İlk mesaj
İş Dünyası
Bir Planım Var
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorumS
Yeni Üye50 yazı
T
Üye243 yazı
.ET.
G
Üye639 yazı
Hadi bakalım Allah utandırmasın.
olmaz diye birşey yok
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
S
Üye400 yazı
P
Yeni Üye20 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - sengul Sizde okuma azmi çok. devam edin yılmayın |
Teşekkür ederim aslında derslerle aram pek iyi olmamasına rağmen izmirde bir devlet üniversitesinin işletme bölümünü bitirdim zorlanarakta olsa ama yine de yeterli değilim hem yabancı dilimi hem de donanımımı üst düzeye çıkarmam lazım bunun en iyi, en vizyonlu yolu da yurtdışı eğitim.
P
Yeni Üye20 yazı
Yazıyı gönderen - tarlan.68 yapabileceğinize gönülden inanıyorum. sadece satacağınız malı alırken dikkat edin.malın fiyatını iyi belirleyin,sonrasınsa satmanız kolay hatta eylül 2013 beklemeden bu parayı toplayabilirsiniz. |
Teşekkür ederim ürün ve fiyat konusunda ince eleyip sık dokuyacağım kesinlikle ama satış yer ve yöntemler konusunda biraz zorlanıyorum
P
Yeni Üye20 yazı
Yazıyı gönderen - serhan34 dostum yaparsın tabi neden olmasın bende zamanında yapmıştım önemli olan ucuz fiyata iyi ürün bulmak ve işlek sayılır bi yerde satış yapmak bide malum zabıtaya dikkat şöyle yap aklındaki noktaları gez bak bakalım zabıta nerde kaçta geziniyor ortalama bu arada ne tür ürünler satıcan |
Kesinlikle.. Bir ön araştırma yapmam lazım teşekkür ederim ilginiz için
G
Üye118 yazı
Arkadaşım ben sana zevkle fikir verebilirim zira benimle aynı durumda sayılırsın.
İşporta'dan çok ciddi rakamlar kazanabilirsin bana da zor geliyor üniversite mezunu tanıdık görecek vs. ama işin aslı öyle değil günde 200-250 tl kazanıyor benim arkadaşım onun cevresindekilerde hemen hemen o kadar kazanıyorlar belki bir kaç tanesi daha fazla kazanır günde 4-5 saatte.(İstanbul'un işlek bir metrobüs durağı)
Sattıgın ürün çok önemli. Mevsim kış.
-Batik
-kaşkol,eldiven,bere
-Şal
Şuanda en fazla satan ürünler. Bu ürünlerden birini seç ve satış fiyatın 5TL yi aşmasın. 5 TL ye satıyorlar bu yazdıklarımı herkes.
Zabıta seyyar satıcı olunca kulağa pek hoş gelmiyor :) Sende kaçıcaksın eger ani bir baskın yaparsa mallara el koyar 50 tl'ye geri alırsın 2-3 hafta sonra malını verir.
Aracın arkasında satma sakın. Araban satış yaptıgın yerin yakınında olsun malın arabada olsun sen taşıyabileceğin kadarını yanına al ve yere bir örtü ser üstüne koy mallarını zabıta gelince direk sırtlanıcaksın.
Zabıta geldi mi zaten %90 fark edilir eğer işlek bir yerdeysen zaten senden başka satıcılarda vardır. Zabıta gelirse 15-20 dk kalabilir 2-3 saatte keyiflerine bağlı zorluklarını yaşa**** öğreneceksin.
2013 eylül olmadan sen 10-15 bin kazanırsın güzel de bir tatil yaparsın.
Allah yardımcın olsun ilerde bu günlerde kazandığın tecrübelerin çok faydasını göreceksin.
İşporta'dan çok ciddi rakamlar kazanabilirsin bana da zor geliyor üniversite mezunu tanıdık görecek vs. ama işin aslı öyle değil günde 200-250 tl kazanıyor benim arkadaşım onun cevresindekilerde hemen hemen o kadar kazanıyorlar belki bir kaç tanesi daha fazla kazanır günde 4-5 saatte.(İstanbul'un işlek bir metrobüs durağı)
Sattıgın ürün çok önemli. Mevsim kış.
-Batik
-kaşkol,eldiven,bere
-Şal
Şuanda en fazla satan ürünler. Bu ürünlerden birini seç ve satış fiyatın 5TL yi aşmasın. 5 TL ye satıyorlar bu yazdıklarımı herkes.
Zabıta seyyar satıcı olunca kulağa pek hoş gelmiyor :) Sende kaçıcaksın eger ani bir baskın yaparsa mallara el koyar 50 tl'ye geri alırsın 2-3 hafta sonra malını verir.
Aracın arkasında satma sakın. Araban satış yaptıgın yerin yakınında olsun malın arabada olsun sen taşıyabileceğin kadarını yanına al ve yere bir örtü ser üstüne koy mallarını zabıta gelince direk sırtlanıcaksın.
Zabıta geldi mi zaten %90 fark edilir eğer işlek bir yerdeysen zaten senden başka satıcılarda vardır. Zabıta gelirse 15-20 dk kalabilir 2-3 saatte keyiflerine bağlı zorluklarını yaşa**** öğreneceksin.
2013 eylül olmadan sen 10-15 bin kazanırsın güzel de bir tatil yaparsın.
Allah yardımcın olsun ilerde bu günlerde kazandığın tecrübelerin çok faydasını göreceksin.
P
Yeni Üye20 yazı
Yazıyı gönderen - Grozny Arkadaşım ben sana zevkle fikir verebilirim zira benimle aynı durumda sayılırsın. İşporta'dan çok ciddi rakamlar kazanabilirsin bana da zor geliyor üniversite mezunu tanıdık görecek vs. ama işin aslı öyle değil günde 200-250 tl kazanıyor benim arkadaşım onun cevresindekilerde hemen hemen o kadar kazanıyorlar belki bir kaç tanesi daha fazla kazanır günde 4-5 saatte.(İstanbul'un işlek bir metrobüs durağı) Sattıgın ürün çok önemli. Mevsim kış. -Batik -kaşkol,eldiven,bere -Şal Şuanda en fazla satan ürünler. Bu ürünlerden birini seç ve satış fiyatın 5TL yi aşmasın. 5 TL ye satıyorlar bu yazdıklarımı herkes. Zabıta seyyar satıcı olunca kulağa pek hoş gelmiyor :) Sende kaçıcaksın eger ani bir baskın yaparsa mallara el koyar 50 tl'ye geri alırsın 2-3 hafta sonra malını verir. Aracın arkasında satma sakın. Araban satış yaptıgın yerin yakınında olsun malın arabada olsun sen taşıyabileceğin kadarını yanına al ve yere bir örtü ser üstüne koy mallarını zabıta gelince direk sırtlanıcaksın. Zabıta geldi mi zaten %90 fark edilir eğer işlek bir yerdeysen zaten senden başka satıcılarda vardır. Zabıta gelirse 15-20 dk kalabilir 2-3 saatte keyiflerine bağlı zorluklarını yaşa**** öğreneceksin. 2013 eylül olmadan sen 10-15 bin kazanırsın güzel de bir tatil yaparsın. Allah yardımcın olsun ilerde bu günlerde kazandığın tecrübelerin çok faydasını göreceksin. |
Çok teşekkür ederim arkadaşım önerilerini dikkatle okudum umarım dediğin gibi olur
Y
Yeni Üye45 yazı
yldsomer
D
Yeni Üye24 yazı
Yazıyı gönderen - yldsomer Nefes alıyorsan herşey mumkun..Tabii sen istedikçe.Cesurca iste. |
cevap çok net ve çok güzel...
Arkadaşın azmi bir okadar takdire şayan...Allah utandırmasın...Hedefe kitlenmiş bir beyin için tek engel nefes alamamaktır gerçekten..Hayatı anlamlı yaşayabilmek adına ne güzel planlar yapmışsın güzel kardeşim.İnşallah muaffak olursun...
Edep,edepsizden öğrenilir....
P
Yeni Üye20 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - danışan_akıl
cevap çok net ve çok güzel... Arkadaşın azmi bir okadar takdire şayan...Allah utandırmasın...Hedefe kitlenmiş bir beyin için tek engel nefes alamamaktır gerçekten..Hayatı anlamlı yaşayabilmek adına ne güzel planlar yapmışsın güzel kardeşim.İnşallah muaffak olursun... |
Çok teşekkür ederim moral ve güven verici sözleriniz için
O
Üye306 yazı
10/12/2012 : 23:26:04#13
Web sitesi
Alıntı
izmir'desin. konak alsancak küçükparkta işporta güzel. kemeraltında güzel ürünler bulmak çok kolay. ve 6 ya al 20 ye sat ürünler çok bu oranlarda. araştır bence. bu işler geçici. iyi bir amacın olduktan sonra gerisi boş. kendini geliştir bolca. işporta sana insanlarla iletişim, satış becerisi ve rahatlık kazandırır aynı zamanda.
Ömer SEVEN
Olur böyle şeyler.
http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com
Olur böyle şeyler.
http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com
I
Üye255 yazı
14/12/2012 : 01:13:18#14
Web sitesi
Alıntı
TÜM ESNAFLARIMIZI İSTANBUL ESNAFLARININ BULUŞTUĞU VE ÜCRETSİZ REKLAMINI YAPTIĞI BU PLATFORMA BEKLİYORUZ
http://www.istanbulesnaflari.com/
http://www.istanbulesnaflari.com/
http://istanbulesnaflari.com/ istanbul esnaf rehberi geç olmadan mutlaka yerinizi alın http://istanbulesnaflari.com/EskiIstanbul.php
J
Yeni Üye28 yazı
tebrik ederim azimli kardeşim...Rabbim yardımcın olsun...
Y
Yeni Üye52 yazı
HANGİ ŞEHİRDE OLDUGUNU YAZ FİKİR DEGİL YARDIMCI OLALIM
P
Yeni Üye20 yazı
İzmirdeyim
P
Yeni Üye20 yazı
Yazıyı gönderen - jalinos tebrik ederim azimli kardeşim...Rabbim yardımcın olsun... |
Çok teşekkür ederim duanız,temenniniz için. Sizin içinde inşallah
S
Yeni Üye20 yazı
03/01/2013 : 21:19:17#19
Web sitesi
Alıntı
Allah yardımcın olsun , bu ülkenin girişimci insanlara ihtiyacı var , sorun değil çözüm üretecek insanlara.
P
Yeni Üye20 yazı
Yazıyı gönderen - smeram Allah yardımcın olsun , bu ülkenin girişimci insanlara ihtiyacı var , sorun değil çözüm üretecek insanlara. |
Teşekkür ederim iyi dileklerin ve övgün için sizin de umarım
A
Üye160 yazı
Okumak için bu çaban takdir edilmesi gereken bir çaba; ben yurtdışında bir cok yerde bulundm;sormak istediğin şeyler varsa;vize,okul yolvs..yardımcı olurum hatta gıda ürünü satıyorsan sana maliyet fiyatına bile güzel ürünler verebilirim satman için;ödemenide sattıkça ödersin falan anlasırız o konuda,
eğer izmir de oturuyorsan ara senin gibi insanlara yardımcı olmamız lazım toplum olarak;
benim elimden gelenlerle yardımcı olurum Allah yolunu acık etsin kardesim.
İlim Çin de bile olsa gidip alacaksınız demiş HZMuhammet...
eğer izmir de oturuyorsan ara senin gibi insanlara yardımcı olmamız lazım toplum olarak;
benim elimden gelenlerle yardımcı olurum Allah yolunu acık etsin kardesim.
İlim Çin de bile olsa gidip alacaksınız demiş HZMuhammet...
N
Üye149 yazı
06/01/2013 : 14:21:44#22
Web sitesi
Alıntı
İlk mesajından bu güne 2 ay geçmiş. Bİraz yol almışsındır umarım. Belki de senin başarılı olup hayallerini gerçekleştirmen buradan bir çok insana umut ışığı olacaktır. Deneyimlerini paylaşmanda fayda var arkadaşım...
Nanolife
P
Yeni Üye20 yazı
Yazıyı gönderen - arzum74 Okumak için bu çaban takdir edilmesi gereken bir çaba; ben yurtdışında bir cok yerde bulundm;sormak istediğin şeyler varsa;vize,okul yolvs..yardımcı olurum hatta gıda ürünü satıyorsan sana maliyet fiyatına bile güzel ürünler verebilirim satman için;ödemenide sattıkça ödersin falan anlasırız o konuda, eğer izmir de oturuyorsan ara senin gibi insanlara yardımcı olmamız lazım toplum olarak; benim elimden gelenlerle yardımcı olurum Allah yolunu acık etsin kardesim. İlim Çin de bile olsa gidip alacaksınız demiş HZMuhammet... |
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Özellikle maliyet fiyatına bile veririm demek büyük incelik bu zamanda kaç insan yapar ki bunu. Bahsettiğim işe başladım. Yalnız gelişimi farklı oldu. Ben kitap satıyorum haftasonları seyyar tezgahta hafta içi maalesef satış seyyar olarak zor geç saatlere kadar izin yok . Kendi yaptığım kitap dışında sizin işinizle ilgili yapabileceğim bir şey varsa ve ona göre satış yöntemi olsa ne ala ama seyyar olarak sanırım ürünleriniz alıcı bulmaz profilinize baktım organik ürünler satıyormuşsunuz. Başka kazançlı bir ihtimal,öneri varsa ikimiz içinde tabii ki konuşulur. Bu arada bir şeyler başarabilirsem yurtdışı hedefi için de tecrübelerinize ihtiyacım olabilir o konuda da sorularım olucak. Teşekkür ederim tekrar düşünceniz ve yardımınız için
P
Yeni Üye20 yazı
Yazıyı gönderen - nanolife İlk mesajından bu güne 2 ay geçmiş. Bİraz yol almışsındır umarım. Belki de senin başarılı olup hayallerini gerçekleştirmen buradan bir çok insana umut ışığı olacaktır. Deneyimlerini paylaşmanda fayda var arkadaşım... |
Evet girişime başladım ama tabi tam başlangıçtaki hedefim gibi olmadı ama en azında yapmaya başladığım işte ciddi tecrübeler kazandım. Ben kitap satıyorum haftasonları bu konuyu açtıktan sonra ki ilk haftasonu başladım. Başta da elimde olan bazı mallar dediğim kitaplardı. Bu planı burda yazdıktan 3 5 gün sonra ilk adımı attım. Tabi burda bir yanılgıya düştüm başta 400 lira kazanmayı düşünüyorum dediğim satıştan o hafta sonu 100 lira kazandım ondan beridir hafta sonları 90 ,100,130 lira kazanıyorum her satışa gittiğim gün ayrı bir tecrübe kazandım bu arada zamanla daha kazandığın tecrübeyle birlikte 200 liraya da çıkabilir tabi sadece haftasonları hafta içi yapmıyorum. Nedenine gelirse seyyar işi haftaiçi zor çok geç saatlerden sonra izin veriliyor belli yerlerde ama artık hafta içi de yapıcam daha iyi bir iş çıkmazsa kendim bazı karışılmayacağını bildiğim noktalarda. Bunu konuştuktan sonra iki aya yakın oldu çok yağmurlu birkaç gün dışında 12,13 gün çıkmışımdır. Artık gerçi ona da önlemim var branda aldım şeffaf. Şu ana kadar hiç çıkmadığım olmadı bugün hariç bugün uzun zaman sonra psikolojim kötü olduğundan bir sebepten çıkamadım. Bana kazandırdığı çok şey oldu. Ekstra özgüven, her kesimden insanlar, moral,ticaretin temeli,doğru ve hatalar sonucu tecrübe kısacası gerçek bir hayat ama hala hedeflediğim miktarlardan çok uzak olduğum için üzgünüm ama olsun yavaşta olsa her adım iyidir. Bu arada satış konusunda oldukça başarılıyım maliyet,fiyat,ürün konusunda. Ama bu işte değilde yılbaşında bir işe kalktım gaza gelip ve ticarette kontrolsüz hızın zararını tecrübe ettim. Yaklaşık 10 kilo kabuklu antep fıstığı aldım 120 liraya ve evde ayıkladım sağolsun ailemle o kadar emek ancak hiç satış yapamadım şapkadan falan 30 lira karım vardı yani yılbaşı bana 90 lira içeri girmeme neden oldu artık bir şekilde elden çıkarırız baklavacılara falan satmaya çalışırım olmadı evde tüketilir :) Benim girişimlerim,tecrübem bundan ibaret şimdilik
P
Yeni Üye20 yazı
Yani toptancıdan toptan mal alma olayına girmedim
N
Üye149 yazı
08/01/2013 : 16:09:49#26
Web sitesi
Alıntı
Mücadelene devam ediyor olman bile başarıdır. Azimle devam et...Er ya da geç başaracaksın...Kolay gelsin sana :)
Nanolife
P
Yeni Üye20 yazı
Yazıyı gönderen - nanolife Mücadelene devam ediyor olman bile başarıdır. Azimle devam et...Er ya da geç başaracaksın...Kolay gelsin sana :) |
Teşekkür ederim öyle olucak umarım
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz