Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Neyin Meşhur? Ne Yapabiliyorsun?

Başlatanugurum2211Tarih20/04/2008 23:04:30Yorum50

İlk mesaj
merhaba arkadaslar
bır cok bolgeden arkadaslarımız var bu sıtede bu enegjıyı kullanarak bır grup kuralımher ılın bır sorumlusu olsun ve her ılın meshur olan pazarlanabılecek seylerını degerlendırmeye alalım...
mesela kutahyanın cinisi, afyonun mermeri, inegolun mobılyası, ızmıtın pısmanıyesı, ispartanın gulu vs

her bolge kendı marka urununu kalıtelı ve ucuz sekılde dıger sehırlerdekı arkadaslarımıza sunacak ve bu bırlıkten herkes kazanacak
VAR MISINIZ, YOK MUSUNUZ?

ugurum2211@hotmail.com
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
50 yorum
arkadaslar sanırım bu enerjı yokmus 2 gun gectı yazımın ustunden....
beklıyorum ılgılenen arkadasları,,okuyan varsa fıkırlerını yazsın lutfen
toptan Tesettür giyim

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat

güzel fikir de ben şu dergi işine acyip taktım bak farkındayım çok söyledim ama napıyım ben reklamla yaşıyorum sanki ve bunu hayata geçirmek için geç bile kaldımmmmmmmm

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
goldenist haklızın..herkes yoresındekı meshur seylerı tıcarı hale getırebılırse bır sınerjı olusturabılırız
toptan Tesettür giyim

iİletişim:
0 530 274 94 93

iyi fikir mesela hatayın künefesi meshur.acayip para kazanılır pazarlanırsa tabi
inc

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ythalat / Yhracat
arkadaslar okuyan herkes bıldıgı pazarlanabılecek meshur seylerı yazarsa gırısımcının dıkkatını cekıp ırtıbata gecmek ısteyen olur..
toptan Tesettür giyim

iİletişim:
0 530 274 94 93

mesela bursa seftalısı meshur bursada seftalı recelı yapan fırmalar yada bıldıgı fırmalarla ırtıbat kurup almak ısteyenlere aracılık yapabılırsınız...
toptan Tesettür giyim

iİletişim:
0 530 274 94 93

slm arkadaşlar
Ben de bitlisten yazıyorum, Bitlis'in balı, tütünü, cevizi, tarihi evleri, camileri, medreseleri meşhurdur
ayrıca tiftikten yapılan çok harika gej denilen kumaşı da meşhurdur

Yerleşim TürkiyeMeslek Grafiker
neden böylece kaldı bu mevzu

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
selamlar, benim ilgimi insaat malzemeleri cekiyor, mesela
fayans ve seramik duvar ve yer dosemeleri ic ve dis tabi bazi diger konularida arastirabilirim saygilarimla corek@valceana.com

Yerleşim Yspanya / Tarragona
hayırlı olsun, neden olmasın çok güzel. böyle bir site olması
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
bu çok güzel bir olay, ben kolay kolay fikir beğenmem. ama bunu tuttum. hadi bakalım arkandayım. bizde fikirlerimizle sana yardımcı olmaya çalışırız. ama sakın terzioğlunu dinleme. çünkü o sana güvenmiyor. ben hem güveniyor hemde yapacağına inanıyorum.
fast food

duygusallik ile donmuyor bu isler biraz caba gerekmezmi sizce ben yeniyim ama daha ogrenecek cok seyim var sizlerden
asker

Yerleşim Belçika / AntwerpenMeslek Dekoratör
bu fikri benimsedim ama uğur yok ortalıkta kayboldu
fast food

Sinop/ Kestane/ emir ve görüşlerinize hazırdır yatırımcım!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
bende Rize bezi ile katılabilirim klimalı gömlek diye çıktı basına meşhurdur tekstilcilerin dikkatine :)daha varda ugur bi bulunsa:)
herkes zihnine hükmeder

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Turizm
Ugur hala aramızda . . . Belki kendisi söyler . . . Zaten açıkca görünüyor.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
ewet buradayım artık aranızdayım:):) neyinmeshur.com konusunda yardımcı olabılecekler meil olarak donebılırler.. nasıl bı sısıtem yapalım.. bır hafta ıcınde kesın bı sablon olmus olur sanıırım elımızde

Yerleşim Türkiye / Bursa Afyon KutahyaMeslek Reklam
arkadaşım bende bu fikrine katılyorum eğer bu fikir olgunlaşırsa çok güzel sonuçlar ortaya çıkabilir.bende gemlik zeytinyağı ve zeytini üzerine destek veriyorum.
olive oil

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
selam arkadaşlar alın benden de urfa isotu size kucak dolusu biber gönderiyorum. :)
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ö?renci
Balıkesir'in de Höşmerim tatlısı meşhurdur arkadaşlar..Böyle bir site hazırlanacaksa bilgi verebilirim.Ayrıca Edremit ve Altınoluk zeytini ve zeytinyağı da meşhurdur.Bi Edremitli olarak bu site sayesinde iş yapmak isteyen arkadaşlara yardım edebilirim..
Mesela işi daha da ilerletelim, Türkiye çapında bi mağazalar zinciri oluşturulsa, illerde şubeleri olsa ve adı da "Meşhurların Yeri" olsa...Değişik illerin en meşhur tatlıları aynı yerde buluşsa ne güsel olurdu değil mi?Mesela pastanedeki garsona ben bi Bursa alabilir miyim?desek..(kestane şekeri)... :):)

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ticaret
buda guzel bı fıkır... siteden sonra bunada atılalım belkı bır yatırımcıyı bu ıse yoneltebılırz ılk amacımız kıtlelere ulasmak olsun...
toptan Tesettür giyim

iİletişim:
0 530 274 94 93

öyle bir site yapılsınki google la hangi şehir yazılsa bu site çıkmalı veya hangi ürün yazılsa bu site çıkmalı, buda artık ustaların işi.
fast food

arkadaşlar bu yazdıklarınız çoğu zaten pazarlanıyo bilinen şeyler bi höşmerim tatlısını bütün marketlerde bulabiliyoruz zaten kestane her yerde var öyle bişi bulunki gerçekten o yörenin olsun ve fazla bilinmemiş bişi olsun örneğin kazaklar yaptı biz bilmiyoduk KEFİR bi geldi türkiyye herkes hucüm etti bunu gibi fikirler düşünün yoksa erzurumun civil peynirini şarküteride çok rahat buluyorum saygılar ...
hadi iş yapalım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
UGURUM2211 NİKLİ ARKADAŞIN FİKRİ GÜZELDE
MSNNİ EKLEYİM SANA BİR BU KONUDA FİKİR VERİYİM.
SAKINCASI YOKSA
SAYGILAR...
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er