Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Irandan İthal Toptan Petek Bali

BaşlatanmehmettrncuTarih15/12/2012 10:51:29Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye78 yazı
Arkadaşlar irandan ithal toptan petek bal satiyoruz..

Türkiyenin her tarafına kargo teslimatı , kargo ücreti bize ait..
Kg fiyatı : 6,5 TL. En az alım 1 koli (net 17+ kilo )

Şuanda haftalık 5 ton satıyoruz bu sayıyı arttırabilmek için ilan açıyorum..

Numune gönderimi ücreti karşılığı yapılır.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Üye114 yazı
yurt dışından türkiye bal ithal etmek yasak olduğunu hatırlatem.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Gyda
Yeni Üye62 yazı
Numune göndermenizi rica ediyorum.. mesaj attım size.. ilgilenirseniz sevinirim
KRN

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Yeni Üye52 yazı

selamlar arkadaştan numune aldım gayet güzel ve çok beğenildi pişman olmayacagınız bir ürün.
tavsiye ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye81 yazı
Pahalı.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye78 yazı
@tarik70 Yorumunuz için teşekkür ederim , yarın diğer ürünleriniz kargoya verilecek.

@zodium Zorla mal satmıyoruz güzel kardeşim daha ucuza varsa alabiliyorsan git oradan al burada ne vakit kaybediyorsun ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye62 yazı
GIDA TERÖRÜNE SON
bal hemde petek 6.5 tl

balın ithalatı yok.
glikoz olabilirmi
tarım il müd labaratuvarından onaylı sonuçlar var mı

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye62 yazı
GIDA TERÖRÜNE SON

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye248 yazı
Iyı aksamlar kg mına 65 tl deseydı kalıtelı 6.5 tl deyınce gıda terorumu oluyor.bılmeden karalama yapmayalım arkadaslar. Kımsenın ekmegıylede saglıgıylada oynamayalım. Bende numune ıstemeyı dusunuyorum. Bılgı sahıbı olmadan fıkır sahıbı olunmaz. Saygılarımla
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Üye125 yazı
tarım bakanlığının gıda laboratuvarından onaylı analiz raporunu iletirseniz 3 ton alabiliriz.

Yerleşim Türkiye / yalova
Yeni Üye78 yazı
Balın ithalati olup olmaması benim bileceğim bir iş değil benim malı aldığım yer günde 200tona yakın satış yapıyor , bu reklamlarda gördüğünüz ballarıda onlar gönderiyor.
Glikozmudur şekermidir testi varmıdır burada ne desem boş benim sattığım bütün müşterilerden olumlu rapor geliyor hatta bazen rast geliyorum kutunun içinden arı çıkıyor .

Diğer arkadaşımızın dediği gibi burada 65 tl yazsak herkes kaliteli diye orası burası mıncıklamaz , daha öncede dediğim gibi isteyen özel mesaj atar alır , kimseye zorla satmıyoruz çok şükür satışlarımızda iyi.

Yeni Üye62 yazı
Mehmet bey numune gönderecektiniz bize yoğunluktan unuttunuz sanırım... bekliyoruz..
KRN

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Yeni Üye81 yazı
Tv'lerde reklamı yapılan balların tamamı glikozdan oluşuyor bilginiz olsun.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye246 yazı
şeker 3 tl - bal 6,5 ilginç....
Az olsun ama *HELAL* olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye246 yazı
Ben Erzurumdan Alıyorum. En düşük kaliteli balın enson ama en son toptan fiyatı hatır için,rica minnet ile 12,5 tl...

Yeni Üye78 yazı
@YKıran Çok özür dilerim özelden hemen yazıyorum nedenini..

@Zodium Size bi adet numune göndereyim gelsin bakın glikozmu şekermi balmı reçelmi analinizi buradan da yazın.

@medflash Erzurumdan aldığın baldır belki burada 6.5 satılıyor :) 20 tl'den de alabilirsiniz paranız çoksa dediğim gibi kimse kimseye zorla satmıyor. İlanı açtıktan sonra yaklaşık 3 ton satış gerçekleştirdik burda en ufak bir şikayet yok. Öyle bakmadan sallamak kolay zaten forumlarda. Siz yine gidin oradan alın burda işiniz ne ?

Üye246 yazı
12,5 liraya aldığım balın kapı gibi analiz raporu (tarım il müdürlüğü) var. Faturalı.

Üye246 yazı
Buradaki işime gelince.......
Hem ithal hem analizi RESMİ olarak yapılmış bir balın 6,5 tl ye nasıl satıldığı hususunda kafa yormak ve bu işleri bilmeyen bir biz miyiz..? e cevap aramak.

Yeni Üye78 yazı
Ben size 12 tlye süzme bal analizli faturalı mal göndereyim ? Unutmayın süzme kaç ton alacaksınız.

Yeni Üye78 yazı
Fiyatımız 7 tl olmuştur arkadaşlar bilgilerinize...

Yeni Üye12 yazı
Acaba bu yapay peteklerle satılan suni balmı? ''İçinde arı vardı'' dediğinize görede doğal aroma niyetine içerisine arı katılmış.. Kusuruma bakmayın ama bu sattığınız şurupları bir çok hasta şifa bulmak için alacak... Bu yüzden ticaretini yapmadan önce vicdanınızla yüzleşin..

Arkadaşlar önemli olan ballardan şikayet gelip gelmemesi değil, ya da ''şu kadar ton sattım kimse sesini çıkarmadı'' da değil. Önemli olan satılanın ne olduğu? Aracı olarak yaptığınız bu ticarette DOĞAL NEKTARIN ARININ ENZİM HALİNE GETİRDİĞİ bal mı? yoksa GLİKOZ İÇERİSİNE GIDA BOYASI VE BAL AROMASI KONULARAK YAPILANDAN MI?

Anladığım kadarıyla stok derdinizde yok?

Kusuruma bakmayın ama ticarette açık olmak gerekiyor. Aksi taktirde ticaret ticaret olmaktan çıkar ve dolandırıcılığa girer.. Bu pahalılıkta 40-50 tl dedikleri balı evine alamayan vatandaşın 7 tl lik balı sorgulamasıda gayet normaldir..!!! Vatandaş kazık mı yiyor bal mı yiyor öğrenmeli..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye12 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mehmettrncu

Diğer arkadaşımızın dediği gibi burada 65 tl yazsak herkes kaliteli diye orası burası mıncıklamaz ,

Kusuruma bakma arkadaşım ben mıncıklarım!!!!

65 tl lik bal ne balı, kestanemi, yaylamı, çammı, pürenmi, ayçiçeğimi, narenciyemi, pamukmu...?

''7 liraya bal satıyorum soru sorma alacaksan al'' bumu yani?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Elektrik / Elektronik
Üye246 yazı
Teşekkürler Alaiye.

Yeni Üye72 yazı
eğer pal petekler halinde satılıyorsa yapay olmasının bi imkanı yok yani o petekleri arılar doldurmuştur çünkü yapay balı o petekleri doldurmak ve üzerlerini sıvamak biraz zahmetli hatta yakın zamana kadar imkansız deniliyordu. şimdi o makineyi yaptılarsa bilemem ama büyük marketlerde yazın petek balı alıyoduk 10,00-12,00tl den buda toptan olduğunu düşünürsek haklı olabilir arkadaş...

tek bi sorum var bal petektemi yani kovan çıtaları üzerindemi gönderiliyor ?
1 çıta bal kaç gr. geliyor?

bunların neticesinde bi numune gönderebilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ymalat
Yeni Üye78 yazı
@Alaiye güzel kardeşim iyi güzel yazmışssın tebrik ederim ama karıştırdığın belkide görmek istemediğin bir nokta var bal burada 100 tlde olabilir sen Türkiye şartlarına göre balı sorguluyorsun ama bal Türkiyeden gelmiyor. Türkiyede Ceviz 40 tl Ukraynada 5$ o zaman ukrayna suni ceviz yapıyor de buna yüzlerce örnek verebilirim.

@medflash Kardeş sanada yazdım şakşakcılığa luzüm yok analiz dedin analiz dedim fatura dedin fatura dedim alıcıysan alırsın almazsan konuda işin olmasın kimse burada kimseye zorla mal satmıyor bal hakkında 2-3 şey bilipte burda yazdıktan sonra söylediğin fiyatının neredeyse yarısına sana faturalı analizli mal var diyorum alıcı olsan zaten irtibata geçerdin burda amacın ona buna laf atmak sanırım.

@ahmet2626 Hocam telefonum 5327893409 irtibata geçersen ücretsiz olarak numuneyi göndereyim inceleyin..

Bu saatten sonrada baltacılarla uğraşamayacağım , o yüzden konuya yazmayın bal almak isteyen 5327893409'dan ulaşsın lütfen..
Herkese hayırlı günler..

Üye108 yazı
açıkça ithalatı yasak olan bir ürün üzerinden üsttelikde komik fiyata bal ticareti yapılıyor.! ya bu işi yapan çok cesaretli ya da açık kapı bulmuş...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye78 yazı
İthalat konusunda bilmediğiniz şeyler var , Her ay düzenlenen sınır ticareti belgesi kapsamında balın ülkeye girişine izin veriliyor. Sınır ticareti belgesi düzenlenen iller sadece sınıra yakın illerdir. Devletin uyguladığı birnevi teşvik'dir bu. Öyle külliyat programlarından bakıp bunun izni yok bunun izni var demek olmuyor içinde olmak gerekir..

Yeni Üye91 yazı
arkadaşlar fiyat çokda ucuz değil bu balın irandaki fiyatı daha da düşüktür,ve bal normal baldır bence,isteyen numune alsın analize göndersin burda yazsın herkez de öğrenmiş olur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
marketlere pastanelere vs.. yerlere araçla satış yapacağım soğutma sistemine ihtiyaç oluyormu ?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye94 yazı
Kusura bakmayin ama birşeyler söylemek istiyorum.
İnsanlar bireylere para vereceklerse karsiligini almak isteyeceklerdir.
Gecerli bir Analiz raporu var mi diye sorunlara kiziyorsunuz , ithalati yasak urun diyenlere ithalatina benim bilecegim is degil deyip kiziyorsunuz sonra da isi bilir gibi sinir illerindeki teşvik vb. Diye geçiş giriyorsunuz,
Geçtiğimiz sene gida bakanligi operasyonu ile TV programında kiler basta olmak üzere reklami yapilan ballarin sahte olduğu devlet tarafından yayinlanmasina rağmen bu bal TV dekilerle ayni diyorsunuz,
Glikoz mu seker mi bilemem ama şikayet yok diyorsunuz.
Kusura bakmayin ama bu söylediklerini le pek de güven verdiğiniz söylenemez.
Belki gerçektende iddia ettiğiniz gibi çok kaliteli bir üründür. Bunu ispatlayip aklanmak dururken kendinizi boşa yipratiyorsunuz.
Hayirli bayramlar dilerim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis