Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Kuru Üzüm - Altın Sarısı - İran'dan

BaşlatangsimexTarih07/12/2012 03:02:43Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
Koniksten bir üyemiz 10kg kutularda 1 Tır fiyatı öğrenmemi istemişti ve bende durumu ve fiyatları almıştım firmalardan. Firmalarla halen görüşüyorum. İletişimi koparmadım. Ama Koniks üyesi kişi hiçbir teklifte bulunmadı. Halen beklemedeyim ondan haber.

Bende bir başlangıç olması için. Buraya ilan vermeyi uygun gördüm.

2 ile 3.5 dolar arasında bir çok firma iran'da teslim etmek koşulu fiyat verdiler bana. En son gönderen firmanın teklifi:

1 kg fiyatı 4,5 TL 'dir. Türkiye teslim fiyatıdır.

İlgilenenler bana ulaşırsa gerekli bilgiyi verebilirim.

Saygılar dilerim.
Herkese hayırlı işler.

Yerleşim İran / TehranMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye137 yazı
karteşim üzüm benimoltugum yerte üc tele seninorada fiyat yüksek burada üzümcok benimle yazışmak istersen dahanetyaz
ramazanülkü.@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Gyda
Yeni Üye94 yazı
Bilgi paylaşımınıza ve ilginize çok teşekkür ederim. Demek oluyor ki İran pahalı Türkiye'den kuru üzüm konusunda.

Saygılar.

Yerleşim Yran / TehranMeslek Ythalat / Yhracat
Üye137 yazı

KARDEŞİM İYİCALIŞMALAR KURUÜZÜN İŞİNE DEVAM EDİYORMUSUN İŞLER NASIL GİDİYOR ARADIGIN BİYASAYI BULDUN MU İŞALAH BULMUŞUNDUR ARKADAŞIM SENİNLE CALIŞALIM AMA KURU DOMADES CALIŞALIM TABİ KABUL EDERSEN ŞUAN İRANDA KURUDOMADES ZAMANI OLMASI GEREK ORA ARAŞTIR VARMI VARSA KİLOSU NEKADAR KACPARA BANA BİLTİR ANLAŞIRSAK CALIŞALIM MEİL ADRESİN ALTA YAZIYOR TELOFONUMUDA YAZAYIM 05077188541 MAKSAT PARA KAZANMAK ARKADAŞIM İYİCALIŞMALAR KERDEŞİM RAMAZAN ÜLKÜ SAYGILAR
ramazanülkü.@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Gyda