| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - saban2510 daha önce bu işte çalışmadı isen reklam ajans işini yapmanız biraz zor olabilir. Birilerinin yanında işin inceliklerini, yürümesi vs öğrenmeniz lazım. umarım grafik tasarım konusundada iyisinizdir. bol şans umarım başarılı olursunuz. yeni müşteriler bulmak içinde güzel bir fiyat listesi hazırlayıp elinde çanta iş yeri, iş yeri gezmeniz gerekecek.
|
Saban Bey merhaba , 15 senedir reklamcılık sektöründeyim ve işci olarak çalıştım Allaha şükürler olsun, bilmediğim iş hemen hemen yok gibi hatta yok ;) özellikle tabelacılık alanında yüksek ihtisasım var. şöyle anlatabilirim ;
müşterim yanıma oturur grafik tasarımını beraber yaparız , baskı aşamasına geçer makinayı kullanır baskıyı yaparım. inerim atölyeye tabelayı imal ederim. atarım kamyona ***ürür montajını yapar gelirim. umarım kendimi ifade edebilmişimdir. şimdi sadece ticari yönden eksiğim olduğunu düşünüyorum. müşteri bulma açısından kaygılarım var , bu aşamada izleyeceğim yol nedir beni aydınlatırsanız çok sevinirim ilginize teşekkürler..
ha bu arada.. Fatboy22 iş hayatında başarılar dilerim kardeşim. İşin rast gelsin..
Yaşarım Mutlu Olurum, Yaşarım Mutlu Ederim, Yaşarım Tabiki Mutsuzda Olurum Ama Yaşadığım Sürece Umutsuz, Şükürsüz Olmam... Aldatmaya Çalışanlar, Aldanırlar! Güvenim Kaybedilir Ama, Ben Hep Kazanırım...