Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Irak'a Ticaret Yapmak

Başlatanatilla.ayyildizTarih29/01/2013 10:03:24Yorum59

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba akadaşlar, TC. ve Irak Vatandaşıyım,Irak Türkiye için ticarette önemli gelir kaynağı. hayatımın yarısını pazarlama işleri ile geçti. Libyada ise Arapça tercümanlık ve satınalma işleri yaptım. Şu an maddi imkansızlık sebebiyle Irak'a ihracat işleri yapamıyorum.
Benim tanıdık akrabalarım hepsi kendi işini kurmuş ve birbirinden bağımsız olarak iş yapıyorlar.Kimileri İnşaat malzemeleri ihracatı yapıyor. kimileri medikal cihaz satıyor ve tekstil gönderiyor. vs.. Çifte vatandaşlığım ve Irak'da geniş çevremde var fakat maddi durumum yoksa nasıl bir yol izlemeliyim? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Çevirmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
59 yorum
Yeni Üye18 yazı
sevgili atilla kardeşim biz refereans danışmanlık olarak kuzey ırak bölgesinde danışmanlık hizmeti yapıyoruz. 0545 364 03 52 nolu telefonu ararsan belki ortak bir nolta bulabiliriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı

merhaba atila bey
tekstil olarak akrabalarınızın bır ıhracatının oldugunu soylemıssın fakat ben sana teknık tekstıl ıslerı olarak
extrem bır cızgı acabılırım
ben alev almayan ıtfaıye ve aleve maruz kalan meslek dalları ıcın kıyafet uretıyorum bunun yanı sıra ormancı,guvenlık,polıs,insaat,yemekhane,saglık personelı kıyafetlerı ve iş guvenligi urunlerı verebılırım
bununla ılgılı eger ırak takı kurumlar la ılgılı ılıskılerın ıyı ıse bu potansıyelı degerlendırebılırız
haberlesme ıcınde fayucesoy@gmail.com adresıme maıl atabılırsın
~_#*>

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Tekstil
Yeni Üye48 yazı
ırak iyi bir ülke seçimi batan gemi yi yüzeye çıkaracaksınız .iyi bir seçim...
0537 792 34 90

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı
bu sene sezonu bitmek üzere ama yeni sene için kuru soğan patates gibi sebzelerin ticaretini düşünürsen haber vermen yeter
mehmetb_42@hotmaiil.com

Yerleşim Türkiye / KnyaMeslek Esnaf
Yeni Üye31 yazı
artık ırakta iş yapmak daha da zor olacak siyasi sorunlar yüzünden ciddi bir pazar kaybı olacak zamanla anlaşılır.
UGURGOKCEK

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye55 yazı
atılla bey merabalar gazıantep den yazıyorum fayans yapıstırırcı seramık yapıstırıcı dıs cephe montalama vede montajı yapıyoruz su yalıtım sıstemı bunların guneydogu bolge bayısıyız ıstersenız calısa bılırız ırtıbat tlf
tamer senturk 0535 438 93 48
mehmet torunoglu 0537 215 84 60
gazıantep

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Üye127 yazı
Arkadaşlar merhabalar,
Ankara ve Erbil merkezli şirketimiz var, ben Ankara'da ortağım Irak'ta çalışıyoruz.
Gıda, Tekstil, özellikle İnşaat konularında ( Taşeronluk, İnş Malz. v.s.) herzaman işbirliği yapabiliriz.

Bu siteye katılan birçok kişide şöyle bir handikap var; cidi arkadaşları tenzih ederim, birçok kişi burada laf olsun veya boş zamanını doldurmak için veya bilemediğim başka sebeplerden yazıyorlar, yazdıklarının arkasında durmuyorlar v.b. gibi.

İşlerinizin başarısını dilerim, saygılarımla.

BAVER GRUP
beslen-ankara@hotmail.com
0507 544 46 33

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Üye197 yazı
ANTEPTEN ÇOK PEÇETE ALAN VAR K.IRAKLI K.IRAKTA PEÇETE SATABİLİRSİNİZ.
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Yeni Üye70 yazı
Herkese kolay gelsin.Ben 2012 agustos ayında bir süre kuzey ırakta bulundum ticaret ortamı çok iyiydi ve bir yükseliş trendiydeydi hala devam ediyormu aynı ortam bilgisi olan arkdaşlar yorumlayabilirlermi

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Yeni Üye13 yazı
İnşaat malzemeleri konusunda yardımcı olabilirim Irak için bilmem orada böyle bir ihtiyac varmı ama kendi imalatımız olan Tel örgü satışı yapmak istiyorum

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye979 yazı
ınsaatlık ve dogramalık çam ve ladın kereste konusunda yardımcı olabılırım bulgarıstanda kendımız bu konuda uretım yapmaktayız.

detaylı bılgı ıcın maıl atabılırsınız.

saygılarımla
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye39 yazı
Kot pantolon konusunda yardimci olurum isterseniz bay bayan çocuk farketmez.
zgeniş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye80 yazı
Mkaedonya da irak tan cok elma alicisi var..eger senin cevrende elma ticareti ile ugrasan varsa iyi bir is olur ..cunku makedonya elmasinin %70 gibi bir kismini irak aliyor..ucuz ve dayanikli elma oldugu icin..Emrah Demir 0038975898961 makedonya
Kmp

Yerleşim Makedonya / ResneMeslek Yleti?im
Yeni Üye26 yazı
sayın Kmp. Makedonya elması burada iyi gidiyor. ırak ta ticaretle uğraşmaktayım düşünürseniz görüşebiliriz.

Yerleşim Irak / ErbilMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
ben size hali hazırda tv de satılan bakanlıklardan onaylı ağrı kesici krem-inceltici masaj yagı ve ozonlu yüz-saç bakım ürünleri verebilirim eğer böyle bir pazar ağınız varsa özelden mesaj atmanız yeterli. Kolay gelsin
D.k

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Yeni Üye45 yazı
Irak ile baglantilari olan arkadaslar
Çocuk bezi,hasta ara bezi,ıslak havlu,katı kalıp sabun,maske,galoş,bone,nw önlük ve antiseptik ürünlerin üreticisinden temini konusunda sizlere yardımcı olabilirim.
fikret_altintas54@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Sakarya GaziantepMeslek Ymalat
Üye109 yazı
merhabalar, düşünürseniz ırak a mermer ihracatı yapabiliriz. 5327768189 çağlar ADAR
ADAR GRUP®

Yerleşim TürkiyeMeslek Ymalat
Yeni Üye44 yazı
,alici ve satici arasinda baglanti kurun komisyonunuzu alin,bir miktar para biriktirince parayi basar ucuzdan bi taraftan alir dyer tarafa siz satin. Dile kolay tabi bu laflar ben isi iyi bilmiyorum ama ticaretle ugrastim diyorsunuz, boyle gozde bi pazarda bi kanal bulabileceginize eminim,ornegin teknoleji alaninda turkiyeden cok sey gidiyor.
Anything does not destroy me; makes me stronger

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
slm oyun hamuru üretim tesisim var ırak da bu işi yapmak isteyen varsa makinalarımı satıyorum işi öğretirim ilgilenenler beni arayabilir gsm 05428905700
F.d oyun hamuru

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ymalat
Üye111 yazı
bal üretim tesisim var.pazarı sizden, tedarik hizmeti benden.Türkiye de ciddi bir pazarım vardır. 0506 895 59 46

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Yeni Üye2 yazı
arkadaslar ben erbiliyim, rehberlik ve tercumanlik yapiyorum size her konuda yardimci olabilirim size havalimandan kendi luks arabamla karsilarim, ilginiz olursa bana ozelden mesaj atabilisiniz yada +9647501967305

Yerleşim Irak / erbilMeslek Çevirmen
Yeni Üye17 yazı
IRAK DA İTHALAT YAPABİLECEK ŞAHISLAR BULURSANIZ BURADAN ARZU EDİLEN ÜRÜNLERİ TEDARİK EDEBİLİRİM.BÖYLECE DIŞ TİCARETE DE ATILMIŞ OLURSUNUZ.SAYGILARIMLA.İRTİBAT İÇİN 05334567582 NOLU NUMARAYI ARAYABİLİRSİNİZ.
ÇİĞDEM PEKGÜLEÇ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Üye342 yazı
SELAM BEN UKRAYNADAN YAZIYORUM BURDAN IRAKA YUMURTA AYCICEK YAGI CEKIRDEK TAVUK TEMIN EDEBİLİRİM CİDİ ALICI BULURSANIZ YADA İNSAAT MALZEMESI KRESTE skypem eko.trans1
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - havkar selam
arkadaslar ben erbiliyim, rehberlik ve tercumanlik yapiyorum size her konuda yardimci olabilirim size havalimandan kendi luks arabamla karsilarim, ilginiz olursa bana ozelden mesaj atabilisiniz yada +9647501967305

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
ERBİLDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM. BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.TELEFON 05436397330

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Üye112 yazı
ayakkabı imalatı yapmaktayım bu konuyla ilgili görüşmek isteyenler olursa facebook : emsallife@hotmail.com cep 0532 331 73 34

Yerleşim Türkiye / Ystanbul