Arkadaşlar Merhaba gelen bilgi talebi üzerine buradan biraz daha aydınlatmak istedim öncelikle şunu söylemek istiyorum zeytinyağım Hatay Arsuz Bölgesine aitdir.İşletmenize Ahşap bir stand kuruyorum ve ürünü diziyorum yakaşık 50 adet alıyor bir stand sonrasında bir konsinye sözleşmesi imzalıyoruz karşılıklı ürünü yerleştirdikten sonra 15 günde bir ziyaretinize geliyorum ve satılan ürün kadar fatura kesip ödeme alıyorum eksikleri stand da tamamlıyorum.. yaklaşık 10 senedir zaten bu işi yapıyordum fakat ilçe tarım müdürlüklerinden yediğim cezalar sonucu işimi resmi hale getirdim.. ilk etapta sizden ücret talep etmiyorum (İstanbul için)...İstanbul dışında olursa getirdiğim ürünlerin %50 sini alıyorum.. İstanbul içi satışlarım yeni kurulmuş bir şirket olmasına rağmen oldukça iyi zeytinyağım oldukça lezzetli ve Natural Sızma dır asit oranı %0,2 ücrete gelince 12,5 tl ye size veriyorum siz satış potansiyelinize göre fiyatı belirleyebilirsiniz şuan verdiğim yerler 15 tl ve 17,5 tl civarında satıyorlar oldukça memnunlar isteyene tatmaları amacı ile numune gönderebilirim.. ilginiz için şimdi den çok teşekkür ederim herseke allah bol kazançlar versin.