Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Tavşan Yetiştiriciligi

Başlatanbora kanTarih01/01/2013 13:10:14Yorum39

İlk mesaj
Yeni Üye58 yazı
mrb arkadaşlar tavşan yetiştiriciligi icin arazim mevcut başarılı olabilirmiyim riskleri nelerdir
belinay kozmetiğ in sahibi kozmetikci

Yerleşim Türkiye / Trabzon
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
39 yorum
Üye165 yazı
yerinde bir söz olmuş hocam yazarken kac defa okudunuz
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
Yeni Üye4 yazı

Angora tavşanı varmı ki yün üretimi varmışta satılıyor gibi yazılmış?????????????? varsa nerede var. Bilirsek iyi olur.
ilyas35

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?imci
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar tavşan çiftliği görmek isteyene beslemek isteyene almak isteyene satmak isteyene her türlü yardımcı olurum
fs

Yerleşim Türkiye / Isparta
Yeni Üye2 yazı
ha ben sadece et tavşanından yeni zelanda ve californiya dan bahsediyorum tüy tavşanından anlamam

Yerleşim Türkiye / Isparta
Üye165 yazı
ARKADASLAR SUREKLI OZELIME ANAC TAVSAN ALMAK ICIN YAZANLAR VAR BEN ANAC TAVSAN SATISI YAPMIYORUM. EPEYCE BU ISLE ILGILENDIM YURT DISINA CIKMAM SEBEBI ILE BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM. IYI ISTIR EMEGIN BOSA GITMEZ HAKKIYLA BAKARSAN BIN BIN KAZANIRSIN.

BENDEN ANAC ALMAK ICIN ADRES ISTEYENLERE IZMIRDE BU ISLE ILGILENEN IBRAHIM KARDESIMIN NUMARASINI VEREBILIRIM KENDISI BU ISI HAKKIYLA YAPANLARDANDIR

553 329 23 21
AcarGruppen
0046 767 169 189

Jönkoping / Sweden

Yerleşim Ysveç / JönkopingMeslek Tekstil
Üye129 yazı
Anadolunun yillarca kahrini cekmis hayvanlaromiz olan koyun,keci,inek,tavuk,hindi,bitti simdi tavsan,kurbaga,salyongoz beslemeye basliyoruz ugrasiyoruz keske ozumuze donsek atalarimiz bir inegin sutuyle 4 cocuk yetistirmis zamaninda bizler niye bu hallere geldik,,', bu sayfalarda gercekcilik diye bi sey varmi varsa ne kadar inandirici,gercekten bi seyler yapmak isteyen ,yatirimci arkadaslar burdaki konular ve yazilarin cogu sanal ve gercege cok yakin hayaller gibime geliyor sakin burda okuduklarinizla gaza gelip heyacan yapmayin yapacaginiz isleri gercekci gozle gorun, arastirin sonra yapin yoksa yazik edersiniz kendinize,,,,,,,,,,,
Yusuf

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Ythalat / Yhracat