluyor diye biliyorum bazılarının. Mesela promosyon olarak gelen ek icecekleri vermeyip kendileri alıyor.. Daha sonra Kaptırabilirse onları satıp paraları cebe koyuyorlar diye biliyorum.
C
Üye294 yazı
Arkadaşım şöyle bir yol izle.bilgisayarda a4 ebatında bir broşür hazırla.Satabileceğin ürünleri koy fiyatlarını yaz.Market broşürleri gibi.Gittiğin bakkalara ver onu.Hafta Sonuda dağıtımını yap.Bir arkadaşım yapıyor bu işi bende yardım ediyorum dersin.satacağın ürün çeşidi 5 yada 10 kalemi geçmesin.çeşit arttıkça tahsilat sıkıntısı başlar.Seri satabileceğin ürünleri pazarla.
G
Yeni Üye17 yazı
merhaba;
alya.kamp38@hotmail.com tel bırakırsanız bakkal ve marketlere tavsiye edeceğiniz ve talep görecek olan ürünlerimiz var.
alya.kamp38@hotmail.com tel bırakırsanız bakkal ve marketlere tavsiye edeceğiniz ve talep görecek olan ürünlerimiz var.
H
Üye116 yazı
cesur
G
Üye116 yazı
Merhaba ben size ev tekstili konusunda yardimci olabilirim suan elimde sofra bezi 2.1. Tl piyasada 5 tl dir ayrica koltuk ortusu 7.5 tl dir bunun yaninda neveesim pike battaniye havlu ne isterseniz yollayabilirim
S
Yeni Üye97 yazı
selamlar bence güzel bir iş bulmuşsun.biraz o tip işleri biliyorsam adamlar hiç acımaz işten atarlar.büyük kola firmaları ciddi kurumlardır.
A
Yeni Üye6 yazı
kardeş memleket neresi. AFyon Kaymağı satabilirsin kar marjı iyi ve peşin sirkilasyonu olan bişey
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz