İlk mesaj
Diğer Konular
Böyle Kazanç Olabilir Mi?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorumM
Üye153 yazı
C
Yeni Üye27 yazı
12/05/2008 : 14:22:55#2
Web sitesi
Alıntı
C
Yeni Üye46 yazı
arkadaşlar bu işlerin asıl adı saadet zinciri.Bunlara kapılıp ne zamanınızı harcayın ne de yakınlarınızı yakın.
sistem piramit görüntüsü gibi çalışır yani en tepedeki sistemi başlatana gider para
bu iş ilk başlatan sadece para topla**** yapıyordu bu işi sonrakiler ürün satıyoruz mantığı geliştirdiler
sadece para ile yapılırken diyelim ki sisteme giriş 100 dolar sen bunu sana teklif edene veriyorsun 100 dolar
sonra sen 5 kişi yada daha fazla kişi bulup 100 er dolar alıyorsun aldığın 100 er dolarların % 25 ini seni sisteme dahil edene veriyorsun
o senden gelen % 25 in %25 ini onu sisteme dahil edene veriyor diyerek sistem tıkanana kadar gidiyor.
peki mal karşılığı nasıl oluyor verdiğin 100 dolar karşılığı mal alıp onu alttakilere satıyorsun kazanç ve oranlar sistemi aynı
bu mal kitap olur kozmetik olur ilaç olur tencere tava olur sistemi başlatan ne pazarlıyacaksa dolayısıyla bu sistemler içinde bulunduğunuzda sizden ilk istenen hemen yakın çevrenizdekilere ürünü pazarlamak ananız babanız kızınız kardeşiniz halanız teyzeniz arkaddaşınız onlar vasıtasıylada onların çevrelerine ulaşılmak hedeflenmiştir dolayısıyla uyduruk yada değil normal bir ürün de 1 lira yerine 5 lira ya pazarlanmaktadır sizde kar edeceğim derken aslında yakın çevrenize o malları itelemiş oluyorsunuz
saygılar
C
Yeni Üye46 yazı
siz siz olun gazete de yada internette gördüğünüz oturduğun yerden yada ek iş olarak günde 100 ytl ayda 10000 ytl ilanlarına ne baş vurun ne arayın ne de ilgi gösterin tlf le sizleri toplarlar brifing verirler oraya topladıkları 300-500 kişinin 100 tanesini kandırıp üye yapar paralarını alırlar ve sonra piaysaya salarlar .
lütfen biraz daha ayakları yere basan işlere ilgi gösterip bu tip insanların iş vaatlerine kanmayalım ve onları ortadan yok edelim.
O
Yeni Üye6 yazı
zaten sistemin kurucusu olarak gösterilen isim yani Prof. Dr. Wolfgang Müller maalesef kayitlara göre ölmüs :)
beyler sakin böyle savsatalara 1 lira kaptirmayin..
beyler sakin böyle savsatalara 1 lira kaptirmayin..
G
Üye964 yazı
13/05/2008 : 22:00:51#6
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - cfr7cfr arkadaşlar bu işlerin asıl adı saadet zinciri.Bunlara kapılıp ne zamanınızı harcayın ne de yakınlarınızı yakın. sistem piramit görüntüsü gibi çalışır yani en tepedeki sistemi başlatana gider para bu iş ilk başlatan sadece para topla**** yapıyordu bu işi sonrakiler ürün satıyoruz mantığı geliştirdiler sadece para ile yapılırken diyelim ki sisteme giriş 100 dolar sen bunu sana teklif edene veriyorsun 100 dolar sonra sen 5 kişi yada daha fazla kişi bulup 100 er dolar alıyorsun aldığın 100 er dolarların % 25 ini seni sisteme dahil edene veriyorsun o senden gelen % 25 in %25 ini onu sisteme dahil edene veriyor diyerek sistem tıkanana kadar gidiyor. peki mal karşılığı nasıl oluyor verdiğin 100 dolar karşılığı mal alıp onu alttakilere satıyorsun kazanç ve oranlar sistemi aynı bu mal kitap olur kozmetik olur ilaç olur tencere tava olur sistemi başlatan ne pazarlıyacaksa dolayısıyla bu sistemler içinde bulunduğunuzda sizden ilk istenen hemen yakın çevrenizdekilere ürünü pazarlamak ananız babanız kızınız kardeşiniz halanız teyzeniz arkaddaşınız onlar vasıtasıylada onların çevrelerine ulaşılmak hedeflenmiştir dolayısıyla uyduruk yada değil normal bir ürün de 1 lira yerine 5 lira ya pazarlanmaktadır sizde kar edeceğim derken aslında yakın çevrenize o malları itelemiş oluyorsunuz saygılar |
Peki kozmetik mağazalarında üretilen veya yayınevi aracılığyla basılıp kitapevlerinde satılan kitap ve parfümeri tarzı ürünler ilk üretildiği fiatla mı satılıyorlar sizce? aynı kalitedeki ürünlerin özellikle kozmetik sektöründe mağazalarda daha pahalı satıldığına emin olabilirsiniz. Çünkü oradada, elektrrik, dükkan kirası, personel masrafı, nakliye ve amblaja ve tabiiki kara gidiyor para..
Network iyi anlaşılamadığı ve Türk Milleti olarak oturduğumuz yerden iş yapma-ma-ya alıştığımız için bu ürünleri sadece eşe dosta aileye satmaya çalışıyoruz ve daha fazla müşteri aramadığımız içinde tıkanıyoruz. Pazar ve/veya dükkanda satıştan ne farkı var. Dükkanın önünden geçen yada içeri giren yada pazarda dolaşan insanların hemen hepsi sattığınız ürünleri alıyor mu? hayır.. Ama sergilenme şansı olduğu için bir nevi pazarlama ve reklamı o sergide yada mağazada yapılmış oluyor. MLM yani NetWork sistemiyle satışta reklam olamadığı için gerçekten kaliteli ürünler beceriksiz pazarlamacılar, hatalı pazarlama yöntemleri nedeniyle satılamıyor.
Mlm Satışlarında çok sermayeye gerek olmuyor, onların belirlediği miktarda alım sonrasındaki- kendi ihtiyacın için yada satmak için alabilirsin- ticaret yaptığında satmak istediğin ürünü mutlaka satın alıyorsun, yani buda bir ticaret ama çok iyi anlaşılamış bir ticaret..
Mlm Sistemi son dönemde çok fazla üründe kullanıldığı ve satış yapmayı bilmeyenler tarafından satılmaya çalışıldığı için toplumda o satışı yapan kişi ve firmalara bıkkınlıkla ve istenmeyen kişi ve firmalar gözüyle bakılıyor ne yazık ki...
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
G
Üye964 yazı
14/05/2008 : 00:15:18#7
Web sitesi
Alıntı
pcked sizin sözünüze katılyorum. Maalesef öyle lıklar çok yaşandı. Ama Oriflame, Avon Lr Kozmetik gibi ürünleri ve bunları satanları-saymadıklarım öyledir- diyemiyorum her firma ve ürünü tanıyamıyorum ne yazıkki, dediklerinizin dışında bırakmak gerekli.
Eğer kapımıza gelip hediye kazandınız diyorsa birileri zaten şüphelenmek gerekli.
Şimdide buna benzer mailler geliyor.
Bana neredeyse iki günde bir 9 milyon 7 milyon Sterlin Dolar kazandınız diyen mailler alıyorum
bunlara inanıp bilgilerimi verdiğimde karşıma ne çıkacğımı bilemiyorum. O nedenle temkinliyim ve artık okumadan siliyorum.
Bir zamanlar 35 yıl ve öncesi Türkiyeye ilk gelen Sigorta Şirketinde Ev kadınlarına emekli aylığı bağlayacakları söylenmişti. Sigorta Şirketlerindede eğer iyi bilemezseniz kullanmanız hayati önem taşıyacak maddeleri sigortayı ucuzlatmak ve daha kolay satabilmek adına atan sigorta satıcıları bile var. Sonra gerekli görüldüğünde velevki kaza yada ölümde daha önce o madde yazılmamışsa haktan mahrum olunabiliyor.
Halkımızın bilinçli olmaması ve yapılan haksızlıklar, yalan dolan tüm satış işi yapan kişilere ve ürünlere, firmalara aynı gözle bakılmasına neden oluyor.
bilinç., bilgi, iyi araştırma çok önemli..
Aman Dikkat...
Eğer kapımıza gelip hediye kazandınız diyorsa birileri zaten şüphelenmek gerekli.
Şimdide buna benzer mailler geliyor.
Bana neredeyse iki günde bir 9 milyon 7 milyon Sterlin Dolar kazandınız diyen mailler alıyorum
bunlara inanıp bilgilerimi verdiğimde karşıma ne çıkacğımı bilemiyorum. O nedenle temkinliyim ve artık okumadan siliyorum.
Bir zamanlar 35 yıl ve öncesi Türkiyeye ilk gelen Sigorta Şirketinde Ev kadınlarına emekli aylığı bağlayacakları söylenmişti. Sigorta Şirketlerindede eğer iyi bilemezseniz kullanmanız hayati önem taşıyacak maddeleri sigortayı ucuzlatmak ve daha kolay satabilmek adına atan sigorta satıcıları bile var. Sonra gerekli görüldüğünde velevki kaza yada ölümde daha önce o madde yazılmamışsa haktan mahrum olunabiliyor.
Halkımızın bilinçli olmaması ve yapılan haksızlıklar, yalan dolan tüm satış işi yapan kişilere ve ürünlere, firmalara aynı gözle bakılmasına neden oluyor.
bilinç., bilgi, iyi araştırma çok önemli..
Aman Dikkat...
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
C
Yeni Üye19 yazı
Arkadaşlar kimse böyle şeylere inanmasın siz hiç kazanamıyosunuz hep onlar kazanıyo
cRazzY
C
Yeni Üye27 yazı
14/05/2008 : 13:05:24#9
Web sitesi
Alıntı
sepetteki tüm yumurtalar çürük demiyorum ama bir iki adet yumurta sağlam çıktı diye hepsini sağlam sayıp güvene bilirmisiniz evet işe yarayan ürünler pazarlayan bir kaç sistem adı bende saya bilirim ama saydığımın 50 katı yaramazda sayarım çok rahat, ateşe el sokularak öğreniliyor bizim ülkemizde maaalesef tecrübeler geçersiz .bizde yanık kremi alıp bekleriz dostların tecrübe etmelerini kolay gelsin ne diyim .Gönlünüzce kalın:))
D
Girişimci Editör544 yazı
G
Üye964 yazı
14/05/2008 : 15:56:02#11
Web sitesi
Alıntı
Bu dediğiniz can para İnternetten elinizde olan mail adreslerine sık sık bu sitenin adresi ve e-kitapla ilgili bilgi göndermek demektir. mail adresinize gelen spam maillerden siz ne kadar hoşnutsanız!! elinizde olan mail adres sahipleride o kadar memnun olacaklardır!!
Bir süre sonra sürekli gelen bu tarz mailler birde milyon dolarlar kazandınız diyen maillerinizde varsa tuz biber oluyor. Yani istenmeyen mailleri gönderen kişi oluyorsunuz. Am üye yapabiliyor musunuz? Onu sorgulayabilirsiniz..
Bir süre sonra sürekli gelen bu tarz mailler birde milyon dolarlar kazandınız diyen maillerinizde varsa tuz biber oluyor. Yani istenmeyen mailleri gönderen kişi oluyorsunuz. Am üye yapabiliyor musunuz? Onu sorgulayabilirsiniz..
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
A
Yeni Üye7 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - oemer-28 zaten sistemin kurucusu olarak gösterilen isim yani Prof. Dr. Wolfgang Müller maalesef kayitlara göre ölmüs :) beyler sakin böyle savsatalara 1 lira kaptirmayin.. |
Prof. Dr. Wolfgang Müller ölmemiş hala yaşıyor, hatta avrupa biliği tabanlı bir merkezin yöneticisi olarak gözüküyor;
dikkatli incelerseniz : http://www.sowi.uni-mannheim.de/lehrstuehle/lspol3/mitarbeiter/Mueller/CV.htm
A
Yeni Üye7 yazı
Belki bu iş den 400.00 ytl kazanılamayabilir fakat genede benim kafama yattı, çünkü mantıklı, burda ömür bouyu bir kazanç söz konusu...
Ben bu sisteme çok rahat yeni üyeler katarım ve 20 tane üye bile yapsam, onlar da haftada 1 üye yapsam ben bu işten haftada 100 lira kazanırım
Ve onların üyelerinden de kazanırım... Güzel bir sistem, bence beceremeyen kişiler bu şekilde negatif eleştiri yapmış, ben bu işe 1 ay uğraşırım ondan sonra
otomatik para gelir....
Ben bu sisteme çok rahat yeni üyeler katarım ve 20 tane üye bile yapsam, onlar da haftada 1 üye yapsam ben bu işten haftada 100 lira kazanırım
Ve onların üyelerinden de kazanırım... Güzel bir sistem, bence beceremeyen kişiler bu şekilde negatif eleştiri yapmış, ben bu işe 1 ay uğraşırım ondan sonra
otomatik para gelir....
C
Yeni Üye27 yazı
21/05/2008 : 13:08:22#14
Web sitesi
Alıntı
ankaralı çok çalışırsanız kazanıyor gb görüne bilirsiniz becerememekle bir alakası yok ben bu tarz sistemlerde çok üst düzeylere kadar çıktım lakin bir bakıyorsunuz bu çaba ve kuruş kuruş sizden alınan para aslında kazandığınızın yanında devede kulak ama tercih sizindir yaşa**** öğrenmeyi tercih edebilirsiniz size kolay gelsin gönlünüzce kalın:))
U
Yeni Üye71 yazı
21/05/2008 : 16:13:10#15
Web sitesi
Alıntı
Merhaba, 20'li yaşların biraz üzerinde olanlar hatırlar. Bir ara Titan diye bir saadet zinciri vardı. Kuranlar ve üst düzey yöneticileri hapse atılmıştı. Ortalıkta herhangi bir ürün olmadan para toplayıp, halkı dolandırdıkları için. Sonradan bu dolandırıcılar düşündü, nasıl hapisten yırtarız diye; bu e-kitap işini buldular. Para karşılığı bir ürün verildiği için hapse girilmeyecekti. Hepsi bu. Sonuçta dolandırıcılık. Diyelim ki çok uğraştınız ve bazı kişileri kandırarak üye yaptınız. Daha sonra üye yaptıklarınız kandırmaya devam edecek ki size para gelsin. Yoksa para mara gelmez. Yani dolandırıcılık yapmaya yeteneğiniz varsa hemen bu işe başlayın. Çünkü bu dolandırıcılığı yapanlar hapse girmiyor... :)))))))
İthalat Danışmanı...
www.ugurdisticaret.com
www.ugurdisticaret.com
A
Yeni Üye7 yazı
Tekrar merhaba,
fakat örnek verdiğiniz sistemle bu sistem aynı değil, örnek verdiğiniz sistemde bu işi kuranlar asıl parayı ***ürüyorlardı...
Ama 7 e-kitap sisteminde işi kuran bile 7. sıraya kadar yükseliyor ve bundan sonra sistemden çıkıyor, yani herkes e eşit para kazanma fırsatı sunuyor,
Ve bu sisteme girip de günde 1 saatinizi bile harcasanız bu sistemden para kazanamamak mümkün değil...
BİR TEK BU SİSTEME GİRMEYEN PARA KAZANAMIYOR !!!
SADECE BİR KİŞİYE BİLE SATSANIZ ARTIK SİSTEMİN İÇİNDESİNİZ VE ÖMÜR BOYU BİR KAZANCINIZ OLUR !!!
Mesela 20 kişi üye yaptınız ve onlar haftada 1er tane yeni üye yapıyor sizin hesabınıza haftada 100 lira gelir,
Peki ya 100 üye bu durumda, haftada 500 lira kazanıyor olucaksınız
daha fazla üye daha fazla para..... Bu sistem bütün diğer network pazarlamalarından daha iyi...
WWW.CANPARA.COM
www.canpara.com
fakat örnek verdiğiniz sistemle bu sistem aynı değil, örnek verdiğiniz sistemde bu işi kuranlar asıl parayı ***ürüyorlardı...
Ama 7 e-kitap sisteminde işi kuran bile 7. sıraya kadar yükseliyor ve bundan sonra sistemden çıkıyor, yani herkes e eşit para kazanma fırsatı sunuyor,
Ve bu sisteme girip de günde 1 saatinizi bile harcasanız bu sistemden para kazanamamak mümkün değil...
BİR TEK BU SİSTEME GİRMEYEN PARA KAZANAMIYOR !!!
SADECE BİR KİŞİYE BİLE SATSANIZ ARTIK SİSTEMİN İÇİNDESİNİZ VE ÖMÜR BOYU BİR KAZANCINIZ OLUR !!!
Mesela 20 kişi üye yaptınız ve onlar haftada 1er tane yeni üye yapıyor sizin hesabınıza haftada 100 lira gelir,
Peki ya 100 üye bu durumda, haftada 500 lira kazanıyor olucaksınız
daha fazla üye daha fazla para..... Bu sistem bütün diğer network pazarlamalarından daha iyi...
WWW.CANPARA.COM
www.canpara.com
B
Yeni Üye38 yazı
satılan e kitapların maddi getirinin dışında herhangi bir yararı varmı? bu e kitaplardan birşeyler öğrenilebiliyor mu? ya da okurken bir romandan alınan keyif alınıyor mu? normal bir kitap değilse bu sadece üye bulup para kazanma amaçlı birşeyse TİTANdan bir farkı yoktur. ve sanıyorum birsüre sonra inretnette yapılan butür işler de bilişim suçları kapsamına girecektir.
bunu savunan arkadaşlar var mı çevrenizde birebir tanıdığınız bu işi yapmış ve vaad edilen noktaya ulaşmış biri??????
bunu savunan arkadaşlar var mı çevrenizde birebir tanıdığınız bu işi yapmış ve vaad edilen noktaya ulaşmış biri??????
banu
A
Üye992 yazı
Arkadaslar ben 1961 ist.besiktas dogumluyum.benim liseli yillarimda da bu olaylara benzeyen isler vardi hatta bazen bizim de icat ettigimiz olaylar olmustu ama genclikte boyle dusunceler olur normaldir zaman gecirmek ve fikir acisindan iyi olduguna inaniyom .tecrubenizi ve bilgilerizi artiriyosunuz .buna gore ilerki yillarinizda sizi kandiran olmaz .saygilarimla
A
Yeni Üye9 yazı
22/05/2008 : 00:11:20#19
Web sitesi
Alıntı
Sevgili arkadaşlar,
Yorumlarda bir çok arkadaşımız yazmış.Bu sistemin adı saadet zinciri.Geçmişte bunu Titan Grubu adı ile bazıları yaptı.Olay basına yansıdı.Ve olaya Yargı el koydu.Yargılandılar ve karışanların tamamı muhtelif hapis cezalarına çarptırıldılar.
Günümüzde başka taklitleri farklı adlarla piyasada çalışıyorlar.
Saygılarımla.
a.n.guvener
Yorumlarda bir çok arkadaşımız yazmış.Bu sistemin adı saadet zinciri.Geçmişte bunu Titan Grubu adı ile bazıları yaptı.Olay basına yansıdı.Ve olaya Yargı el koydu.Yargılandılar ve karışanların tamamı muhtelif hapis cezalarına çarptırıldılar.
Günümüzde başka taklitleri farklı adlarla piyasada çalışıyorlar.
Saygılarımla.
a.n.guvener
A
Yeni Üye7 yazı
Sevgili arkadaşlar,
Bu sistemin saadet zinciri veya Titan Gurubu ile hic bir baglantisi yoktur, sistem bir alman profesor tarafindan gelistirilmistir ve Almanya'da insanlarin bu sistemle cok para kazandigini goren bir Turk tarafindan turkceye cevirilmis ve Turkiye'de baslatilmistir, suan bu sistemde binlerce kisi var... Ayni zamanda Google'da 7 E-Bücher diye arattirirsaniz, bu sistemin aynisinin almancasi ile karsilasirsiniz, burda yasal bir durum soz konusu olsa Almanya'da bu sistemin yasamasi imkansiz olurdu.
www.canpara.com
Iyi Gunler
Bu sistemin saadet zinciri veya Titan Gurubu ile hic bir baglantisi yoktur, sistem bir alman profesor tarafindan gelistirilmistir ve Almanya'da insanlarin bu sistemle cok para kazandigini goren bir Turk tarafindan turkceye cevirilmis ve Turkiye'de baslatilmistir, suan bu sistemde binlerce kisi var... Ayni zamanda Google'da 7 E-Bücher diye arattirirsaniz, bu sistemin aynisinin almancasi ile karsilasirsiniz, burda yasal bir durum soz konusu olsa Almanya'da bu sistemin yasamasi imkansiz olurdu.
www.canpara.com
Iyi Gunler
B
Yeni Üye38 yazı
bu 7 e kitabın konusu nedir? ne anlatıyor insanlara?
banu
A
Yeni Üye7 yazı
Kitapların içeriği ücretsiz reklam yöntemleri hakkında...
Yani web sitenize nasıl daha fazla ziyaretçi çekebileceğinizi öğretiyor...
Yani web sitenize nasıl daha fazla ziyaretçi çekebileceğinizi öğretiyor...
C
Yeni Üye27 yazı
26/05/2008 : 17:16:43#23
Web sitesi
Alıntı
Sayın ankarali tecrübelerime dayanarak algıladığım siz bu sistemin içindesiniz ve üye sayınızı çoğaltmaya çalışıyorsunuz sistemi bu kadar ateşli savunuyor olmanızıda bununla ilişkilendiriyorum tabi bu benim şahsi kannatim.Size tavsiyem kendiniz yanarak öğrenmek istiyor olabilirsiniz ama kendinizin deneysel tecrübelerini arttırırken başka umuda ihtiyacı olan insanları yakmamanız ,"Vicdan en tarafsız duygudur ".Şimdi siz gerçekten bu sistemi son parasını belki kazana bileceği umuduyla sisteme yatıracağını bildiğiniz bir aile babası veya annesine önerirmisiniz?? Siz haklı değilseniz son umutlarınıda kaybetmelerini göze alarak bu sorumluluk altına girebilecekmisiniz ???? Gönlünüzce kalın .Umarım vicdanınız doğru olan cevabı verir.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz