1)elit tabakaya hitap eden bir enerji icecegidir uretici firma aslinda avrupada 3 farkli yerde fabrikasi olan icecek firmalarina fason icecek ureten bir firmadir.bunyesinde 70 in uzerinde markanin dolum isini yapmaktadir.icecek konusunda tam bir uzman 2012 mayis ayindan once hepimizin cok iyi tanidigi ve butun dunyada deli satan x markayla sozlesmesini iptal etti. onlara olan kizginligindan cok buyuk yatirimlar yaparak kendi markasini olusturdu.2012 temmuz ayindan itibaren piyasaya surdu reklam filimlerinde amerikali unlu bir yildizi oynatti ve su an avrupada mukemmel satiyor. isinin uzmani dagitim sirketlerine temsilcilikler verdi avusturya temsilcisi su an biziz ve cok iyi satiyoruz. bahsettigim x markayi bizde satiyorduk bulmasi bir dert para kazanmasi ikinci bir dert su an x markanin satisini durdurduk x markayi istiyenlere bu elit urunu gonderiyoruz. aylik 10 tir anlasma yapilmasi halinde bedelsiz (pecete cakmak kalem kultablasi bardaklar schot bardagi masa ortusu sapkalar buz dolabi ve parayla calisan otomatikler) promasyon urunler devreye giriyor.aylik 20 tir anlasma yapilmasi halindede reklam filimlerinde oynuyan amerikali unlu yildizin turkiye ziyareti soz konusu yani (televizyon reklamlari haber programlari gazete dergi bilboard ve sponsorluklar) bunlarin hepsi anlasma sartlarinda yazilidir. urun cesitleri tadlarina gore 7 cesittir.
A- sekerli enerji icecegi
B- sekersiz diet enerji icecegi
C- bitki aromali club tarzi enerji icecegi
D- mojito aromali club tarzi enerji icecegi
E- meyva aromali club tarzi enerji icecegi
F- ginsengli acisiz enerji icecegi
G- ginsengli acili enerji icecegi
NOT: her ginseng cinsel gucu arttirmaz arastiriniz.
ambalaj cesitleri tenekeler ve pet siseler donusumlu urunlerden yapilmamistir.
250 ml teneke
500 ml teneke
500 ml pet sise
1000 ml pet sise
2)urun normal tabakaya hitap eden bir urundur.dolumu ayni fabrikalarda yapilmaktadir.tad ve ambalaj guzel araplara hitap eden bir urundur. promasyon ve tanitimla alakali hic bir calisma yoktur. urun cesitleri ve ambalajlari
A- sekerli enerji icecegi 250 ml teneke
B- sekersiz enerji icecegi 250 ml teneke
C- alkolsuz normal bira 500 ml sisede
D- alkolsuz meyvali bira 500 ml sisede
E- alkolsuz helal sertifikali sampanya
3)icme suyu projesi; bu suyu alanda satanda icende hayat bulucak suyun acilimini ve hikayesini size anlattigimda iki sey dusunuceksiniz birincisi bu adam bizimle dalga geciyor diyeceksiniz veya ikincisi yok artik daha neler olmaz boyle sey deyip guluceksiniz cunku bende proje bana getirildiginde ayni tepkiyi gosterdim. isterseniz ilk once suyun hikayesini anlatayim. avusturyayla almanya arasinda bir bolgede dagin icnde bir magarada altin gumus ve platinle alakali calismalar yapiliyor. magaranin icinde minarel kayalardan topragindan ve oldukca derinlerde olan suyundan analiz yapilmasi icin numuneler aliniyor. bulunan altin gumus ve platin islenmesiyle alakali devlet prosodurlerine uygun olmadigi icin ruhsat alinamiyor. fakat suyun cok kiymetli oldugu tespit ediliyor. farkli enstudulerde labor calismalari yapiliyor. suyun icinde cok zengin minareller altin gumus ve platin bulunuyor. suyun sertlik derecesi ph 6.20 dunyada dogal olarak bu sudan daha hafifi yok. yapilan diger analizlerdede suyun bazi hastaliklari engelledigi ve iyi geldigi tespit ediliyor. ornegin kan sekeri kolesterol yuksek tansiyonun dengelenmesini sagliyor. daha bir cok etkisi var hepsini yazmiyorum. su o kadar hafif ve safki icine raki koydugunuzda rakiyla su birbirine karismiyor yani raki beyazlasmiyor. suyun islenmesi ve halka kazandirilmasi amaci ile yatirimci konunun uzmani firmalar araniyor. almanyadan cok guclu bir firma suya talip oluyor. isletme ve telif haklarini satin aliyor. projelendirme calismalari yapilirken firma bu seferde ilac firmalarinin engellemeleriyle karsilasiyor. suyun isletmesini satin alan firma almanyanin dev firmalarindan biri ayni zamanda ilac firmalariyla parelel calisiyor. bunyesinde bir cok sirketi barindiriyor yiyecek ve icecek ureten sirketlere hammadde uretiyor enerji icecegi ham maddeside dahil bu ham maddelerin icinde ilac saniyisinden temin edilen maddelerde var o yuzden bu engelleme hemen kaldiriliyor. mart sonu itibariyle seri uretime gecilicek 500 ml ve 1,5 ltr lik pet siselerde (pet siseler koyu mavi saf ve sertifikali plastikten ozel formlu) olarak uretildi. firmanin yonetim kurulu baskani ve yardimcisi benim cok iyi dostlarim sularin satisiyla alakali avusturya dahil butun dogu blogunun satis organizesi bana ait maalesef belirli bir miktarda uretilecegi icin su oldukca pahali bir fiyata satilicak hic kimse istedigi fiyata alip satamiycak cunku uretici firmadan parakendeci firmaya kadar butun asamalarda gorev alan firmalarin alip satacagi fiyatlar merkez tarafindan belirlenecek. simdiden hepinize hayirli isler dilerim saygilarimla
cengiz kurtoglu