Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Türk Lokumu

BaşlatanferhataktasTarih12/02/2013 17:12:43Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
Merhabalar arkadaslar hepiniz türk lokumunu biliyorsunuzdur fakat bizdeki lokum normal nir lokum degil şu anda ihracatın %75 biz yapmaktayız amerika,ingiltere ve kanada ya lokum gönderiyoruz fakat diger dünya ulkelerine satış yapmak istiyoruz aslında şirketimiz fabrika ile anlaşarak urunu ortadoğu pazarına sunmaya hazırlanıyoruz ve diger ülkeler uzakdoğuda olanlar düşünmesin cunku sevilmiyor turk lokumu avrupa afrika asya avrupa da ürününüzü alıcak partnerler aranıyor emin olun bu lokumlar tahöin ettiğiniz lokumlardan degil adını duydugunuzda biraz arastırma yaptıgınızda görüceksiniz sizde detaylar için fethataktas@me.com
blue star

Yerleşim Japonya / NagoyaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye72 yazı
isism ve bilgi verebilirmisin
Hayat boş bir tuval, ressamları biziz.. her tercih her davranış, her tutum, her söylem bir renk..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye17 yazı
benim rusyada oturum iznim bulunmakta bu konu hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye44 yazı
arkadaslar 05067386716 tel. numaramdan ulaşırsanız yardımcı olmaya calışırım teşekkürler
blue star

Yerleşim Japonya / NagoyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Selam, ben Almanyada isci olarak calismaktayim ama kardesim issiz su anda, bana biraz bilgi verirmisiniz belki burada kücük bir tatli cesitleri yaninda bir kücük dükkan acabiliriz.
Basarilar
Mustafa

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı
gurbetçi kardeşim sana onerecegim lokumun almanyada satar ama almanyada hazerbaba var şimdi sole acıklıyım dunyada 3 tane buyuk lokum şirketi var en buyugu biziz pazarın buyuk bolumu bizde digerleri de almanya vb ulkelerde satışları var eger dukkan acacaksan sana yardımcı olabilirim.
blue star

Yerleşim Japonya / NagoyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye263 yazı
Maerhabalar;
konu ile ilgili detaylı bilgi (en az alım,fiyatları nekadar) verirmisiniz..
resulbaskan84@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im