Bulgaristan dan getirecegim peynir,zeytin,kozlenmis biber,kozlenmis patlican,bal,ceviz,baharat cesitlerini satabilecegim marketler ariyorum. Arabamiz her ay 2 sefer Almanya ya gelmektedir. Ilgillenen arkadaslara adrese teslim yapilir.
Merhaba lutenista kücük ve büyük,kopoglu,pincur hakkinda bilgi verirmisiniz mamülleri bu isimlerle tanimiyorum,kuruyemis in firma markasi ve ayni zamanda elinizdeki bu mamüllerin Almanya teslim fiyatini gönderirmisiniz.Cesitleriniz marketler icin gecerlidir,Et sektöründe calisiyorum Almanya da 1999-2004 arasi gida toptanciligi yaptim Almanya Hollanda,Belcika daki marketlerle ile iyi is iliskilerim var fiyatlariniz olumlu olursa bir calisma yapabiliriz.
Lütfen e-malime bilgileri göndermenizi rica ediyorum hergün e mailim faal acik oldugu icin size cevaplarim hizli bir sekilde
Almanyadaki tüm marketlerin adresini verecegim adreste bulabilirsin.NRW bölgesinde yeni cikan bir ürün tanitimi icin banada lazim olmustu.Pazari genis ürünler satacaginiz ürünler.Size tavsiyem marketlerde olmayan yüzlerce ürün var ve bunun pazarina girin.Ayda 2 sefer gelip tanitim ve satis yapmak cok zor.NRW de market zincirleri olan sahislar var direk onlarla görüsmeni tavsiye ederim.
imalatını yaptığım bu ürünü yurt dışına satmak isterim ilgilenenler siteye mail atabilir.
yusuf kadam
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz