Ana içeriğe geç

Kişisel Gelişim

Atatürk (videolar)

BaşlatanVSLYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

YazarVSL
Topluluk katkısı628 katkı
Profil alanıİthalat / İhracat
Profil konumuİstanbul, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=nJO0gOVynh8&feature=g-like (Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek)

http://www.youtube.com/watch?v=vZ63rmrl3cw&feature=g-like (SARI ZEYBEK TÜRKÜSÜ - MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)

http://www.youtube.com/watch?v=J-GFpx04VPU&feature=g-like (Atatürk'ün sesinden muhteşem türkü (Kendi sesi değilse bile güzel )
Referans bağlamı3 dış bağlantı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Dış web 3 bağlantı

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 628Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
10 Kasım 2012 günü Atamızın ölüm yıldönümünde buraya koyduğum 3 videonun bir önemi yoktur, bu videoları denemek için koydum,sansürlenip sansürlenmeyeceğini görmek için.

Bununla birlikte ''..ATATÜRK'ÜN EKONOMİ ANLAYIŞI '' adı altında bilimsel ve tarihsel gerçekleri ile ilgili bir yazı geçtim.(Hiç bir siyasi anlamı olmayan-Ancak elbetteki Atatürkün Ekonomik başarılarından bahseden !!!!!)

Ayrıca 10 Kasım münasebeti ile Atatürkün fikirlerinden oluşan bir yazı daha ekledim.

Forumun Motivasyon ve Kişisel gelişim bölümüne.

BU NASIL BİR TAHAMMÜLSÜZLÜK'TÜR Kİ ,NASIL BİR KORKUDUR 'Kİ , YAZILAR HALA ONAYLANAMADI !!!!

Yaılarda hiçbir şekilde siyaset yada birilerine dokunacak şeyler olmadığı halde!!

Yazıların sansürlenip onaylanmamasının sebebini yürekli birisinin çıkıp, izah edebileceği konusunda da ayrıca şüphelerim var !!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 24Profil alanı MemurProfil konumu İskenderun, Türkiye

Profil bağlamını gör →
İnşallah vardır aklı selim bir sebebi...Bekleyelim bakalım neymiş gerekçeleri...Bana özelden gönderirseniz memnun olurum sayın VSL..
Edep,edepsizden öğrenilir....

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Memur
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 485Profil alanı TekstilProfil konumu Kayseri, Türkiye

Profil bağlamını gör →

Değerli Arkadaşm. Forumun Genelinde Aktif Olan Mod Arkadaşımız Akın Bey Var. Sadece Giyim Bölümünde Mod Olarak ta Ben Varım. Başka Görevli Bir Arkadaşta ben Görmedim. Akın Bey ve Benden Başka Aktif Olan Sanırım Yok. Forum Sahibi İsmail Bey ise Sanıyorum Foruma Dahi Uğramıyor. Çünkü Uzunca bir Zamandır Kendisinden Haber Alamadım.

Yazılarınızın Geç Onaylanmasının Tek Bir Nedeni Var. Yüzlerce Onay Bekleyen Yazının Bir Anda Onaylanmasının Mümkün Olmayışıdır. Sonuçta Akın Beyinde Benim İşimiz var. Sık Sık Forumda Olsakta, Hepsini Aynı Günde Onyalayacak Vaktimiz Olmuyor. Daha Fazla Mod Almak veya Başkalarınında Mod Olarak Görevlendirilmesi İsmail Beyin Takdirindedir.

Bu Sebeple Bizlerede Hak Vererek, Onaylanmayışının Ardındaki Sebebin Sadece Vakit Yönünden Sıkıntı Olduğunu Bilmenizi İsterim.

Diğer Bir Sebep İse Şahsen Yaptığım, Açılan Konuda Veya İlanda, Resim ve Fiyat Olmadığında Ben Onaylamam. Diğer Mod Arkadaş Onaylayabilir Ama Ben Onaylamam. Çünkü Resim ve Fiyat Olmayan Konularda Ciddi Anlamada Forumda "Fiyat ve Resim Lütfen" gibi cevaplarla dolu Kirlilik olmaktadır.

Saygılarımla
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 628Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Mehmet bey en azından cevap verme,nezaketinde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim.
Forumda yazıların onaylanması için sadece iki kişinin bulunduğunuda bilmiyordum,bunuda öğrenmiş oldum.

Ben yazılarımda siyasi içerik bulunmamasına özen gösteriyorum, ancak Ticaret,ekonomi,gibi geniş açılımlı konular ile ilgili yazı lar her halükar'da zaman zaman Dünya siyaseti ve hatta ülkemiz siyaseti ile de bağlantılı olabiliyor, bağlantı kurmazsak zaten hata yapmış olabiliriz. Amerika,Suriye,İran Rusya, gibi ülkelerde oluşabilen siyasi gerilimlerde ekonomimize ve ticaretimize olumlu yada olumsuz yön vermektedir,bunlarla ilgili olabilecek yazılar dahi yayınlanamamakta.
Burada bulunan arkadaşlarımız gibi bizlerde, esnaf,zanaatkar,ve tüccarlarız biz sadece ticaretimizle,ekmeğimizle,ilgileniriz,siyaset denilen şey bizlerden oldukça uzakta olmalıdır.

Buna nazaran bu gibi yazıların onaylanmaması olaylara ideolojik olarak bakıldığı hissiyatını uyandırmaktadır.

İlginiz için tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 19Profil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşım.

Yerleşim Türkiye / Ankara
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 207Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu Wiesbaden, ALMANYA

Profil bağlamını gör →
güzel bir calisma tskler
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet