www.duyguhalitemizleme.com
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - muhammeds ortalama acılıs maliyeti ne olur |
Yazıyı gönderen - Duygu_sal "Merhaba hocam. Halı yıkama konusundaki mesajınızı gördüm. Merdiven yıkamayla ilgili detaylı bilgi verebilirmisiniz? bende bu iş kolunda çalışıyorum ve bu merdiven yıkama işi burada yapılmıyor. fiyatlandırma ve yöntem hakkında detaylı bilgi rica ediyorum" Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? merdiven temizliğinin mantığı şu kapıcısı olmayan binaların merdivenlerinin belli periyotlarla temzilenmesi. Bazı durumlarda tek kapıcı olan siteler var onlarda tercih ediyor. 3-4 bloğu tek kapıcı idare ediyor ama temizliğe karışmıyor bunuda siz yapıyorsunuz. Kat başı 10 tl gibi bir rakam alıyorsunuz. 5 katlı bina 50 tl. Deterjan ve diğer temizlik malzemelerini kendiniz temin ediyorsunuz. 2 eleman 5 katlı binayı 1-1,5 saatte temizler. bir kişi duvarları ve korkulukları silerek iner diğeri yıkanabiliyorsa yıkar. Yoksa süpürüp paspaslar İşte bu kadar. |
Yazıyı gönderen - xman999 Kendi yerimizde kira vermeden dolayısıyla stopaj ödemeden kardeşimle beraber halı ve koltuk yıkama işini yapmayı düşünüyoruz. m2'sini 2,5 TL 'den yıkarsak bizi kurtarır mı ? |
Yazıyı gönderen - cakal_tm Koltuk yıkamak için deterjan tavsiyesi verir misiniz ? En etkili ve en çok kullanılan koltuk yıkama deterjanı hangisidir ? |