Ana içeriğe geç

İş Dünyası

150 Bin Tl İle Ne İş Yapılabilir Arkadaşlar?

Başlatanlotec9Tarih05/03/2013 19:31:20Yorum66

İlk mesaj
başlıktan belli oldugu gibi 150 bin tl ile nasıl bir iş kurulabilir,iyisiyle kötüsüyle fikirler konuşsun bakalım neler cıkıcak

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
66 yorum
Bildiğin iş yapılır... Bilmediğin işte % 75 batılır...
Nanolife

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret

selam benım devren lokantam var ıstanbul avcılarda degerlendırırsen ... 0538 579 23 48 .. memet
toptan alım satım

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
karafırın ekmek işine gir ayrıntı istersen numaram 05389548961

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
50 bin tl ye 6 ayda 100 bin tl
100 bin tl ye 6 ayda 250 bin tl veriyorum.
iş fikrim var ve bu fikre ortak olacak finansman destegi arıyorum
ilgilenirsen seslen lütfen...
www.indirimde.net
www.facebook.com/kerimogluv
www.twitter.com/kerimogluv

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
05330290027 ARAYIN GÖRÜŞELİM
MZA Pazarlama

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
150 bin tl ye "ne iş yapılır" diye soracak kadar iş tecrübeniz ustalığınız sanatınız yok ise bu sorunun cevabını forumlarda arayacak kadar acemiyseniz hiçbir iş yapmayın ev alın daha iyi..

Yerleşim Türkiye / YstanbulizmirMeslek Esnaf
xferitx'e katılıyorum altın filan al yada ev,arazi v.b

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
yalıtım ve izolasyon sektöründe iş yapmak istermisiniz
biz termo ceramik kaplama üretmekteyiz
yapılarda dış cephede sürülerek rulo fırça yardımı ile uygulanıyor,daha sonra üstü boyanıyor.
ürün ticari şekli 15lt/17kg lık kovalarda
ufak bir araştırma yaparak piyasasını araştırabilirsiniz.türkiyede hytech,supertherm,insuladd,thermoschild gibi ithal ürünler var ve çok pahalı ,
biz uzun yıllar fason ürettik yurtdışına artık kendi markamız ile pazara çıkıyoruz.
www.lcoupon.com.tr inceleyebilirsiniz.
ister satın ister uygulayın neticede para kazanılacak
msbalfa@gmail.com

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
150 TL niz var ise sizi Polonya'ya yatirima davet edeyim? Maalesef is fikirlerimi forumlarda paylasmiyorum.

Yerleşim Polonya / VarsovaMeslek Dany?manlyk
adam 150.000 tl var. ne iş yaparım diye sormuyor ki teklif sunuyorsunuz.ne iş yapılabilir diye merak etmiş sadece.devir teklifi sunanlar demek ki 150.000 tl ile ne yapılamazın kanıtları.
150.000 tl ile aklına gelebilen (sağdan soldan gördüğün duyduğun değil ) her iş yapılabilir.aklına geliyorsa yapabilirsin demektir.ama çakallara denk gelirsen senin değil onun istediği iş yapılmış olur.yani seni para ona meze olmuş olur.
saygılarımla
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
bildiğiniz işi yapın derim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
sizin ne kadar ticaret deneyiminiz var hangi sektörde iş yapabilirsiniz, kapasiteniz nedir.? Hadi iyi fikirler buldunuz bakalım siz yapabilicekmisiniz önce bunları bir aydılatalım. Ne iş yaptınız neler ile uğraştınız donanımınız yerindemi bu sermaye ile güzel işler yapılabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
slm arkadaslar
burda bu tür ilan verenlerin hepsi hava-)) inanin ceplerinde kurus yok öylesine dalga geciyorlar,akilvar mantik var öyle yüz yüz eli yada ücyüzbini nasil yaptiysa o adam burda gelip de sormaz..herhalde o kisi havadan karapara bulmadi ya..kimse kusura bakmasin burasi bayagi lackalasti ya.is fikirleri paylasim yeri mi? dalga gecme yeri mi ?

Yerleşim ALMANYA / BochumMeslek Serbest meslek
en az on mağaza ile başlayacak gıda ve gıda dışı ürünlerin satılacağı hatta hızlı bir şekilde kendi markanızı oluşturabileceğiniz bir ,Perakende gıda satış projesi...
şu an Türkiye de faal olan bir çok discount (indirimli mağazacılık) konseptinden farklı, % 20 net (çıplak) kar marjına varan , Masrafsız, en az 3 yıldır gıda işi yapan firma yada şahıslara özel kosgeb destekli, Yönetim ekibi ve personeli mevcut, beş yıllık strateji planı hazır bir teklif sunuyorum.

Karşılık olarak: fece tu face görüşme neticesinde proje örneğinin özeti anlatılacaktır.

İletişim: muratfidan@yandex.com

Tel: 05515548739 tevrat 05309561239
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Ortak Olalım, Ortak Arıyorum demiyor ki, adamın sorusu açık ve net:150 BİN TL'YE NE İŞ YAPILABİLİR? ben de benzer bir arayış içindeyim ama belli ki forumlardan net ve güzel bir cevap çıkmayacak...
ben sana bir sektör söyleyeyim. halı saha işi yapan firmaları tanıyorsan, sana bir iş söyleyebilirim. türkiyede 55 mm lik halının m2 si 9 EUR. Ancak, Çindeki firmalarla yapmış olduğum yazışmalar neticesinde, FIFA certificate sahibi ürünlerin 5,5 USD(CIF price) veren firmalar var. hatta elimde numune bile var. ayrıca, bu işin uygulamasını yapanlar m2 başına 25 EUR kazanıyorlar.

araştır. eğer bu işin uygulamasını yapan bir ortak bulursan, güvenirsen adama, vereyim yazışmaların tamamını...

en az 40 lık bir koyteyner sipariş vermek zorundasın. her konteyner 8000 m2 halı alıyor. Hesabınızı ona göre yapın. 8000 m2 ise 2,5 halı saha demek. yaklaşık maliyeti (sipariş) 44,000 USD (ambarlı teslim). sonrasındaki gümrük, ardiye ve nakliye fiyatları buna dahil değil.

arkadaşımın keleğine geldiğim için, yazışma kısmında bozuştuk. al bari birinin işine yarasın. toplamda 25 gün araştırma ve yazışma yaptım çin ile..
bu işe girmek isteyenler olursa, diğer ayrıntıları seve seve veririm..
kolay gelsin..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
hatta öyle bir rekabet ortamı yarattım ki, fiyatlarını kırdırdım... ben de ortak olabilirim parti bazında. ama bu işin asıl miheng noktası uygulamada... devlet ihalelerine FIFA belgesi olan ürünle girebiliyorsunuz. Çin , Tayland, Turk.. etc. ye bakmıyorlar.. bu işten anlayan, bu işi yapan varsa, her türlü y.dışı bağlantıları üstlenebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
eskişehirde 1+1 ev al inşaatken girersen bağlar civarında tam bilmiyorum ama ev kirası 450 lira 2 ev rahat olur 3. zor kiracı bulma sıkıntın olmaz ver bi emlakçıya aylık 900-1350 arası gelirin olur yorulmadan uğraşmadan

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
arkadaşım otel ve restoran ekipmanlığı yap yani otellere ve restoranlara mazeme verebilirsin güzel iş güzel para bu işten para kazanırsın benim sermayem yok ama bu işi 25 yıldan beri yapıyorum arzu edersen görüşelim saygılar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - oğultay
arkadaşım otel ve restoran ekipmanlığı yap yani otellere ve restoranlara mazeme verebilirsin güzel iş güzel para bu işten para kazanırsın benim sermayem yok ama bu işi 25 yıldan beri yapıyorum arzu edersen görüşelim saygılar...

1+1 evleri kiralamasi kolaymi? benimde aklimdan gecmiyo degil bu tarz bir yatirim fakat stüdyo dairelerin ragbet görmemesinden cekiniyorum . Istanbulun yeni gelisen ilceleri var oralarda 1+1 ler cok uygun fiyata veriliyor fakat kiralama garantisi varmi aceba insan süpheye düsüyor. 100bin liralik bir dairenin 500-600 tlye kiraya verildigini düsünürsek 1+1 in kira bedeli ne olur aceba

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat
TIR al 2. el ... sana 10 günde 1 ... 5 bin temiz nakit geçer :) ..

işi bilmeyen giremez diyenlere aldırma , git bi istikbale yada fabrikalara teklif ver :) onlar tırı kiralarlar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bankacylyk-Finans
Az kazanın ama bildiğiniz bir iş varsa oraya yatırım yapın. Bilgi sermayeden daha önemlidir. Sermaye uçar, kaçar, batar ama bilgi batmaz. insan beyni bir hazine sandiği gibi. Ne zaman elinizi daldirsaniz boş dönmez. Kullandıkça dahada dolar taşar.

RealtimeIstanbul.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
arkadaşım sayfayı tekrar tekrar oku.. sibel sibel in kini bir kaç kez oku .... paran var tamam o kısımda sıkıntı yok eğer cesaretin de tamsa sibel hanımla muhakkak görüş .mantıklı bir iş derim
yuem

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
davar kuzu koyun al insanlarla uğraşmazsın hayvanlarla uğraşın
erdoğan

Yerleşim Türkiye / Yozgat
ya ne kadar sermayey e ihtiyacı olan müteşebbis arkadaşımız var devlet bu işe el atmalı bence milletin fikri üretim azmi var parası yok. 150 bin tl si olan arkadaşım yeni gelişen yerlerde arsa al yada bulabilirsen ayda 1000 tl kira getirisi olan dükkan al derim. piyasada ticaretei bilmiyorsunki burada fikir alış verişi yapıyorsun aslında iyide yapıyorsun bence yapacağın işe önce gir içine calış o işde piyasayı öğren tam kazanc varmı yokmu bak sonra işe para yatır ben tr yede batmayan tek işgördüm arsa ve dolmuş taksi plakası bunlar hiç batmadı. neyse düşün taşında buradan yazışırız parası olan akıl verilmez derler bizim köyde

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kubay
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - oğultay

1+1 evleri kiralamasi kolaymi? benimde aklimdan gecmiyo degil bu tarz bir yatirim fakat stüdyo dairelerin ragbet görmemesinden cekiniyorum . Istanbulun yeni gelisen ilceleri var oralarda 1+1 ler cok uygun fiyata veriliyor fakat kiralama garantisi varmi aceba insan süpheye düsüyor. 100bin liralik bir dairenin 500-600 tlye kiraya verildigini düsünürsek 1+1 in kira bedeli ne olur aceba
eskişehirde 3+1 leri yıkıp yerine 1+1 dikiyolar tutmaz olurmu bağlar yeni bağlar full öğrenci her sene mezun verip 2 katı öğrenci alıyo 2 tane üniversite var osmangazide okuyanlar bile bağlarda oturup okula dolmuşla gidiyor ben oturduğum ildeki evi satıp burdan 4 tane 1+1 alıp kiraya vermeyi bile düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
gangsta59 , ilk yorumumda senin yazinin yerine yanlislikla baskasinin yorumunu alinti yapmisim ama saolasin sana yazdigimi anlamisin : ) kaca veriyolar su anda 1+1 leri eskisehirde ve aylik kira getirisi nedir su anda? bende istanbulda düsünüyorum fakat acikcasi biraz cekiniyorum cünkü aylik 500-600 tlye 3+1 eski daireler var . bahsetmis oldugun 1+1 evlerin satisini yapan bi site falan varmi girip inceleyelim.

Yerleşim / YsvecMeslek Ythalat / Yhracat