TESLİMAT YERİ:İSTANBUL GÜMRÜK TOPLAM 170 TON 22-25 KİLOLUK BALYALAR 2012 YILI MAHSULU (ÜRETİCİ FİRMA BELGELİ) TON 205 EURO İRTİBAT ÖNDER DEMİR 0531 889 79 04
sayın arkadaşım bu balyalar 22-25 kg mı çünkü ithal bu kg larda balya görmedim daha ben bize gelen ve sürekli aldığım balyalar 400-500 kg lık bir yanlışın olmasın
yem işi ile ilgili bilgi almak istiyorum. Ben Ordu da yaşıyorum, bayilik yada distribütorlük gibi durumlar olabilirmi? bilgi verirseniz memnun olurum saygılar
yurtdışından gelen samanlar yaklaşık 10 cm uzunluğunda fakat yumuşak hayvan iyi tüketiyor.ne yapsın garipler yemeyipte açlıktanmı ölsünler. ben 20-22 tlye saman alıp yedirtme taraftarı deilim aslında yem daha ucuz valla bilader olmasa ben saman almam ve yedirmem.alıyorum pancar küspesini içine arpa-buğday-mısır kırığı birazda fabrika yemi bomba oluyor deliriyor hayvan ama saman neye faydası var bir tek tok tutuyor başkada bib.ka faydası yok
ahmet hoca verdiğin fiyatlar çok pahalı burda en iyi sılafın tonu 180 tl toplu alımda niye ordan 150 dolara alalım.sahibindene gir bak sılaj fiyatlarına
ukraynadan saman icin 12.06.2014 itibari ile tum on calismalar yapilmistir. ciddi ve en az 1000 ton alabilecek kapasitede olanlar benimle temasa gecebilirler. hali hazirda 15.000 ton mevcut. iletisim bilgilerim imzamda mevcut.
TEL:0038 097 830 56 09 not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.
TÜRKİYE TEL: 05432582617
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz